Purkštuvas rankinis akumul. 1L EasyPump 9704775-01-Sodo purkštuvai-Žarnos ir jungtys
Pristatymas GREITAS

Purkštuvas rankinis akumul. 1L EasyPump 9704775-01

20,44 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Purškimas be pumpavimo

1 l „EasyPump“ purkštuvui reikalingos 2 x AA baterijos (nepridedamos). Taigi, rankinis pumpavimas nėra būtinas, tad darbo komfortas padidėja. 

Sumanus naudojimas dėl papildomos angos

Antroji anga su integruota matavimo talpa ant konteinerio suteikia praktišką funkciją „3in1“, kad būtų lengva užpildyti, matuoti ir ištuštinti. Tai pašalina poreikį atsukti purkštuvo galvutę. 

360° funkcija

360 ° funkcijos dėka oras neįsiurbiamas, nesvarbu, kokioje padėtyje yra purkštuvas. Lanksti silikoninė žarna su svoriu užtikrina, kad ji visada yra vandenyje. Tai reiškia, kad purkšti galima iš apačios ir po lapais.

Aukštos kokybės purškimo antgalis

Tvirtas antgalis, pagamintas iš vientiso žalvario, yra ne tik reguliuojamas (nuo pilnos srovės iki purškimo dulksnos), bet ir ypač patvarus dėl aukštos kokybės medžiagų.

Gerai matomas vandens lygio likutis

Kadangi pompinis purkštuvas yra pagamintas iš permatomos medžiagos, visada aiškiai matoma, kiek vandens dar yra 0,75 l talpos indelyje.

Savybės:

  • Naudojant pompinį purkštuvą 1 l "EasyPump", augalus ir gėles laistyti namuose ir sode bus lengviau nei bet kada anksčiau.
  • Baterijos dėka galite beveik be vargo apipurkšti augalus, užtenka lengvai paspausti gaiduką. Tai ne tik padidina naudojimosi patogumą, bet ir padeda, jei nuolatinis pumpavimas yra per sunkus ir varginantis.
  • Papildoma anga su matavimo dangteliu suteikia jums naudingą funkciją „3in1“. Šiuo būdu galima užpildyti purkštuvą, išmatuoti trąšų kiekį ar lengvai jį ištuštinti. Integruota 360 ° funkcija užtikrina, kad į žarnelę nepatektų oro, net kai purkštuvas laikomas kitu kampu.
  • Naudokite reguliuojamą, aukštos kokybės žalvarinį antgalį, kad pasirinktumėte pilną srovę arba smulkią dulksną, atsižvelgdami į savo augalų poreikius.
  • Dar viena naudinga funkcija - permatomas indas, kurio dėka visuomet matysite skysčio likutį.

Techniniai duomenys:

  • Labai smulkiai purškiama dulksna Taip 
  • Talpa 1 l

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

Gardena – Vokietijoje įsikūrusi įmonė, populiari tarp namų ir sodų savininkų visame pasaulyje. Gardena didžiuojasi plačia prekių pasiūla: vandens sistemos, pompos, sodo tvenkiniai, vejos, medžių ir krūmų priežiūros priemonės, sodo įrankiai, dirvos kultivavimo įrenginiai. Tai aukštos kokybės sodo įrankių prekinis ženklas, turintis atstovybes daugiau kaip 80 šalių. 

Gardena

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Purkštuvas rankinis akumul. 1L EasyPump 9704775-01

Purkštuvas rankinis akumul. 1L EasyPump 9704775-01

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Purkštuvas rankinis akumul. 1L EasyPump 9704775-01

20,44 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį