Pristatymas GREITAS

NEEWER A111 II Smartphone Video Rig with Light Kit 10102073

179,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

NEEWER A111 II  with Light Kit 10102073 - šis NEEWER A111 II Smartphone Video Rig su 240 aukščiausios kokybės šviesos diodų, įrengtų dviejose šviesos plokštėse, gali veikti kaip kvadratinis žiedinis šviestuvas, skirtas fotoaparatui arba telefonui laikyti, ir pasižymi 3200K-5600K spalvų temperatūros diapazonu, užtikrinančiu šaltai baltą ir šiltai baltą apšvietimą, 0-100 % pritemdymo diapazonu, 16 W didžiausia galia, 1700 lux/0,5 m dideliu apšviestumu ir CRI 97+, kad būtų atkurtos autentiškos spalvos. Švelni ir subalansuota šviesa apšviečia veidą, lygina odą ir mažina dėmeles.

 

 

 

 

 

 

 

PATOBULINTA, KAD BŪTŲ GALIMA NAUDOTI VERTIKALIAI

 

Dešinėje rankenoje pridėta 1/4" varžto anga, kad būtų galima palaikyti ant trikojo sumontuotą šviesą ir fotografuoti vertikaliai. 5 Cold Shoes leidžia prie šio išmaniesiems telefonams ir fotoaparatams skirto vaizdo įrenginio pritvirtinti LED užpildymo lemputes, mikrofonus ir taip išplėsti jo funkcionalumą. Šeši 1/4" sriegiai leidžia pritvirtinti įrenginį prie vertikalios arba horizontalios orientacijos trikojo, idealiai tinka tiesioginėms transliacijoms, fotografijai, lauko vlogams ir "YouTube" / "TikTok" vaizdo įrašų kūrimui.

 

 

 

 

RANKINĖ PLATFORMA SU LCD EKRANU

 

336 x 248 x 35 mm dydžio ir 670 g svorio įrenginys yra lengvas ir jį lengva nešiotis iš vienos vietos į kitą. Dvigubos šoninės rankenos ergonomiškai suprojektuotos taip, kad galėtumėte patogiai ir tvirtai laikyti fotografuodami, o LCD skydelyje rodomi nustatymai, kad galėtumėte tiksliai sureguliuoti apšvietimą.

 

 

 

 

BLUETOOTH BELAIDIS UŽRAKTAS

 

Išmaniajame telefone įjunkite "Bluetooth" ir prietaisų sąraše atraskite "NEEWER Shutter". Pasirinkite ir prijunkite įrenginį, tada galite naudoti vaizdo įrenginio valdymo mygtuką ir fotografuoti, įrašinėti vaizdo įrašus bei reguliuoti telefono garsumą. Pastaba: ši funkcija galima tik išmaniuosiuose telefonuose. Komplektuojamas su standartiniu telefono laikikliu, suderinamu su "iPhone 14" "iPhone14 pro max" "iPhone 13 Pro Max Mini" ir aukštesniais modeliais bei "Android" telefonais, neviršijančiais dydžio diapazono.

 

 

 

 

 

DVIEJŲ MAITINIMO ŠALTINIŲ NAUDOJIMAS

 

Šis vaizdo įrenginys veikia naudodamas 2600 mAh NP-F550 baterijas (pridedama tik viena baterija) ir 9-12 V nuolatinės srovės maitinimo adapterius (parduodami atskirai), kad būtų galima ilgą laiką naudoti maitinimo šaltinį. Akumuliatorių plokštės taip pat suderinamos su NP-750 ir NP-970 akumuliatoriais. Pridedamas įkroviklis, skirtas NP-F550 akumuliatoriui įkrauti.

 

 

 

SPECIFIKACIJOS


Gamintojas: NEEWER
Šviesos diodų skaičius: 240 šviesos diodų
Paskirtis: skirtas fotoaparatui arba telefonui laikyti
Matmenys: 336 x 248 x 35 mm
Svoris: 670 g

 

 

 

 

Neewer

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

NEEWER A111 II Smartphone Video Rig with Light Kit 10102073

179,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį