• Sumažinta kaina
Skalbyklė Bosch WAX32LP0SN-Skalbimo mašinos-Skalbimo ir rūbų priežiūros technika
Pristatymas GREITAS

Skalbyklė Bosch WAX32LP0SN

1 039,36 €

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Kiekvienai dėmei – tinkamas sprendimas

Naudojant sistemą „AntiStain Removal“ skalbyklė arba skalbyklė-džiovyklė gali lengvai įveikti keturių rūšių sunkiai pašalinamas dėmes. Ši sistema automatiškai nustato temperatūrą, būgno sukimosi greitį ir mirkymo laiką, kad lengvai įveiktų keturių sunkiausiai pašalinamų tipų dėmes. Tai puikus būdas atsikratyti sviesto ar aliejaus, žolės, raudono vyno ar kraujo dėmių. 

Nepriekaištingi rezultatai net kai prikrautas pilnas būgnas.

Naudojant sistemą „4D Wash“, skalbimas pakylėjamas į naują lygį. Kai aktyvi mūsų itin efektyvi sistema „4D Wash“, naudojamas funkcijos „Direct Water Spray“ ir papildomos funkcijos „Spin Wash“ derinys, todėl skalbiklis bei vanduo naudojami optimaliai ir efektyviai. Puikiai išskalbkite daugiau skalbinių: vanduo ir skalbiklis veiksmingai prasiskverbia į audinį, todėl skalbiniai bus nepriekaištingai švarūs, net jei skalbėte prikrovę pilną būgną. Itin nešvarius drabužius gali prireikti skalbti intensyviau. Norėdami, kad skalbimo ciklas būtų intensyvesnis, pasirinkite „4D Wash System Intensive Plus“. 

Išmanieji buitiniai prietaisai palengvina gyvenimą.

Atverkite duris ateičiai. „Home Connect“ jūsų prietaisuose aktyvina išmaniąsias technologijas, todėl prietaisus galite valdyti telefonu ar planšetiniu kompiuteriu – tai ir šiuolaikiška, ir nepaprastai patogu. 

Tinkama programa kiekvieną kartą.

Galbūt nežinote, kokią programą pasirinkti, o suklydus rezultatas gali būti ne pats geriausias. Naudojant programą mobiliesiems „Home Connect“, kurioje yra parinktis „Easy Start“, spėlioti nebereikia – galėsite būti tikri, kad skalbimo rezultatai patenkins lūkesčius. Programoje nurodykite skalbinių tipą bei nešvarumo lygį, ir jums bus pasiūlyta tinkama programa – kiekvienam skalbimui, kiekvieną kartą. 

Skalbinius prižiūrėkite nuotoliniu būdu.

Niekas nemėgsta skalbti, ypač kai skubama ir reikia laukti skalbimo ciklo pabaigos. „Bosch“ skalbyklės su programa „Home Connect“ suteikia jums visišką skalbimo kontrolę. Naudodami mobilųjį įrenginį patogiai valdykite ir stebėkite prietaisus nuotoliniu būdu. Kai turite prieigą prie skalbyklės išvykę, galite rūpintis namais taip, kaip norite, net juose nebūdami. 

Jūsų skalbyklė jums siunčia pranešimus.

Laukti, kol skalbiniai bus išskalbti, gali būti tikras laiko švaistymas, tai gali kelti įtampą, ypač jei esate užsiėmę. Programa „Home Connect“ padeda jaustis ramiai ir produktyviau išnaudoti laiką. Ji gali siųsti aktyviuosius pranešimus iš jūsų buitinio prietaiso tiesiai į jūsų mobilųjį įrenginį – taip sužinosite vykdomos programos būseną bei kitą naudingą informaciją. Vykdyti keletą užduočių vienu metu dabar gerokai lengviau – tiek namuose, tiek išvykus. 

Paslaugos tapo išmanesnės.

Jei buitiniai prietaisai blogai veikia, galite patirti stresą. „Remote Diagnostics“ skuba į pagalbą*. Tiesiog paskambinkite „Home Connect“ telefono linija ir susitarkite dėl susitikimo diagnostikai nuotoliniu būdu atlikti. Techninės priežiūros komanda nuotoliniu būdu patikrins jūsų prietaisą, nustatys problemą ir pateiks patarimų. Prireikus techninis darbuotojas gali atvykti į jūsų namus su visomis reikiamomis dalimis ir pašalinti gedimą. Išmani pagalba, išmanūs sprendimai.*Priklauso nuo pasiūlos vietoje. 

Skalbyklė daro tai, ką jai liepiate.

Bendradarbiaujame su „Amazon Alexa“, todėl dabar galite valdyti skalbyklę balsu – jums nereikės pajudinti nė piršto. Sužinokite, ar atitinkama „Home Connect“ funkcija programoje „Alexa“ siūloma jūsų šalyje ir jūsų kalba. Aktyvinkite šią funkciją, kad „Amazon Alexa“ susietumėte su skalbykle. 

Sparčiai pašalina nemalonius kvapus neskalbiant.

„Refresh ActiveOxygen“ suteiks jūsų drabužiams gaivumo ir pašalins nemalonius kvapus vos per 45 minutes. Ši programa tinka net labai gležniems drabužiams, taip pat ir tiems, kurių negalima skalbti. „Refresh ActiveOxygen“ padeda taupyti laiką ir apdoroja jūsų skalbinius taip, kad jie pasižymėtų nepriekaištinga švara. 

Tyliu veikimu ir ilgu eksploatavimo laikotarpiu pasižymintis variklis su garantija.

Skalbyklė daugiau nebetrikdys ramybės jums pietaujant. „Bosch“ variklis „EcoSilence Drive™“ veikia taip tyliai, kad kartais galite pamiršti, kad jis įjungtas. Energiją taupantis variklis, kuriame nenaudojami šepetėliai, veikia tyliai, pasižymi itin ilgų eksploatavimo laikotarpiu ir jam suteikiama 10 metų garantija. 

Bendrosios skalbimo programos:

  • Įvairūs, Medvilnė, Medvilnė eco, Sintetika, Vilna, Švelnus skalbimas, Skalavimas + centrifuga, Centrifuga, Be gręžimo, Vandens išleidimas, Skalavimas

Papildomos funkcijos:

  • Vario Speed, ActiveOxygen,Home Connect

Specialios skalbimo programos:

  • Pirminis skalbimas, Greitas plovimas, Dėmių šalinimas, Sportiniai drabužiai, Marškinėliai / palaidinė

Papildomos skalbimo programos:

  • Stain selection, Super 15 min / Super 30 min

Sistemos:

  • AquaStop, „SpeedPerfect“ (ciklo trumpinimas), Taupus inverterinis variklis, Wi-Fi

Techniniai duomenys:

  • Montavimo tipas Laisvai statoma
  • Triukšmo lygis 48 dB
  • Būgno talpa 70 L
  • Gręžimo klasė A
  • Maks. apkrova 10 kg
  • Metinis energijos suvartojimas: 167 kWh per metus
  • Metinis vandens suvartojimas 12100 l per metus
  • Sukimosi greitis 1600 aps./min.
  • Skalbyklė-džiovyklė Ne
  • Energijos klasė C

Išmatavimai:

  • Svoris 84.158 kg
  • Plotis 59.8 cm
  • Aukštis 84.8 cm
  • Gylis 59 cm

Bendrieji parametrai:

  • Ekranas LED
  • Skalbimo mašinos tipas Anga priekyje
  • Spalva Balta

Energijos efektyvumo etiketė:

Bosch

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Skalbyklė Bosch WAX32LP0SN

Skalbyklė Bosch WAX32LP0SN

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Skalbyklė Bosch WAX32LP0SN

1 039,36 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį