FUJIFILM X-T5 + 18-55MM, SILVER-Sisteminiai fotoaparatai-Fotoaparatai ir jų priedai
Pristatymas GREITAS

FUJIFILM X-T5 + 18-55MM, SILVER

2 016,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

X-T5 suteikia fotografams neprilygstamą vaizdo kokybę ir kitus privalumus nesenstančiame, klasikiniame ir mėgstamame fotoaparato korpuse.
 
Fujifilm X-T5 + 18-55mm, silver

ITIN AUKŠTA VAIZDO KOKYBĖ

Penktos kartos X-Trans CMOS 5 HR jutiklis ir X-Processor 5 X serijai suteikia pažangiausias visų laikų vaizdo gavimo technologijas. Aukščiausia vaizdo kokybė X-T5 turi 40 MP X-Trans 5 HR CMOS jutiklį kompaktiškame, lengvame korpuse, kuris maksimaliai padidina funkcionalumą ir nešiojamumą. Patobulintas X-T5 vaizdų apdorojimo algoritmas užtikrina puikius rezultatus ir yra pilnas detalių visame natūraliame ISO diapazone.
 
Fujifilm X-T5 + 18-55mm, silver     
 

PLAČIOS VAIZDO ĮRAŠYMO GALIMYBĖS

Dinamiška kamera su galingomis vaizdo įrašymo funkcijomis, filmai gali būti įrašomi iki 6,2K 30p raiška 4:2:2 10 bitų spalvomis, taip pat yra 4K HQ režimas, kuris perima 6,2K filmuotą medžiagą, kad būtų pasiekta puiki 4K išvestis. Ši didesnė vaizdo raiška atrakina 2x skaitmeninio priartinimo funkciją ir suteikia papildomos kameros universalumo. X-T5 turi penkių ašių korpuso vaizdo stabilizavimo (IBIS).
 

SUKURTAS VEIKTI GREITAI

X-T5 užtikrina galingą vaizdo kūrimo našumą ir užtikrina, kad jis būtų paruoštas veiksmui, nesvarbu, kaip greitai juda objektas. Didžiausias elektroninis užrakto greitis 1/180 000 sek. ir maksimalus mechaninis užrakto greitis 1/8000 s sustabdys bet kokį objektą, o vos 35 ms delsos laikas suteikia beveik akimirksniu atsaką paspaudus užrakto atleidimą. Laikykite pirštą žemyn ir X-T5 įrašys vaizdus iki 15 kadrų per sekundę greičiu su mechaniniu užraktu arba 20 kadrų per sekundę greičiu su elektroniniu užraktu. 
 
Fujifilm X-T5 + 18-55mm, silver     
 
 

19 JUOSTŲ REŽIMAI 

19 filmų modeliavimo režimų X-T5 viduje skaitmeniniu būdu atkartoja klasikinių fotografijos juostų efektus. Atkurkite klasikines spalvas ir tonus, kuriais garsėja „Fujifilm“.
 
 
Fujifilm X-T5 + 18-55mm, silver     
 
 

OBJEKTO APTIKIMAS IR AUTOMATINIS FOKUSAVIMAS

X-Processor 5 turi objekto aptikimo AF, sukurtą naudojant Deep-Learning AI technologiją. Be neįtikėtino AF sekimo ir žmonių veidų ir akių aptikimo, X-T5 dabar taip pat gali automatiškai aptikti ir sekti daugybę objektų, įskaitant gyvūnus, paukščius, automobilius, motociklus, dviračius, lėktuvus ir traukinius. Tai leidžia fotografams sutelkti dėmesį į kompoziciją ir kūrybiškumą.
 
 
Fujifilm X-T5 + 18-55mm, silver     
 

PATOBULINTAS KORPUSO DIZAINAS

Didelis OLED elektroninis vaizdo ieškiklis turi aiškią 3,69 m taško skiriamąją gebą, kad vaizdas būtų ryškus, aiškus ir detalus akių lygyje. Be to, šis EVF siūlo 0,8 karto padidinimą, kad vaizdas būtų lengvai matomas, o tai dar labiau pagerinta paralakso ir iškraipymo slopinimą. Didelis 3,0 colio 1,62 m taško LCD jutiklinis ekranas, skirtas intuityviam valdymui ir atkūrimui, o pakreipimas labai praverčia dirbant aukštu ir žemu fotografavimo kampu. Naudojant NP-W235 bateriją, vienu įkrovimu galima įrašyti iki 680 kadrų, be to, mechaninis užraktas garantuoja 500 000 paspaudimų ir užtikrina ilgalaikį tikslumą ir patikimumą.
 

FUJIFILM XF 18-55 MM F/2.8-4 R LM OIS OBJEKTYVAS

FUJIFILM XF 18–55 mm f/2.8-4 R LM OIS yra itin universalus objektyvas, suderinantis greitį ir aptakų dizainą. Šis objektyvas skirtas sisteminiams fotoaparatams su X jungtimi. Jo ryškios f/2,8–4 maksimalios diafragmos diapazonas tinka darbui esant sudėtingoms apšvietimo sąlygoms. Kalbant apie optiką, šis priartinimas turi tris asferinius elementus ir vieną ypač žemos dispersijos elementą, padedantį kontroliuoti sferines ir chromatines aberacijas, kad būtų pagerintas ryškumas ir aiškumas. Super EBC danga taip pat pagerina kontrastą ir spalvų neutralumą, sumažindama blyksnius ir šešėlius dirbant ir esant stipriam apšvietimui. Taip pat užtikrintas greitas ir tylus automatinis fokusavimas, o efektyvi vaizdo stabilizavimo sistema sumažina fotoaparato drebėjimą. 
 
 

 

 

FUJIFILM

Charakteristikos

Efektyvūs taškai
40.2 mln.
Vaizdo jutiklio dydis coliais
APS-C/H
ISO jautrumas
Auto, 80 - 51200
Filmavimas
Full HD (1920 x 1080) / 4K UHD (3840 x 2160)
Laikmenos tipai
SD / SDHC / SDXC
Greitas fotografavimas
15 k/s

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


FUJIFILM X-T5 + 18-55MM, SILVER

FUJIFILM X-T5 + 18-55MM, SILVER

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

FUJIFILM X-T5 + 18-55MM, SILVER

2 016,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį