Nikon Nikkor Z 17-28mm F2.8-Sisteminių fotoaparatų objektyvai-Objektyvai ir jų priedai
Pristatymas GREITAS

Nikon Nikkor Z 17-28mm F2.8

1 047,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Nikon Nikkor Z 17-28mm F2.8 yra itin plataus kampo priartinantis objektyvas, puikiai tinkantis kūrėjams. Nikon NIKKOR Z 17–28 mm f/2.8 sugeba suderinti greitį ir kompaktiškumą, o kartu pateikia platų matymo lauką, kuris puikiai tinka bet kam – nuo ​​peizažų iki architektūros objektų ir vaizdo įrašų.
  
 
 
 
Nikon Nikkor Z 17–28mm F2.8
 
 

 

 

 

LENGVAS IR KOMPAKTIŠKAS DIZAINAS

 

Šis objektyvas yra itin aptakus ir lengvas, todėl jį itin lengva nešioti rankoje, fotografuoti arba filmuoti visą dieną. Vidinis priartinimo dizainas neleidžia objektyvui išsiplėsti, todėl fotografuojant lengviau išlaikyti pusiausvyrą.

 

 
 
 
Nikon Nikkor Z 17–28mm F2.8  
 
 
 
 
 
 

VALDYMAS IR SUDERINAMUMAS

Šis mažesnis objektyvas puikiai tinka FX formato Z tipo fotoaparatams, taip pat idealiai tinka DX formato korpusams ir užtikrina 25,5–42 mm ekvivalentinį židinio nuotolio diapazoną. Pagal numatytuosius nustatymus programuojamas valdymo žiedas yra nustatytas rankiniam fokusavimui reguliuoti, bet taip pat gali būti naudojamas diafragmos ar ekspozicijos kompensavimui valdyti. Specializuotas elektromagnetinės diafragmos mechanizmas užtikrina didesnį ekspozicijos valdymo stabilumą, o tai ypač naudinga dirbant su dideliu nepertraukiamo fotografavimo greičiu. Dulkėms ir drėgmei atsparus objektyvo korpusas yra naudingas objektyvo naudojimui nepalankiomis sąlygomis. Priekinėje objektyvo dalyje taip pat yra danga, kuri apsaugo nuo išsitepimo, pirštų atspaudų ir purvo ir yra lengvai valoma.
 
Nikon Nikkor Z 17–28mm F2.8  
 

SKLANDUS IR TYLUS AUTOMATINIS FOKUSAVIMAS

Žingsninis variklis užtikrina greitą ir tylų automatinio fokusavimo veikimą, kuris idealiai tinka tiek fotografuojant, tiek filmuojant. Naudojamas vidinis fokusavimo dizainas, kai fokusuojant perkeliamos tik vidinės objektyvo grupės, siekiant išlaikyti bendrą objektyvo ilgį naudojimo metu ir skatinti didesnį fokusavimo greitį. Mažiausias 7,5 colių (19,05 cm) fokusavimo atstumas yra naudingas dirbant su objektais iš arti. 
 
 
 
Nikon Nikkor Z 17–28mm F2.8  
 
 
 

ITIN DIDELIS LANKSTUMAS

Pastovus f/2.8 dizainas užtikrina nuoseklų veikimą visame priartinimo diapazone, jis naudingas tiek esant prastam apšvietimui, tiek lauko gylio valdymui. Dėl ryškaus dizaino ir itin plataus kampo židinio nuotolio šis objektyvas tinka astrofotografijos poreikiams. Platus priartinimo diapazonas tinka kelionėms ir kasdieniams fotografavimo poreikiams ir ypač tinka miesto peizažams, interjerui ir architektūriniams objektams. Suapvalinta 9 ašmenų diafragma prisideda prie malonios „bokeh“ kokybės, naudodama mažo lauko gylio ir selektyvaus fokusavimo metodus.
 
 

NIKON

Charakteristikos

Skersmuo
75 mm
Svoris
450 g
Spalva
Juoda
Sensoriaus tipas
Full Frame
Objektyvo tipas
itin plataus kampo priartinantis objektyvas
Stabilizavimo sistema
Nėra
Garantinis laikotarpis
24 mėnesių
Minimalus fokusavimo atstumas
19 cm
Filtro skersmuo
67 mm
Matmenys (Ilgis)
101 mm
Didžiausia diafragma
2.8 F
Mažiausia diafragma
22 F
Židinio nuotolis (wide)
17 mm
Židinio nuotolis (tele)
28 mm
Stabilizavimas
Nėra

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Nikon Nikkor Z 17-28mm F2.8

Nikon Nikkor Z 17-28mm F2.8

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Nikon Nikkor Z 17-28mm F2.8

1 047,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį