VEO 3T 204CBP Carbon Fiber Travel Tripod-Trikojai-Trikojai, monopodai, galvos
Pristatymas GREITAS

VEO 3T 204CBP Carbon Fiber Travel Tripod

156,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Kompaktiškiausias iš "Vanguard VEO 3T" serijos, 204CBP yra anglies pluošto kelioninis trikojis, pasižymintis daugybe universalių funkcijų ir naujais konstrukcijos patobulinimais, užtikrinančiais stabilumą, perkeliamumą ir patikimumą. Tai puikus sprendimas keliaujantiems tinklaraštininkams, transliuotojams, fotografams ir videografams.

 

 

 

 

 

TINKLARAŠTININKAMS, FOTOGRAFAMS, VIDEOGRAFAMS

"Vanguard VEO 3T" kelioninis trikojis yra puikus sprendimas keliaujantiems tinklaraštininkams, srautinių transliacijų rengėjams, fotografams ir vaizdo operatoriams, užtikrinantis maksimalų stabilumą transliuojant transliacijas socialinėje žiniasklaidoje arba fotografuojant laukinę gamtą, gatves ir keliones. VEO 3T kelioniniai trikojai turi naujovišką ir universalią "Arca" suderinamą rutulinę galvutę su nuimama rankenėle, todėl idealiai tinka fotografams, kurie taip pat nori turėti galimybę filmuoti. Jei norite maksimaliai išnaudoti savo išmanųjį telefoną, VEO 3T turi greito atlaisvinimo plokštelę QS-72T, kuri iš tradicinės plokštelės virsta išmaniojo telefono laikikliu, pritaikytu iki 3 1/3" pločio įrenginiams. Be to, gausite "Bluetooth" nuotolinio valdymo pultelį, suderinamą su "IOS" arba "Android" telefonais. Išmaniojo telefono režime QS-72T turi "cold-shoe" laikiklį priedams, pavyzdžiui, apšvietimo įrenginiui ar mikrofonui, taip pat papildomą 1/4" sriegio skylę šone, kad galėtumėte pridėti dar daugiau priedų. Ant stogelio (pagaminto iš tvirto orlaivio aliuminio bloko) yra du papildomi 3/8" sriegiai, kad būtų galima pridėti dar daugiau priedų - puikiai tinka tiems, kurie nori transliuoti iš namų arba keliaudami, nesiveždami kelių stendų. 

 

 

 

 

 

STIPRUS IR LENGVAI VALDOMAS

Stiprios kojos patikimai išlaiko didesnį svorį nei bet kada anksčiau, tačiau jos visiškai atsilenkia į viršų, kad sutaupytumėte vietos pakuotei. Atsižvelgdami į populiarų poreikį, taip pat sukūrėme pasukamų kojų užraktus, kad jas būtų lengva valyti ir surinkti, todėl galite pašalinti smėlį ir kitas šiukšles ir taip prailginti trikojo tarnavimo laiką. Dėl trijų lengvai nustatomų kojų kampų (20°, 50° ir 80°) galite greitai ir be vargo keisti fotografavimo kampą nuo viso aukščio iki žemai nuleistos makrofotografijos (ir dar žemiau, jei pridedamas žemo kampo adapteris). Kai reikia būti mobilesniems fotografuojant, trikojį trimis paprastais veiksmais galite paversti monopodu. VEO 3T taip pat užtikrina aukštesnę kokybę dėl pažangios "Vanguard" kompiuterinio skaitmeninio valdymo (CNC) inžinerijos technologijos ir aukštos kokybės medžiagų, iš kurių pagamintas kiekvienas trikojis. Į komplektus įeina aukščiausios kokybės trikojo galvutė ir naujoviška su "Arca" suderinama QS-72T plokštelė, smailios kojelės, mažo kampo adapteris, trikojo krepšys, "Bluetooth" nuotolinio valdymo pultelis, 3/8" - 1/4" adapteris ir du šešiakampiai raktai greitam reguliavimui atlikti.

 

 

 

SPECIFIKACIJOS

Visiškai išskleistas aukštis: 139,954 cm (55,1")
Sulankstyto aukštis: 40,386 cm (15,9")
Pridedama galvutė: VEO 2 BP-45T
Svoris: 1.36 kg
Kojos skersmuo: 20 mm
Kojų sekcijos: 4
Didžiausia apkrova: 3.99 kg
Sulankstyto monopodo aukštis: 125,984 cm (49,6")
Visiškai išskleisto monopodo aukštis: 141,98 cm (55,9")
Quick Shoe: QS-72T
Standartinis aukštis: 103.886 cm (40,9")
Kojų medžiaga: anglies pluoštas
Gamintojas: Vanguard

 

Vanguard

Charakteristikos

Medžiaga
anglies pluoštas
Svoris
1.36 g
1360 g
Sekcijų skaičius
4
Garantinis laikotarpis
24 mėnesių
Stovo tipas
Trikojis
Rekomenduojamas Max aparatūros svoris
3.99 kg
Maksimalus aukštis
139.954 cm
Sulankstyto aukštis
40.386 cm

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


VEO 3T 204CBP Carbon Fiber Travel Tripod

VEO 3T 204CBP Carbon Fiber Travel Tripod

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

VEO 3T 204CBP Carbon Fiber Travel Tripod

156,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį