Album SA20S Magnetic 20pgs Classic, blue-Tradiciniai fotoalbumai-Fotoalbumai
Pristatymas GREITAS

Album SA20S Magnetic 20pgs Classic, blue

8,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Nuotraukų albumas "Album SA20S Magnetic 20pgs Classic, blue" - puikus pasirinkimas popierinėms nuotraukoms saugoti ir dalytis jomis su kitais. Šiame gražiame klasikiniame nuotraukų albume yra 20 magnetinių puslapių, kuriuose nuotraukas galite dėti taip, kaip norite. Albumas "Album SA20S Magnetic 20pgs Classic, blue" puikiai tinka brangiausiems prisiminimams saugoti. "Album SA20S Magnetic 20pgs Classic, blue" - tai nuotraukų albumas, kuris išryškins jūsų ypatingiausias akimirkas elegantišku būdu. Jo unikalus dizainas ir išskirtinės savybės padarys šį albumą nepakeičiamu turtu jūsų prisiminimams. Šis nuostabus mėlynos spalvos albumas su magnetiniais puslapiais ne tik saugos jūsų nuotraukas, bet ir suteikia joms prabangos. Šis albumas talpina iki 20 puslapių, suteikdami jums vietos kaupti mėgstamiausioms nuotraukoms ir prisiminimams. Galite įdėti tiek daug ar tiek mažai nuotraukų, kiek norite.











 

MAGNETINIAI PUSLAPIAI

"Album SA20S Magnetic 20pgs Classic, blue" yra sukurtas su magnetiniais puslapiais, kurie suteiks jums galimybę lengvai ir saugiai įterpti nuotraukas be jokio lipnios juostelės ar klijų. Tai ne tik patogu, bet ir apsaugo nuotraukas nuo pažeidimų.



 

KLASIKINIS DIZAINAS

Albumo klasikinis mėlynos spalvos viršelis suteikia jam universalią išvaizdą, kuri tiks bet kokiai progai. Tai puikiai tinka tiek šventinėms nuotraukoms, tiek kasdienėms atsiminimams.




 

PUIKI DOVANA ARTIMIESIEMS

"Album SA20S Magnetic 20pgs Classic, blue" yra tinkamas įvairiems poreikiams. Tai gali būti puiki dovana artimiesiems ar draugams, kurie nori saugoti savo brangiausias akimirkas. Šis "Album SA20S Magnetic 20pgs Classic, blue" yra daugiau nei paprastas nuotraukų albumas - tai vertybė, kuri leis jums išreikšti jūsų prisiminimus elegantiškai ir ilgą laiką. Tai puiki vieta saugoti jūsų gyvenimo istoriją.




 

SPECIFIKACIJOS

Tipas: albumas magnetiniais lapais
Puslapių skaičius: 20 puslapių
Viršelio spalva: mėlyna
Puslapių spalva: kreminė
Puslapio dydis:  20 × 27.8 cm
Stilius: klasikinis

Victoria Collection

Charakteristikos

Spalva
viršelio spalva: mėlyna; puslapių spalva: kreminė
Puslapių spalva
kreminė
Tema
Classic
Puslapių skaičius
20

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Album SA20S Magnetic 20pgs Classic, blue

Album SA20S Magnetic 20pgs Classic, blue

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Album SA20S Magnetic 20pgs Classic, blue

8,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį