Leofoto Ranger LS-223CEX-Trikojai-Trikojai, monopodai, galvos
Pristatymas GREITAS

Leofoto Ranger LS-223CEX

229,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

"Leofoto LS-223CEX", kurio didžiausias darbinis aukštis yra 31,7 cm, yra mažiausias "Ranger" serijos trikojis. Išskirtinis šio "Ranger" trikojo bruožas - išlyginamasis pagrindas, todėl šis trikojis idealiai tinka panoramoms kurti ir videografams. Sulankstyto ilgis yra 22 cm, o mažiausias darbinis aukštis - 7,3 cm. Šio "Ranger" trikojo su išlyginamuoju pagrindu keliamoji galia yra 5 kilogramai, o svoris - apie 0,6 kilogramo. Trikojis tiekiamas kartu su išlyginamuoju pagrindu, nešiojimo krepšiu, daugiafunkciniu įrankiu ir smaigaliais. Puikiai tinka tiems, kurie ieško trikojo, tinkamo panoraminei fotografijai!






UNIVERSALUMU PASIŽYMINTIS "RANGER" SERIJOS TRIKOJIS

"Leofoto" "Ranger" serija pasižymi beprecedenčiu universalumu. Kadangi kojos reguliuojamos trimis kampais, visus "Ranger" trikojus galima naudoti žemai prie žemės. Dėl to jie taip pat labai tinka makrofotografijai. "Leofoto Ranger" trikojai, kaip ir visi kiti "Leofoto" trikojai, pagaminti iš 10 sluoksnių anglies. Dėl to trikojai yra lengvi ir itin tvirti bei ilgaamžiai.




"RANGER LS-223CEX" TRIKOJIS SU IŠLYGINAMUOJU PAGRINDU

"Leofoto Ranger" serijos trikojis LS-223CEX dėl išlyginamojo pagrindo ypač tinka darbui su vaizdo įrašais ir panoramomis. Pagrindinis trikojis turi trikojo plokštę iš juodai anoduoto aviacinio aliuminio su išlyginamuoju pagrindu, kuriame įtaisytas 3/8 colio trikojo varžtas. Ant jo galite tiesiogiai pritvirtinti trikojo galvutę. Niveliuojančio pagrindo rutuliukas turi galimybę pasvirti 15 laipsnių kampu į visas puses, todėl trikojo galvutę galite pastatyti tiksliai horizontaliai, nereguliuodami trikojo kojų ilgio. Plokštelės skersmuo yra 50 mm.









SPECIFIKACIJOS

Tipas: trikojis
Gamintojas: Leofoto
Kojų segmentai: 3
Kojų kampai: 3
Sulankstyto aukštis: 220 mm
Maksimalus aukštis: 317 mm
Mažiausias aukštis: 73 mm
Trikojo svoris: 610 g
Kojos skersmuo: 22 mm








Leofoto

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Leofoto Ranger LS-223CEX

Leofoto Ranger LS-223CEX

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Leofoto Ranger LS-223CEX

229,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį