FOCUS BLACK LINE SUPER 200 10X15-Tradiciniai fotoalbumai-Fotoalbumai
Pristatymas GREITAS

FOCUS BLACK LINE SUPER 200 10X15

20,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Nuotraukų albumas - puikus būdas saugoti popierines nuotraukas ir dalytis jomis su kitais. Šiame albume telpa 200 vnt. 11×15 cm dydžio nuotraukų, jame yra vieta užrašams. Išreikškite savo unikalumą, saugodami ir demonstruodami jūsų ypatingiausias akimirkas su "Focus album Black Line Super 11x15/200, black". Tai ne tik nuotraukų albumas, tai meninis darbas, kuris padės jums atidaryti prisiminimų vartus ir vėl patirti visus ypatingus momentus. Pasirinkite kokybę, pasirinkite stilių, pasirinkite "Focus album Black Line Super 11x15/200, black".



 

ELEGANTIŠKAS DIZAINAS

"Focus album Black Line Super 11x15/200, black" - tai nuotraukų albumas, kuris sukuria išskirtinę erdvę kaupti jūsų ypatingiausiems prisiminimams. Jo spalva, dizainas ir medžiagos yra subalansuotos tam, kad sukurtų elegantišką ir modernią aplinką jūsų nuotraukoms. Šis juodas albumo stilius pridės paslaptingo ir prabangaus žavesio jūsų prisiminimams.




 

TALPUS IR UNIVERSALUS

Šis nuotraukų albumas yra puikus pasirinkimas tiek šeimos atsiminimams, tiek profesionaliam fotografijos projektui. Jis talpina net 200 nuotraukų, kurių formatas yra 11x15 cm. Tai reiškia, kad turėsite pakankamai vietos, kad saugotumėte ne tik šventinius momentus, bet ir visą savo gyvenimo istoriją.




 

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS IR MODERNUS DIZAINAS

Albumas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl jūsų nuotraukos bus saugios nuo pažeidimų ir ilgai išliks nepakitusios. "Focus album Black Line Super 11x15/200, black" pasižymi moderniu dizainu ir paprastu, tačiau efektyviu funkcionalumu. Jis atveriamas ir uždaromas patogiai, leisdamas jums lengvai įdėti ir išimti nuotraukas. Tai taip pat puikus būdas organizuoti jūsų nuotraukas ir jas lengvai naršyti per albumą.




 

UNIVERSALI DOVANA IR NAMŲ DEKORAS

Šis albumas yra ne tik saugojimo vieta jūsų akimirkoms, tai taip pat puiki dovana artimiesiems ir draugams. Jis gali būti vertinamas kaip meninė jūsų interjero dalis, nes juodo albumo elegancija pridės prabangos kiekvienam kambariui.




 

SPECIFIKACIJOS

Albumo tipas: nuotraukų albumas su kišenėlėmis
Viršelio spalva: juoda
Puslapių spalva: balta
Nuotraukų skaičius: telpa 200 vnt. nuotraukų
Nuotraukų dydis: 11 × 15 cm
Užrašų sritis: yra
Stilius: klasikinis



Focus

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Nuotraukos formatas
11 × 15 cm
Nuotraukų skaičius
200
Puslapių spalva
balta
Tema
Classic

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


FOCUS BLACK LINE SUPER 200 10X15

FOCUS BLACK LINE SUPER 200 10X15

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

FOCUS BLACK LINE SUPER 200 10X15

20,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį