• −8%
Skeneris HP Scanjet Pro 3000 s4 Sheet-fed scanner-Skeneriai-Spausdintuvai
IŠPARDUOTA
Pristatymas GREITAS

Skeneris HP Scanjet Pro 3000 s4 Sheet-fed scanner

550,55 €
506,51 € Sutaupote 8%

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Mažas dydis. Greitas nuskaitymas. Tie patys patikimi rezultatai. Skenuokite iki 40 ppm/80 ipm[1] greičiu, naudodami dvipusį skenavimą, kai vienu metu nuskaitomos abi pusės. Atlaisvinkite vietos darbui. Šis "HP ScanJet Pro" yra nedidelis ir plonas - šiuolaikiškas dizainas puikiai tinka staliniam kompiuteriui. Nelaukite, kol įšils - "HP Instant-on Scanning" leidžia greitai pradėti skenuoti. Į automatinį dokumentų tiektuvą įkelkite iki 50 puslapių, kad galėtumėte greitai nuskaityti be priežiūros.

Optimizuokite darbo eigą naudodami skenavimą vienu prisilietimu Supaprastinkite įprastus darbus naudodami skenavimą vienu prisilietimu - vienu mygtuku sukurkite pasirinktinius nustatymus pasikartojančioms skenavimo užduotims. Skenuokite vaizdus tiesiai į programas, naudodami pridedamas ir visapusiškas TWAIN ir ISIS® funkcijas. Lengvai perkelkite nuskaitytus vaizdus į redaguojamą tekstą, PDF failus su paieška ir kitų tipų failus naudodami integruotą OCR. Greitai bendrinkite arba archyvuokite nuskaitytus vaizdus tiesiai į populiarias debesų paskirties vietas naudodami "HP Scan" programinę įrangą.

Įrašykite verslo dokumentus kaip profesionalas Nustatykite įprastų tipų dokumentų skenavimo profilius ir skenuokite į kelias paskirties vietas naudodami "HP Scan" programinę įrangą. Su daug funkcijų turinčia programine įranga fiksuokite ir tvarkykite dokumentus, vizitines korteles ir kitų tipų failus. Atlikite aiškius, įskaitomus nuskaitymus - iki 1 200 dpi raiška.

Vieno praėjimo dvipusis skenavimas Vienpusis dvipusis skenavimas Taupykite laiką ir mažinkite atliekų kiekį, naudodami dvipusį skenavimą, kuris visus duomenis užfiksuoja vienu važiavimu.

4 000 puslapių darbo ciklas Sukurta apdoroti iki 4 000 lapų per dieną.

HP Scan programinė įranga HP Scan programinė įranga Užfiksuokite įvairių tipų dokumentus.

Kompaktiškas dydis Kompaktiškas dizainas leidžia šiam skeneriui tilpti mažose erdvėse.

Integruotas optinis ženklų atpažinimas (OCR) su PDF apsauga Integruotas optinis ženklų atpažinimas (OCR) su PDF apsauga Įmontuota OCR programinė įranga leidžia kurti paieškos failus tiesiai iš daugiafunkcinio lazerinio spausdintuvo, kad galėtumėte rasti reikiamą dokumentą tada, kai jo reikia.

Pridedama trečiosios šalies programinė įranga Integruokite naujus HP ir trečiųjų šalių sprendimus.

TWAIN, ISIS® Nuskaitykite vaizdus tiesiai į programas naudodamiesi įtrauktomis ir visapusiškai funkcionaliomis TWAIN ir ISIS®.

Momentinis skenavimas Momentinio įjungimo technologija

Atsisakymas HP Scanjet Pro 3000 s4 lapų skeneris 600 x 600 DPI A4 juoda, balta: Skenavimo greitis matuojamas esant 300 dpi (nespalvotai, pilkos skalės ir spalvotai). Tikroji apdorojimo sparta gali skirtis priklausomai nuo nuskaitymo skiriamosios gebos, tinklo sąlygų, kompiuterio našumo ir taikomosios programinės įrangos.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Skeneris HP Scanjet Pro 3000 s4 Sheet-fed scanner

550,55 € 506,51 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį