Leofoto Urban LX-324CT + Ballhead XB-38-Trikojai-Trikojai, monopodai, galvos
Pristatymas GREITAS

Leofoto Urban LX-324CT + Ballhead XB-38

449,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

"Leofoto LX-324CT" trikojis priklauso patogiai naudojimui "Urban" serijai. Didžiausias aukštis 171 cm, o mažiausias - tik 21 cm, todėl LX-324CT galima naudoti įvairiais būdais. Šio trikojo keliamoji galia yra 15 kilogramų, tačiau kartu su rutuline galvute jis sveria tik 2 kg. Sulankstyto LX-324CT ilgis yra 48 cm, todėl jį lengva pasiimti su savimi, kad ir kur keliautumėte! Į šio trikojo komplektą įeina XB-38 rutulinė galvutė, nuimamas centrinis stulpelis, makro adapteris, nešiojimo krepšys, daugiafunkcinis įrankis (multitool) ir smaigalių rinkinys.











ITIN LENGVAI NAUDOJAMAS "URBAN LX-324CT" TRIKOJIS

Daugiafunkcis LX-324CT trikojis puikiai tinka tiems, kurie ieško pilno trikojo komplekto, kurį galima naudoti visomis kryptimis. Šis trikojis puikiai tinka kelionėje, malonaus pasivaikščiojimo metu, valstybinėje fotosesijoje arba studijoje. Trikojo korpuso šone yra srieginė jungtis, prie kurios galima pritvirtinti priedų rankenas. Nuimamos centrinės kolonos apačioje yra kabliukas papildomam svoriui, jei norite didesnio stabilumo. Pridedami spygliai lengvai prisukami po trikojo kojomis, jei norite dirbti ant minkštesnio paviršiaus, pavyzdžiui, kopose ar sniege.





PAGAMINTA IŠ 10 SLUOKSNIŲ ANGLIES

LX-324CT priklauso "Leofoto Urban" serijai. Šiai serijai būdingas paprastas trikojų naudojimas. Kaip ir beveik visi "Leofoto" trikojai, "Urban" trikojai pagaminti iš 10 sluoksnių anglies. Ši medžiaga užtikrina puikią pusiausvyrą tarp tvirtumo ir nedidelio svorio. Kojas lengva reguliuoti naudojant Twist-Lock sistemą: vienu rankos judesiu pasukate kojas laisvai arba tvirtai. Dėl to trikojį lengva sulankstyti arba išskleisti. Labai puiku, nes tai labai palengvina darbą su trikoju. Šio "Urban" trikojo centrinė kolona yra nuimama, o tai suteikia daugiau kūrybinių galimybių. Prie kiekvieno "Urban" trikojo pridedamas makro adapteris, kurį galima įdėti į nuimamos centrinės kolonos vietą ir taip priartėti prie žemės.








"LEOFOTO XB-38" RUTULINĖ GALVUTĖ SU BPL-50 GREITO ATLAISVINIMO PLOKŠTELE

"Leofoto Urban" serijos trikojai standartiškai komplektuojami su rutuline galvute. Tai garantuoja, kad turėsite pilną komplektą, su kuriuo galėsite iš karto pradėti dirbti. LX-324CT komplektuojamas su XB-38 rutuline galvute. Pridedama rutulinė galvutė sukasi 360 laipsnių kampu, pasvyra nuo portreto iki kraštovaizdžio režimo, turi gulsčiuką ir universalų 1/4" trikojo varžtą, prie kurio galite pritvirtinti beveik bet kokį fotoaparatą. Frikcija reguliuojama patogiu ratuku, kuris leidžia tiksliau reguliuoti. Ši rutulinė galvutė yra su BPL-50 greitojo nuėmimo plokštele ir suderinama su "Arca-Swiss".















SPECIFIKACIJOS

Tipas: trikojis
Gamintojas: Leofoto
Kojų segmentai: 4
Kojų kampai: 3
Didžiausia leistina apkrova: 15 kg
Pridedama galvutė: taip, galvutė XB-38
Sulankstyto aukštis: 480 mm
Pridedamas burbulinis gulsčiukas: taip
Suderinamas su "Arca Swiss": taip
Didžiausias aukštis: 1710 mm
Mažiausias aukštis: 210 mm
Greitasis atlaisvinimas: BPL-50
Nuimamas vidurinis stulpelis: taip
Trikojo svoris: 2010 g

Leofoto

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Leofoto Urban LX-324CT + Ballhead XB-38

Leofoto Urban LX-324CT + Ballhead XB-38

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Leofoto Urban LX-324CT + Ballhead XB-38

449,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį