Pristatymas GREITAS

Fujifilm Fujinon XF18-120mm F4 LM PZ WR lens

856,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Standartinio priartinimo FUJIFILM XF 18–120 mm f/4 R LM PZ WR, skirtas turinio ir vaizdo kūrėjams, mėgstantiems judesį, apima universalų židinio nuotolio diapazoną ir įkvėptą dizainą, leidžiantį intuityviai valdyti priartinimą ir fokusavimą bei diafragmą. Šis priartinantis objektyvas yra pirmasis X serijos objektyvas, sukurtas bendradarbiaujant su FUJINON kino ir transliavimo objektyvų dizaineriais ir yra universalus objektyvo pasirinkimas vaizdo ir judesio fiksavimui.
 
 

Sukurtas judėjimui

Šis 18–120 mm objektyvas, pasižymintis kintamu galingu priartinimu, sklandžiu rankiniu fokusavimu ir bepakopiu, atjungiamu diafragmos žiedu, leidžia tiksliai ir tiksliai valdyti fokusavimą ir ekspoziciją:
 
- Galingas priartinimas gali lengvai ir sklandžiai pereiti visame židinio nuotolio diapazone. Šį mechanizmą galima valdyti naujai sukurta priartinimo svirtimi, kuri siūlo kintamą priartinimo greitį.
 
- Įprastas fokusavimo žiedas leidžia tiesiogiai ir intuityviai valdyti fokusavimą rankiniu būdu, o objektyvas leidžia sklandžiai perjungti iš nuolatinio automatinio fokusavimo į rankinį fokusavimą. Šis unikalus valdymo metodas, kuriam reikalingas fotoaparato programinės aparatinės įrangos atnaujinimas, atveria galimybes kūrybiškai keisti fokusavimą ir prireikus valdyti židinio tašką.
 
- Diafragmos žiedas leidžia valdyti be pakopų, o sklandus, tylus reguliavimas puikiai tinka įrašymo metu.
 
- Du pasirinktinių funkcijų mygtukai gali būti naudojami norint iš anksto nustatyti pastovų priartinimo greitį, židinio nuotolį arba fokusavimo tašką.
 
 
 
 

Lankstus priartinimas ir pažangi optika

- Šis priartinimas, apimantis naudingą plataus kampo ir vidutinio nuotolio teleobjektyvų diapazoną, siūlo 27–183 mm lygiavertį židinio nuotolio diapazoną, kuris yra tinkamas vieno objektyvo sprendimas kasdieniam fotografavimui.
 
- Pastovi f/4 maksimali diafragma užtikrina nuoseklų apšvietimą visame priartinimo diapazone, kuris puikiai dera su nuolatiniu fokusavimo, AF ir priartinimo valdiklių pobūdžiu.
 
- Trys asferiniai elementai valdo iškraipymus ir sferines aberacijas, kad būtų galima gauti ryškesnius ir tikslesnius vaizdus.
 
- Trys ypač mažos dispersijos elementai labai sumažina chromatines aberacijas ir spalvų pakraščius visame priartinimo diapazone, kad būtų užtikrintas didelis aiškumas ir spalvų tikslumas.
 
- Suapvalinta septynių ašmenų diafragma užtikrina sklandų, apskritą „bokeh“ efektą naudojant mažą lauko gylį ir selektyvaus fokusavimo efektus.
 
 
 
 

Intuityvus valdymas ir tvirta konstrukcija

- Šio objektyvo vidinis priartinimas ir vidinis fokusavimo dizainas padeda išlaikyti nuoseklų balansą ir bendrą objektyvo ilgį naudojant gimbalo stabilizavimo įrenginius.
 
- Nepaisant galingo priartinimo mechanizmo ir plataus židinio nuotolio diapazono, šis objektyvas vis tiek sveria tik apie 460 g, todėl yra lengvas, padedantis išlaikyti suderinamumą su įvairiais stabilizavimo įrankiais.
 
- Atsparus oro sąlygoms dizainas apsaugo nuo dulkių ir drėgmės bei šalčio iki -10 laipsnių.
 
- Priekinė fluoro danga apsaugo nuo vandens, riebalų, purvo ir išsitepimo, taip pat palengvina priekinio elemento valymą.
 
 

FUJIFILM

Charakteristikos

Svoris
460 g

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Fujifilm Fujinon XF18-120mm F4 LM PZ WR lens

Fujifilm Fujinon XF18-120mm F4 LM PZ WR lens

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Fujifilm Fujinon XF18-120mm F4 LM PZ WR lens

856,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį