• Nauja
IŠPARDUOTA
Pristatymas GREITAS

COOPH Braid Camera Strap - Red 125cm C110030054

59,99 €

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

COOPH Braid Camera Strap - Red 125cm C110030054. Išsiskirkite iš minios su COOPH Braid fotoaparato dirželiais. Rankų darbo, pagaminti Vengrijoje - jų tvirta konstrukcija ir švelni estetika sujungia patogumą ir didžiausią patikimumą. Kiekvienas fotografas turi fotoaparatą - ir kiekvienam fotoaparatui reikia dirželio. Tačiau kodėl verta pasitenkinti kuo nors paprastu ir neryškiu? Su visa fotografavimo aistra už objektyvo stovintys žmonės neabejotinai nusipelno įrangos ir aksesuarų, kurie atspindėtų jų kūrybinį mąstymą.

 

 

 

 

 

 
 
PATOGIAUSIA, KAIP TIK ĮMANOMA


Kiekvienam fotografui labai svarbu pasirinkti tinkamą fotoaparato dirželį. Paskutinis dalykas, kurio norite, tai praleisti dieną fotografuodami su nekokybišku dirželiu, kuris dirgina odą ar net įtempia kaklą. Iš itin lengvos medžiagos pagaminti COOPH Braid dirželiai yra puikus pasirinkimas visiems fotografams, ieškantiems šiek tiek daugiau komforto. Dėl lengvos, tuščiavidurės struktūros COOPH dirželiai yra formuojami, todėl jų forma prisitaiko prie kaklo, o šilkinio švelnumo paviršius suteikia neįtikėtinai minkštą ir patogų dėvėjimo pojūtį.

 

 

 

 
 
AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA


COOPH visada stengiasi naudoti tik aukštos kokybės medžiagas. COOPH pinti dirželiai gaminami iš europietiškos PPM virvės. Ši medžiaga pasižymi daugeliu privalumų, todėl buvo puikus pasirinkimas kuriant patvarius, bet lengvus fotoaparato dirželius. Pinta virvė nesugeria vandens, be to, ji atspari purvui ir pelėsiui. COOPH savo dirželius papildė tikros itališkos augalinio rauginimo odos detalėmis, kurios stipriu dygsniu prisiūtos prie virvės galų, kad būtų užtikrintas fotoaparato dirželio tvirtumas.

 

 

 

 
RANKŲ DARBO, PAGAMINTA VENGRIJOJE


Rankų darbo gaminiai kažkuo žavi. Tiesiogine prasme galima pajusti meilę ir atsidavimą, su kuriuo kuriami šie išties unikalūs amatininkų dirbiniai. Štai kodėl COOPH skiria daug dėmesio gamybos įmonėms, kurios atitinka COOPH nustatytus kokybės, vietos gamybos ir socialinės atsakomybės standartus. COOPH pinti dirželiai gaminami nedidelėje šeimos dirbtuvėje Vengrijoje. Kruopščiai rankomis pagamintas kiekvienas dirželis - tai kvalifikuoto meistriškumo ir aistros detalėms rezultatas.

 

 

Cooph

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


COOPH Braid Camera Strap - Red 125cm C110030054

COOPH Braid Camera Strap - Red 125cm C110030054

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

COOPH Braid Camera Strap - Red 125cm C110030054

59,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį