Benzininis sniego valytuvas HECHT9334SQ-Sniego valytuvai-Sodo technika
Pristatymas GREITAS

Benzininis sniego valytuvas HECHT9334SQ

1 904,00 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Elektrinis starteris

Sniego valytuvas turi elektrinį starterį. Galite lengvai paleisti mašiną prijungdami prie įprastos elektros 230V/50Hz naudodami ilginamąjį laidą. Taip išvengiama problemų naudojant akumuliatorių šaltu oru, o mašina turi neribotą energijos tiekimą paleisti. Norėdami užvesti variklį, paspauskite starterio mygtuką. Įšilus varikliui, po trumpų pertraukėlių galite užvesti tik naudodami starterio lyną.

Diferencialo užraktas

Įprasto naudojimo metu ratai yra užimti tuo pačiu metu. Naudojant kokybiškas padangas su giliu protektoriumi pasiekiamas puikus sukibimas. Dėl to reljefas tampa įveikiamas, bet taip pat sumažina posūkio mašinos manevringumą. Siekiant maksimaliai išnaudoti patogiausią naudojimą, deferencijos užrakto svirtis yra po dešine rankena. Šio lygio traukimas leis labai lengvai manipuliuoti mašina ir ant sudėtingų paviršių, nesunkiai apvažiuosite objektus ar apsisuksite.

Šildomi rankų šildytuvai

Sniego valytuvas skirtas dirbti šaltu oru; Viena iš patogaus ir saugaus naudojimo sąlygų yra jautrios rankos, kurių jausmo neprarado šaltis. Šildomi rankų šildytuvai turi būti įjungti paspaudus mygtuką pagrindiniame valdymo skydelyje. Tada šildytuvai sušildo rankas ir galėsite patogiai dirbti net pačiomis šalčiausiomis sąlygomis.

Reguliuojami slydimo batai

Sniego valytuvo korpuso šonuose yra reguliuojami slydimo batai, pagaminti iš patvaraus plastiko. Dėl šios medžiagos jis lengviau slysta paviršiumi, nepalieka įbrėžimų ar rūdžių ant grindinio. Slydimo batai taip pat leidžia tiksliai reguliuoti sraigto darbinį aukštį. Ant lygaus betono ar asfalto paviršių darbinis aukštis gali būti sumažintas iki visiško sniego pašalinimo.

Aukštesnės pozicijos bus naudojamos ant nelygaus paviršiaus arba susmulkintų akmenų. Slydimo batai yra apverčiami, jei viena plokštės pusė yra per daug pažeista, galima apversti pažeistą pusę, todėl jų tarnavimo laikas padvigubėja.

Šlyties varžtai

Nors sniego valytuvas pasižymi dideliu našumu ir plieniniais peiliais, skirtais lengvai dirbti lediniame sniege, sniege paslėpti daiktai gali jį sugadinti. Net ir pats atsargiausias operatorius turėtų atsitrenkti į dideliame sniege paslėptus objektus. Todėl sraigto peiliai tvirtinami kirpimo varžtais, kurie tarnauja kaip apsauga. Jei peiliai staiga sustojo, varžtai nupjaunami ir sraigtas sustoja. Taip išvengsite mašinos sugadinimo. Varžtų keitimas užtrunka vos kelias minutes ir sniego valytuvas gali iš karto tęsti savo darbą.

Priekinis žibintas

Žiemą dienos trumpesnės, todėl sniego valytuvą numatoma naudoti tamsoje – ankstyvą rytą arba vėlyvą popietę. Todėl mašinoje sumontuotas galingas LED žibintas, kuris patikimai apšviečia plotą mašinos priekyje.

Pagrindinis valdymo pultas

Kad darbas su mašina būtų lengvas, visus pagrindinius tvarkykles galite pasiekti pagrindiniame valdymo skydelyje.

Čia rasite pavarų svirtį, aukštį ir metimo atstumą, svirtį taip pat galite pasukti lataką 190° spinduliu, taip pat yra priekinių žibintų jungiklis ir šildomo rankų šildymo jungiklis.

Latakas

Kad sniego valytuvas veiktų patikimai be nuolatinio užsikimšimo net ir sunkiausiomis sąlygomis, jame sumontuotas aukštas ir platus plieninis latakas. Dėl latako konstrukcijos sniegas gali būti išmestas iki 15 m atstumu. Plieninis dizainas taip pat padidina saugumą, jei peiliai paima kokį nors paslėptą objektą. Apatinė latako dalis viduje yra su apsauginėmis grotelėmis. Jis yra kilnojamas, todėl mėtant neužstoja sniego, bet taip pat neleidžia prikišti operatoriaus rankų prie peilių 2 pakopose – jei operatorius nesilaikė saugos nurodymų. Lataką visiškai valdo vairuotojai, esantys pagrindiniame valdymo skydelyje. Latako apsisukimo spindulys yra 190°.

Taip galima valdyti ir viršutinį deflektorių, kuris valdo metimo atstumą. 

Techniniai duomenys:

  • Variklis Benzininis variklis
  • Variklis Hecht 4-taktní
  • Maks. išmesti sniego atstumą 15 m
  • Minimalus oktaninis skaičius bešvinio benzino 90
  • Rekomenduojamas aliejus HECHT 5W-40
  • Pavarų dėžė - atbulinė 2
  • Pavarų dėžė - į priekį 6
  • Nominali variklio galia pagal SAE J1940 7,4 kW / 9,9 AG
  • Pradėti Rankinis / elektrinis 230 V
  • Šildoma rankena tiesa
  • Latakų sukimasis 190°
  • Galia 13 AG
  • Poslinkis 375 cm3
  • Svoris 127 kg
  • Darbinis plotis 87x51 cm
  • Priekinis žibintas Taip, LED 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Benzininis sniego valytuvas HECHT9334SQ

Benzininis sniego valytuvas HECHT9334SQ

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Benzininis sniego valytuvas HECHT9334SQ

1 904,00 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį