Pristatymas GREITAS

Fujifilm Fujinon XF 8mm F3.5 R WR

783,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Išplėskite savo akiratį su FUJINON XF 8mm F3.5 R WR ir pasigrožėkite vaizdu. Itin platus matymo laukas suteikia dinamišką perspektyvą, kuri priartina objektus, o foną nustumia iki begalybės. FUJINON XF 8mm F3.5 R WR puikiai tinka nešiotis kartu su standartiniu priartinamuoju objektyvu, kai esate ankštoje vietoje, arba naudoti vaizdo įrašams, pavyzdžiui, vlogams, kai planuojate kurti asmenukes. Šį objektyvą labai lengva nešiotis ir naudoti, jis labai patogus. Tai labai palengvins jūsų darbą, ypač jei esate kelionių fotografas ir vlogeris. Be to, šis objektyvas užtikrina didelį ryškumą net kampuose, ypač kaip itin plataus kampo objektyvas, ir išsaugo detales, todėl chromatinė aberacija yra nedidelė.



g



 

PLATUS MATYMO LAUKAS

Iš naujo įprasminkite tai, kas įprata su FUJINON XF 8mm F3.5 R WR objektyvu. Daugiau nei 120 laipsnių regėjimo laukas leidžia užfiksuoti platesnę perspektyvą nei žmogaus akis. Mėgaukitės dinamišku vaizdu, kurį suteikia FUJINON XF 8mm F3.5 R WR, ir užfiksuokite pasaulį visiškai nauju būdu.


 

PAGRINDINIS OBJEKTAS NE VISADA BŪNA CENTRE

Objektyvas "FUJINON XF 8mm F3.5 R WR" nėra išskirtinis savo 40 MP skiriamąja geba, tačiau dėl trijų asferinių lęšių ir dviejų ED lęšių objektyvas nuo krašto iki krašto slopina aberacijas ir užtikrina aiškius bei aukštos kokybės vaizdus. Viskas kadre gali tapti pagrindiniu objektu.


g


 

LENGVAS IR KOKYBIŠKAS

Objektyvas yra lengvas (215 g), tačiau dėl to nenukenčia vaizdo kokybė, todėl FUJINON XF 8mm F3.5 R WR galite be vargo įsidėti į fotoaparato krepšį. Visoje objektyvo konstrukcijoje esantys oro sąlygoms atsparūs sandarikliai apsaugo jį nuo dulkių ir lietaus, todėl objektyvas gali fotografuoti sudėtingiausiomis sąlygomis be rūpesčių. Dėl įmontuoto 62 mm filtrų sriegio galite pridėti lengvai prieinamų filtrų, pavyzdžiui, ND filtrų.


 

GREITAS IR SKLANDŽIAI VEIKIANTIS

Fokusuokite pasaulį: nustačius 36 cm atstumą ir f/8 diafragmą, viskas priešais jus bus sufokusuota nuo mažiausio fokusavimo atstumo iki begalybės. Greitas automatinis fokusavimas su vos pastebimu fokusavimo poslinkiu, dar vadinamu "kvėpavimu", paverčia objektyvą puikiu vaizdo įrašų filmavimo palydovu.


g

 

JŪS MATOTE PASAULĮ IR PASAULIS MATO JUS

Kitas jūsų vaizdo įrašų filmavimo įrankis - FUJINON XF 8mm F3.5 R WR - pasižymi vidiniu fokusavimu ir specialia atsparia foniniam apšvietimui danga. Su šiuo mažu objektyvu galite papasakoti didžiausias istorijas, nes jo apžvalgos kampas idealiai tinka filmavimui vloguose ir itin plataus kampo perspektyvai. Pasakokite savo istorijas su šiuo objektyvu!
 

 

SPECIFIKACIJOS

Objektyvo jungtis: Fujifilm X
Objektyvo tipas: itin plataus kampo
Objektyvo konstrukcija: 12 elementų, 9 grupės
Židinio nuotolis:  8 mm
Matymo kampas: 121°
Maksimali diafragma: F/3.5
Mažiausia diafragma: F/22
Diafragmos plokštelių skaičius: 9 (suapvalinta diafragmos anga)
Mažiausias fokusavimo atstumas: 0.18 m
Didžiausias didinimas: 0.07x
Išoriniai matmenys (skersmuo x ilgis (apytiksliai)): Ø 68 mm × 52.8 mm
Svoris: maždaug 215 g
Filtro skersmuo: 62 mm
Spalva: juoda
Gamintojas: Fujifilm


g

FUJIFILM

Charakteristikos

Spalva
Juoda
Židinio nuotolis
8 mm
Objektyvo tipas
itin plataus kampo
Matymo kampas
121 °
Garantinis laikotarpis
24 mėnesių
Filtro skersmuo
62 mm
Didžiausia diafragma
3.5 F
Mažiausia diafragma
22 F

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Fujifilm Fujinon XF 8mm F3.5 R WR

Fujifilm Fujinon XF 8mm F3.5 R WR

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Fujifilm Fujinon XF 8mm F3.5 R WR

783,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį