Pristatymas GREITAS

Canon RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM

347,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Lengvo ir kompaktiško dizaino RF 24–50 mm f/4,5–6,3 IS STM objektyvas pasižymi universaliu standartiniu priartinimu, apimančiu nuo plataus kampo iki normalaus vaizdo židinio nuotolio. Sukurtas kasdieniam naudojimui ir puikus pasirinkimas kuriant vaizdo įrašus ir turinį, šis objektyvas puikiai tinka peizažams, miesto peizažams, gatvių scenoms, portretams, gaminiams ir kt. fotofrafuoti. STM laipsniškas AF variklis užtikrina greitą, sklandų ir beveik tylų automatinį fokusavimą, kad palaikytų ir nejudančius vaizdus, ir vaizdo įrašus, o optinis vaizdo stabilizatorius kompensuoja iki 4,5 fotoaparato sujudėjimą, kad būtų galima geriau daryti ryškias nuotraukas laikant rankoje esant sudėtingam apšvietimui.

 

 


g

 

 

 

 

 

 

 

 

PATOGU NEŠIOTIS VISĄ DIENĄ

 

 

 

 

 

 

„Canon RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM“ objektyvas skirtas fotografams, ieškantiems kompaktiško, itin lengvo, nebrangaus bendros paskirties objektyvo, užtikrinančio gerą vaizdo kokybę. Šių savybių užtikrinimas reiškia santykinai siauras maksimalios diafragmos angas ir gana trumpą priartinimo diapazoną. Tačiau objektyve esantis vaizdo stabilizavimas padeda didinti šviesos kiekį, o įtraukti matymo kampai yra svarbiausi daugeliui poreikių. „Canon RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM“ objektyvas yra geras pradinio lygio pasirinkimas kelionėms, nešiojimui visą dieną, vaikščiojimui.


g

 

 

TIKS FOTOGRAFUOTI PORTRETUS IR ARCHITEKTŪRĄ

Žmonės visada yra mėgstamas nuotraukų objektas, o šis objektyvas yra geras pasirinkimas portretams. Įtrauktas mastelio keitimo diapazonas yra palankesnis aplinkos portretams dėl laisvo galvos ir pečių įrėminimo, nes judant per arti su 50 mm objektyvu pradeda kilti perspektyvos problemų (didelės nosys ir mažos ausys). Šis objektyvas yra puikus pasirinkimas kelionėms, o gatvių ir architektūrinei fotografijai puikiai tinka 24–50 mm diapazonas.
 

 

KINTANTI DIAFRAGMA

Kuo mažesnis diafragmos skaičius, tuo platesnė anga ir tuo daugiau šviesos objektyvas gali perduoti vaizdo jutikliui. Kiekvienas diafragmos keitimo „stotelė“ (viso sustabdymo pavyzdžiai: f/2.8, f/4.0, f/5.6) padidina arba sumažina šviesos kiekį 2 kartus (didelis kiekis). Kadangi maksimalus šio objektyvo atidarymas nepadidėja didinant židinio nuotolį, kad būtų išlaikytas tas pats diafragmos matavimo koeficientas, yra kintama maksimali diafragma, kuri svyruoja nuo f/4,5 iki f/6,3, nes židinio nuotolio diapazonas vis dažniau kertamas. Kol maksimali diafragma keičiasi nuolat, mažėjant židinio nuotoliui, fotoaparatas apvalina EXIF ​​praneštą diafragmą iki artimiausios 1/3 arba 1/2 stotelės. Čia pateikiami „Canon RF 24–50 mm F4,5–6,3 IS STM“ objektyvo 1/3 diafragmos židinio nuotolio diapazonai: 24–24 mm = f/4,5; 24–31 mm = f/5,0; 32–38 mm = f/5,6; 39–50 mm = f/6,3. Taip, fotoaparatas vis dar praneša apie 24 mm, kai diafragma sumažėja iki f/5, o vienas židinio nuotolis, pasiekęs f/4,5, atitinka šį objektyvą, kad būtų galima maksimaliai atidaryti. Laimei, 24 mm suteikia naudingą matymo kampą. Didžiausia diafragma palaipsniui mažinama iki tamsios f/6,3 39 mm. Šios didžiausios angos yra vienos siauriausių, galimų šiems židinio nuotoliams. Siaura, kintamos maksimalios diafragmos atidarymo funkcija nėra paklausi, tačiau šio derinio savybės yra labai pageidaujamos. Mažas objektyvo elemento dydis, kurio reikia, atsispindi jo kompaktiškume, lengvu svoriu ir maža kaina. 

g
 

 
 

PUIKUS VAIZDO STABILIZAVIMAS

Nepaisant mažo dydžio ir lengvo svorio, „Canon RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM“ objektyvas turi optinį vaizdo stabilizavimą – tai ypač palanki funkcija objektyve. Ši IS sistema skirta 4 ne IBIS kamerų pagalbos sustojimams ir 7 stabilizuotų kamerų koordinuotai valdymo pagalbai. Nors šie įvertinimai nėra vieni aukščiausių peržiūros metu, tokia pagalba vis tiek yra reikšminga ir labai naudinga. 



g

 

IŠSKIRTINĖ VAIZDO KOKYBĖ

Itin svarbus aspektas yra objektyvo vaizdo kokybė. Kaip optiškai veikia mažas, lengvas ir prieinamas Canon RF 24-50 mm F4.5-6.3 IS STM objektyvas? Dėl plačios diafragmos šis objektyvas pateikia pakankamai ryškias kadro centro detales visame židinio nuotolio diapazone. Sustabdžius skiriamąją gebą ir kontrastą pagerėja daugiausia nežymiai. Dažnai objektai nėra kompozicijos centre. Vaizdo apskritimo periferijoje, kur šviesos spinduliai lūžta į stipresnį kampą nei centre, objektyvai paprastai rodo sumažėjusį ryškumą, tačiau šis objektyvas (iškraipymus ištaisius, vienintelė „Canon Digital Photo Pro“ parinktis) beveik nesikeičia nuo centro iki kampo. 24 mm kampų detalės yra šiek tiek minkštos, bet 28 mm–50 mm kampai yra gražūs. Sustabdžius pirmiausia pašalinamas periferinis šešėliavimas, todėl padidėja kontrastas. 


g
 

 

YPATYBĖS

 

- Standartinis plataus kampo ir teleobjektyvo priartinimo objektyvas yra skirtas naudoti su viso kadro „Canon“ beveidrodiniais fotoaparatais su RF tvirtinimu.
- STM žingsninis variklis užtikrina greitą, tylų, sklandų ir tikslų automatinio fokusavimo veikimą, kuris idealiai tinka tiek filmuoti vaizdo įrašams, tiek fotografuoti nejudantiems vaizdams.
- Optinio vaizdo stabilizatoriaus technologija kompensuoja iki 4,5 punktų fotoaparato drebėjimą, kad būtų galima geriau daryti ryškias nuotraukas naudojant rankoje esant sudėtingam apšvietimui.
- Suporavus su EOS R serijos fotoaparatais su įmontuotu vaizdo stabilizatoriumi (IBIS), suteikiama iki 7 virpesių korekcijos pakopų.
- Objektyvo cilindre yra fokusavimo valdymo žiedas, kuriuo galima tiesiogiai reguliuoti daugybę nustatymų, įskaitant užrakto greitį, diafragmą, ekspozicijos kompensavimą ir kt. Šis žiedas, esantis objektyvo priekyje, efektyviai prideda trečiąjį ratuką prie pagrindinio fotoaparato ratuko ir greitojo valdymo ratuko.
- Du asferiniai elementai ir Super Spectra danga sumažina dubliavimą ir blyksnius.
- Mažiausias 30 cm (11,8 colio) fokusavimo atstumas, skirtas darbui su objektais iš arti.
- Kompaktiškas ir lengvas objektyvas sveria tik 210 g (7,4 uncijos).

 

SPECIFIKACIJOS

Jungties tipas: Canon RF
Židinio nuotolis: nuo 24 iki 50 mm
Diafragma: f/4,5–6,3
Sensoriaus dydis: Full-Frame
Matymo kampas: 84°
Mažiausias fokusavimo atstumas: 30 cm
Didžiausias padidinimas: 11x
Optinis dizainas: 8 elementai, 8 grupės
Diafragmos plokštelių skaičius: 7
Fokusavimo tipas: automatinis fokusavimas
Vaizdo stabilizavimas: yra
Filtro dydis: 58 mm
Matmenys: 68.6 x 94 mm, ilgis esant maksimaliam išplėtimui 134.6 mm
Svoris: 210 g

 
g
 
Canon

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Canon RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM

Canon RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Canon RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM

347,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį