• −10%
Televizorius Samsung UE50TU8502-Televizoriai-TELEVIZORIAI IR GARSO TECHNIKA
IŠPARDUOTA
Pristatymas GREITAS

Televizorius Samsung UE50TU8502

621,34 €
559,20 € Sutaupote 10%

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

 Ryškesnis kontrastas, kad matytumėte kiekvieną detalę

* „Samsung“ jau 14 metų įvertinama kaip geriausias televizorių prekių ženklas * Šaltinis – „Omdia“, 2020 m. sausio mėn. Įvertinimas pagal siuntas. Rezultatai nėra „Samsung“ paskatinimas. Trečiosios šalys šiais rezultatais gali remtis savo rizika.
Grožėkitės tikroviškai atkuriamomis spalvomis
DYNAMIC CRYSTAL DISPLAY
Pasinerkite į vaizdą su platesne spalvų gama. „Dynamic Crystal Display“ užtikrina tikrovišką įvairovę, tad pastebėsite kiekvieną subtilią detalę.
Tinkamas spalvų tonas kiekvienai scenai
„DUAL LED“
„Dual LED“ foninio apšvietimo technologija pakoreguoja spalvų toną, kad jis atitiktų jūsų turinio nuotaiką ir matytumėte jį taip, kaip to norėjo jo kūrėjai.
Įspūdinga vaizdo kokybė
„CRYSTAL PROCESSOR 4K“
Stulbinanti vaizdo kokybė, kurią užtikrina vienas lustas, kontroliuojantis spalvas, optimizuojantis kontrastą ir valdantis HDR.
Matykite vaizdą, o ne televizorių
3 KRAŠTŲ BERĖMIS DIZAINAS
Grakštus ir elegantiškas dizainas įtraukia į gryniausią vaizdą. Sukurtas minimalistišku stiliumi iš kiekvienos pusės, naujus standartus kuriančiu dizainu be kraštų. Matysite tik geriausią mūsų sukurtą įtraukiantį kino teatro vaizdą.
Patirkite 4K UHD raiškos tikrovę
4K RAIŠKA
4K UHD TV pralenkia įprastą FHD su 4x daugiau pikselių, užtikrina aštresnį ir gyvesni vaizdą – tokį, kokio nusipelno jūsų akys. Žiūrėkite taip, lyg patys dalyvautumėte scenoje.
Apžvelkite stulbinančias detales
HDR
Aukštasis dinaminis dažnis jūsų televizoriaus ryškumą perkelia į kitą lygį, kad galėtumėte mėgautis neįtikėtinu net ir tamsių scenų spalvų ir vizualiųjų detalių spektru.
Žaiskite greičiau
„GAME ENHANCER“
„Game Enhancer“ leis žaisti greičiau, optimizuos jūsų ekraną, kad galėtumėte žaidimą valdyti greičiau, o įvesties vėlavimo beveik nepastebėsite. Patirkite geriausius sklandaus žaidimo įspūdžius be strigimo ar judančių vaizdų trūkčiojimo.
* Funkcija veikia ne su visomis žaidimų konsolėmis.
Papuoškite savo erdvę mėgstamomis nuotraukomis
AMBIENT REŽIMAS
Projektuojant mėgstamas nuotraukas televizoriaus ekrane pats televizorius elegantiškai įsilieja į aplinką. Galite sukurti gražų kelių nuotraukų koliažą arba sudėti jas į skaidrių rinkinį, kad vaizdas keistųsi ir pabrėžtų norimus aspektus.
* Foninės funkcijos tikslumas priklauso nuo televizoriaus laikymo vietos, sienos dizaino, raštų ir (arba) spalvų.
Susitvarkykite raizgalynę
„CLEAN CABLE SOLUTION“
„Samsung“ UHD siūlo tvarkingą sprendimą, visi jūsų televizoriaus laidai gražiai paslepiami stove. Taip sumažinsite netvarką ir galėsite mėgautis gražiu televizoriaus dizainu.
* Tikrasis gaminys gali skirtis nuo parodyto paveikslėlyje. Žr. produkto nuotraukų galeriją.* Ši funkcija netaikoma 43 colių modeliams.
Pasiekite įvairų turinį vienu nuotolinio valdymo pultu
„SMART HUB“ IR VIENAS NUOTOLINIO VALDYMO PULTAS (PRIEINAMUMAS PRIKLAUSO NUO REGIONO. PRIEŠ NAUDODAMI PATIKRINKITE.)
Tai viskas, ko jums reikia, kad atrastumėte daugybę įvairaus turinio vienoje vietoje ir patirtumėte didžiausią malonumą. Grakštus Vienas nuotolinio valdymo pultelis yra paprastas, leidžiantis jums atlikti greitą norimo turinio paiešką televizoriaus priedėlyje ar žaidimų konsolėje, programėlėse ar net tiesioginės transliacijos metu.
* „Samsung“ televizoriaus įsigijimo metu paslauga dar gali būti neteikiama, be to, jos prieinamumas priklauso nuo regiono.
Žiūrėkite įvairų turinį vienu metu
KELIŲ LANGŲ EKRANE REŽIMAS
Kelių langų ekrano režime jūsų televizoriaus ekranas padalijamas į du, žiūrimas turinys rodomas vienoje pusėje, o jūsų mobiliojo telefono ekranas – kitoje. Tai reiškia, jog norint pažvelgti į savo telefoną, nebereikės nusisukti nuo televizoriaus.
* Funkcija priklauso nuo mobiliojo įrenginio.
Gaukite tai, ko norite, paprašę balsu
ĮVAIRŪS BALSU VALDOMI PAGALBININKAI
Valdymo balsu funkcija viską palengvina. Dabar galite lengvai pasiekti savo mėgstamą turinį, gauti atsakymus ir netgi valdyti savo televizorių ir kitus namie prijungtus įrenginius. Tiesiog pasakykite, ko norite.
* „Samsung“ gali bet kada savo nuožiūra, be išankstinio įspėjimo pakeisti Paslaugų sąlygas arba sustabdyti ir (arba) nutraukti Paslaugų ar jų dalies teikimą. Pavaizduotas turinys, televizijos paslaugos ir funkcijos gali būti neprieinamos kai kuriuose regionuose ir teritorijose. Šio produkto įsigijimo metu paslauga dar gali būti neprieinama.
* „Bixby“ balso komandos atpažįstamos anglų (US/UK), prancūzų, ispanų, vokiečių, italų, kinų ir korėjiečių kalbomis. Atpažįstami nevisi akcentai, dialektai ir posakiai.
* „Amazon“, „Alexa“ ir susiję logotipai bei prekių ženklai priklauso „Amazon.com, Inc.“ ir jos dukterinėms įmonėms.
* „Google“ yra „Google LLC“ prekių ženklas.
Samsung

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Turite klausimų?

Televizorius Samsung UE50TU8502

Televizorius Samsung UE50TU8502

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Televizorius Samsung UE50TU8502

621,34 € 559,20 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį