Stiprintuvas DHTS416BKE2-Stiprintuvai ir grotuvai-Garso technika
Pristatymas GREITAS

Stiprintuvas DHTS416BKE2

287,84 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Apžvalga

Atnaujinkite savo pramogų centrą su "Denon" sukurtu erdviniu garsu ir muzika. Kaip ir galima tikėtis iš AV imtuvų rinkos lyderio, "Denon" su DHT-S416 bet kurį televizorių paverčia namų pramogų centru. Neaukšto profilio, ant sienos montuojamoje garso juostoje įdiegta "Dolby Digital 5.1 Decoding" funkcija, kuri sukuria galingą namų kino teatro erdvinį garsą. Greitai prijunkite televizorių per HDMI ARC jungtį ir mėgaukitės nuostabia garso kokybe. Tačiau tai dar ne viskas: Siųskite "Hi-Res Audio" muziką iš savo muzikos paslaugų per "Wi-Fi", įskaitant "Google Play Music", "YouTube Music", "Amazon Music HD", "Spotify", "Tidal", "Deezer", "Qobuz" ir kt. 

ATNAUJINKITE AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS GARSĄ

Kruopščiai suprojektuoti garsiakalbiai ir elektronika užtikrina didelę virtualią erdvinio garso namų kino patirtį, kurios tikitės iš "Denon". Žiūrėdami filmus ir televizijos laidas su sudėtingais garso takeliais mėgaukitės krištolo skaidrumo dialogais. 

"Dolby Digital" dekodavimas

Naudodami "Dolby Digital" dekodavimo funkciją mėgaukitės "Blu-ray", žaidimų konsolių ir televizoriaus transliacijos programų erdvinio garso imitavimu.

"Wi-Fi" "Google Chromecast" transliacija

Naudokite "Google Chromecast" garso įrenginį "Hi-Res Audio" muzikai transliuoti iš muzikos paslaugų per "Wi-Fi", įskaitant "Google Play Music", "YouTube Music", "Amazon Music HD", "Spotify", "Tidal", "Deezer", "Qobuz" ir kt. 

HDMI su garso grįžtamuoju kanalu

Naudodami pridedamą HDMI kabelį prijunkite televizorių prie DHT-S416 per HDMI grįžtamąjį garso kanalą (ARC). Naudojant HDMI taip pat galima valdyti "Denon DHT-S416" per televizoriaus nuotolinio valdymo pultą.

"Bluetooth" muzikos transliavimas

Lengvai transliuokite mėgstamą muziką tiesiai iš išmaniojo įrenginio į garso juostą per "Bluetooth". 

"Denon" dialogo stiprintuvas

"Denon Dialogue Enhancer" pagerina dialogų suprantamumą naudodamas 3 skirtingus režimus - idealiai tinka filmams ir TV laidoms. Dialogus galite pagarsinti net nereguliuodami bendro garsumo. 

Garso režimai bet kokiai progai

Trys skirtingi garso režimai - filmo, nakties ir muzikos - leidžia pasirinkti bet kokiai progai tinkantį režimą. "Denon" grynojo garso režimas panaikina erdvinį apdorojimą, pašalindamas bet kokias reguliuojamas garso charakteristikas, kad garsas būtų gryniausias 

Mažo profilio dizainas ir galimybė montuoti ant sienos

56 mm aukščio "Denon" DHT-S416 telpa daugelyje erdvių ir gali būti pastatytas priešais televizorių neuždengiant apatinio televizoriaus krašto. Jį taip pat lengva pritvirtinti prie sienos naudojant pridedamą montavimo šabloną.

Lengva sąranka ir naudotojo patirtis

Greitai prijunkite DHT-S416 garso juostą prie televizoriaus naudodami pridedamą HDMI kabelį arba optinę įvestį. Prijungę per HDMI ARC, galite sklandžiai valdyti garso juostos garsumą televizoriaus nuotolinio valdymo pulteliu. 

Nuostabus garsas, paremtas 110 metų inovacijomis

"Denon" - pirmasis Japonijos garso elektronikos gamintojas, turintis didelį pirmųjų pasiekimų palikimą - yra Japonijos garso įrašų kompanija. Įkurta 1910 m., mes suteikiame galimybę patirti svarbias akimirkas, nes nenuilstamai siekiame kokybės, naujovių ir garso kokybės. Diegiame naujoves geresnei patirčiai. 

Savybės:

  • 2.1 dviejų krypčių garso juosta su belaidžiu žemų dažnių garsiakalbiu: galingas, dinamiškas "Denon" namų kino teatro garsas
  • HDMI su garso grįžtamuoju kanalu:Be to, DHT-S416 galite valdyti televizoriaus nuotolinio valdymo pulteliu.
  • Integruotas "Google Chromecast": naudokite "Google Chromecast" garso įrenginį "Google Chromecast", kad galėtumėte transliuoti "Hi-Res Audio" muziką iš muzikos paslaugų per "Wi-Fi", įskaitant "Google Play Music", "YouTube Music", "Amazon Music HD", "Spotify", "Tidal", "Deezer", "Qobuz" ir kt.
  • Žemo profilio dizainas ir galimybė montuoti ant sienos:DHT-S416 yra 56 mm aukščio, todėl telpa daugelyje erdvių ir neužstoja apatinio televizoriaus krašto, kaip didesni garso barai.
  • "Bluetooth" muzikos transliacija:Greitai ir lengvai klausykitės mėgstamos muzikos iš išmaniojo įrenginio, kuriame veikia "Bluetooth".
  • Belaidis muzikos transliavimas per "Bluetooth": Greitai ir lengvai mėgaukitės mėgstama muzika iš išmaniojo įrenginio, kuriame veikia "Bluetooth"
  • "Denon Dialogue Enhancer": Žiūrint filmus ir TV laidas su sudėtingais garso takeliais, mėgaukitės krištolo skaidrumo dialogais
  • "Denon Pure Audio" režimas:Panaikinamas erdvinis apdorojimas, pašalinant bet kokias pritaikytas garso charakteristikas, kad garsas būtų gryniausias.
  • Pridedamas HDMI ir optinis kabelis: Tiesiog prijunkite vieną laidą prie televizoriaus ir mėgaukitės svaiginančiu garsu kiekvienoje pramogoje
  • Nuostabus garsas, sukurtas remiantis 110 metų inovacijomis: "Denon" - Japonijos garso įrašų kompanija. Įkurta 1910 m., mes suteikiame galimybę patirti svarbias akimirkas, nes nenuilstamai siekiame kokybės, naujovių ir garso kokybės. 

Techniniai duomenys:

  • "Keyhole" stiliaus sieninis laikiklis
  • Talpinimas ant stalo 
  • Valdymo mygtukai
  • Nuotolinis Valdymas
  • Budėjimo režime Suvartojimas 0.35 W
  • Automatinis Išsijungimas
  • Garso juostos išmatavimai (I x P x A) 900 x 54 x 83 mm
  • Garso juostos svoris kg 1.8
  • Žemų dažnių garsiakalbio išmatavimai (I x P x A) 171 x 318 x 342
  • Žemų dažnių garsiakalbio svoris kg 5.2 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Master

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Stiprintuvas DHTS416BKE2

Stiprintuvas DHTS416BKE2

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Stiprintuvas DHTS416BKE2

287,84 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį