Grėblys - aeratorius CS Gardena 9010451-01-Sodo ir daržo priedai-Sodo technika
Pristatymas GREITAS

Grėblys - aeratorius CS Gardena 9010451-01

33,66 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

25 metų garantija užtikrina aukštą kokybę

* Jeigu reikia išsamios informacijos apie garantijos sąlygas, žr. pridedamą naudojimo vadovą, arba apsilankykite svetainėje www.gardena.com/warranty. Ši garantija neturi įtakos jūsų teisinėms pretenzijoms dėl garantijos.

Neklibanti jungtis

Sistemos "Combisystem" gaminys tiesiog prijungiamas prie rankenos ir tvirtai priveržiamas. Dėl patikimos technologijos jungtis nekliba ir gerai veikia.

Tinka visoms rankenoms

"GARDENA" "Combisystem" įrankiai tinka visoms GARDENA "Combisystem" rankenoms. Patys galite pasirinkti medinę, aliumininę ar nugarą tausojančią rankeną, tai Jūsų pasirinkimas.

Universalus naudojimas

Bendrovės GARDENA aeruojamasis grėblys tinka ne tik samanoms ir šiaudams šalinti tausojant veją, juo galima smulkinti grumstus arba lyginti dirvą. Universalus Jūsų sodo įrankis.

Nerūdija

Bendrovės GARDENA aeruojamasis grėblys "Combisystem" su galvanizuotais virbais pagamintas iš kokybiško, tvirtu plastiku dengto plieno, todėl geriausiai apsaugotas nuo rūdžių. 

Savybės:

  • GARDENA "Combisystem" skarifikavimo grėbliu galite iš vejos švelniai šalinti samanas, šiaudus ir pasirūpinti, kad veja gautų daugiau oro, vandens ir maistingųjų medžiagų.
  • Be to, šiuo 35 cm darbinio pločio grėbliu su galvanizuotais presuotais virbais galima smulkinti grumstus ir lyginti dirvą.
  • Skarifikavimo grėblį galima tvirtinti prie visų GARDENA "Combisystem" sistemos rankenų; GARDENA rekomenduoja 180 cm ilgio rankeną, tinkamą pagal ūgį. 25 metų garantinis laikotarpis. Patarimas: veją rekomenduojama grėbti du ar tris kartus ją nupjovus.

Techniniai duomenys:

  • Naudojimas Samanų, šiaudų šalinimui bei grumstų smulkinimui, dirvos lyginimui.
  • "Gardena" garantijos laikotarpis 25 metų garantija
  • Darbinis plotis 35 cm 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

Gardena – Vokietijoje įsikūrusi įmonė, populiari tarp namų ir sodų savininkų visame pasaulyje. Gardena didžiuojasi plačia prekių pasiūla: vandens sistemos, pompos, sodo tvenkiniai, vejos, medžių ir krūmų priežiūros priemonės, sodo įrankiai, dirvos kultivavimo įrenginiai. Tai aukštos kokybės sodo įrankių prekinis ženklas, turintis atstovybes daugiau kaip 80 šalių.   

Gardena

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Turite klausimų?

Grėblys - aeratorius CS Gardena 9010451-01

Grėblys - aeratorius CS Gardena 9010451-01

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Grėblys - aeratorius CS Gardena 9010451-01

33,66 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį