Sigma 23mm F1.4 DC DN [Contemporary] for Fujifilm X-Mount DEMO-Sisteminių fotoaparatų
Pristatymas GREITAS

Sigma 23mm F1.4 DC DN [Contemporary] for Fujifilm X-Mount DEMO

399,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Dėmesio, ši prekė pažymėta simboliu DEMO. Tai reiškia, kad prekė yra buvusi mūsų arba mūsų partnerių ekspozicijos preke, todėl ant jos kartais matosi nežymios naudojimo žymės. Ši prekės yra puikios būklės ir jai taikoma 3 mėn. garantija.


Sigma 23mm F1.4 DC DN [Contemporary] for Fujifilm X-Mount - tai plačiakampis objektyvas, idealiai tinkantis APS-C sisteminiams fotoaparatams. Objektyvas pasižymi išskirtinėmis optinėmis savybėmis, F1.4 diafragma ir pakankamu kompaktiškumu, kad galėtumėte nešiotis kasdien. Lengvai naudojamas 35 mm* (*35 mm ekvivalentas) apžvalgos kampas, aukštos optinės savybės, didelės F1.4 diafragmos ryškumas, kompaktiškas ir lengvas korpusas - SIGMA patirtis, sukaupta kuriant Contemporary liniją, leido sukurti objektyvą, kuris idealiai tinka naudoti su APS-C sisteminiais fotoaparatais. Objektyvas pasižymi puikia raiška nuo didžiausios diafragmos ir sodriu bokeh efektu dėl F1.4 šviesumo. Objektyvas demonstruoja savo galią įvairiose srityse, įskaitant kraštovaizdžius ir portretus. Siekiant pasinaudoti dideliu sisteminių fotoaparatų mobilumu, siekta ir objektyvo korpuso kompaktiškumo. Jei norite, kad jūsų įranga būtų lengva ir maža, bet nenusileistų vaizdo atkūrimo kokybei, šis objektyvas tikrai atitiks jūsų poreikius ir taps objektyvu, kurio niekada nenorėsite paleisti iš rankų. Šio objektyvo valdymo algoritmas, įskaitant AF pavaros ir ryšio greičio optimizavimą, buvo sukurtas specialiai keičiamiems objektyvams su X montavimo įtaisu. Objektyvas ne tik užtikrina didelės spartos AF, bet ir palaiko AF-C (nepertraukiamo AF) ir fotoaparate esančią aberacijų korekciją* (*Funkcija galima tik palaikomuose fotoaparatuose. Funkcijos gali skirtis priklausomai nuo fotoaparato modelio.). Laikiklis yra guminis, kad jį būtų galima naudoti įvairiose aplinkose.













 

DIDELĖ F1.4 DIAFRAGMA IR PUIKI SKIRIAMOJI GEBA

"Sigma 23mm F1.4 DC DN Contemporary for Fujifilm X-Mount" objektyvas turi patogų naudoti apžvalgos kampą, prilygstantį 35 mm formatui, taip pat didelę F1.4 diafragmą. Optiką sudaro 13 elementų 10 grupių, įskaitant 3 SLD stiklo elementus ir 2 asferinius lęšio elementus, kad vaizdai būtų ryškūs ir aiškūs. Objektyvas užtikrina puikią skiriamąją gebą nuo didžiausios diafragmos. Be to, didelė F1.4 diafragma leidžia pasiekti didelius ir gražius bokeh efektus. Kompaktiškas, delno dydžio korpusas leidžia mėgautis turtinga sisteminių fotoaparatų aprašomąja galia. Kruopščios kovos su blyksniais ir vaiduokliškumu priemonės leidžia aiškiai fotografuoti net apšviestoje aplinkoje.





 

KOMPAKTIŠKAS KORPUSAS, PRITAIKYTAS APS-C SISTEMINIAMS FOTOAPARATAMS

Siekiant išnaudoti APS-C sisteminių fotoaparatų mobilumą, objektyvo korpusas yra kompaktiškas ir lengvas - jo svoris 335 g, ilgis 79.2 mm, o filtro skersmuo 52 mm. Kartu nenukentėjo paties objektyvo korpuso kokybė. Aukšto tikslumo apdirbimo technologija vienintelėje SIGMA gamykloje Aizu, Japonijoje, leido objektyvo korpusui pasiekti idealią pusiausvyrą tarp puikių optinių savybių, pagrįstų naujausia optine ir mechanine konstrukcija, ir kompaktiškumo. AF pavaros sistemoje naudojamas tylus, greitas žingsninis variklis. Naujausias algoritmas leidžia greitai sufokusuoti ir lengvai fotografuoti. Objektyvo cilindre pirmiausia dominuoja didelis, gražiai pagamintas rankinio fokusavimo žiedas.  Kaip ir kiti sisteminiams fotoaparatams skirti objektyvai, tai yra fokusavimo sistema, kai fokusavimo žiedo įvestis perduodama per fokusavimo varikliuką.  Iš tikrųjų fokusavimo variklis juda elementais, todėl rankinis fokusavimas yra daugiau imitacija, o ne tiesioginis elementų judinimas.  Kai kuriems objektyvams tai pavyksta geriau nei kitiems, ir "Sigma 23mm F1.4 DC DN [Contemporary] for Fujifilm X-Mount" yra vienas iš jų. Objektyvas automatiškai įspėja korpusą padidinti vaizdą, kai fokusuojate rankiniu būdu, o tai labai padeda vizualiai patvirtinti fokusavimą. Sigma 23mm F1.4 DC DN [Contemporary] for Fujifilm X-Mount gali fokusuoti iki 25 cm atstumu, o tai užtikrina 0,136x didinimą. 












 

SPECIFIKACIJOS

Židinio nuotolis: 23 mm
Objektyvo jungtis: FUJIFILM X
Diafragma: f/1.4
Objektyvo formato aprėptis: APS-C
Objektyvo konstrukcija: 13 elementų 10 grupių (3 SLD ir 2 asferiniai elementai)
Matymo kampas: 63.4°
Diafragmos plokštelių skaičius: 9 (suapvalinta diafragma)
Mažiausias fokusavimo atstumas: 25 cm
Didžiausias didinimo santykis: 1:7.3
Filtro dydis: 52 mm
Matmenys: φ65.8mm × 79.2mm
Svoris: 335 g
Gamintojas: Sigma
Spalva: juoda
Fokusavimo tipas: automatinis fokusavimas
Vaizdo stabilizavimas: nėra


Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Sigma 23mm F1.4 DC DN [Contemporary] for Fujifilm X-Mount DEMO

Sigma 23mm F1.4 DC DN [Contemporary] for Fujifilm X-Mount DEMO

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Sigma 23mm F1.4 DC DN [Contemporary] for Fujifilm X-Mount DEMO

399,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį