Mikseris MPM MMR22Z-Plaktuvai-Maisto ruošimo prietaisai
Pristatymas GREITAS

Mikseris MPM MMR22Z

50,14 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

TIKRAS PAGALBININKAS VIRTUVĖJE

Maišytuvas MMR-22Z su dviem besisukančiais dubenėliais – prietaisas, kuris pravers kiekvienuose namuose. Jis ne tik daugiafunkcinis, bet ir ženkliai palengvina skanumynų paruošimą tiek kasdien, tiek ypatingomis progomis. Didelė prietaiso galia leidžia susidoroti su bet kokia užduotimi, o du besisukantys dubenys padės puikiai sumaišyti net sudėtingų kepinių ingredientus. Išbandykite 5 greičių greičio reguliavimą ir TURBO funkciją – nustebsite, kaip greitai galėsite paruošti mėgstamus desertus, pyragus ar patiekalus. Du maišytuvų komplektai užtikrins, kad kiekvienas kepinys būtų ranka pasiekiamas, o saugos sistemos padidins jūsų darbo komfortą. Plakimas, malimas ir maišymas dabar bus grynas malonumas, o sutaupysite laiko ir jėgų kitiems malonumams. 

GALIA 750 W
JIS GALI SUSIDOROTI SU BET KOKIA UŽDUOTIMI

Su maišytuvu MMR-22Z su dviem besisukančiais dubenėliais nebereikia jaudintis, kad bet koks skanėstas nepasiekiamas. Saldūs mieliniai pyragaičiai, picos, biskvitai, pikantiški pyragaičiai, mėsos masės ar gardūs kremai – šis prietaisas dėl savo didelės galios atlaiko bet kokią konsistenciją. Išbandykite, kaip greitai ir efektyviai jis veikia. 

DU BESISUKANTYS DUBENYS , KURIŲ KIEKVIENO TALPA 3,0 L
PUIKIAI SUMAIŠYTI INGREDIENTAI IR NAUDOJAMI DU DUBENYS

Kiekvieno kepinio, masės ar kremo pagrindas – tinkamas ingredientų derinys be gumuliukų ir nereikalingo oro. Dviejų prie maišytuvo pritvirtintų besisukančių dubenėlių, kurie sukasi įrangai veikiant ir leidžia tiksliai sumaišyti ingredientus, visi pikantiški ir saldūs patiekalai išeis nepriekaištingai. Dubenėlių talpa garantuoja, kad jūsų iškeptu gėriu galės mėgautis visa šeima ar draugai. 

5 GREIČIŲ GREIČIO REGULIAVIMAS + TURBO FUNKCIJA
LENGVAS ĮRANGOS GREIČIO VALDYMAS

Numeris vienas, penki, o gal TURBO funkcija? Vienu mygtuku galite padidinti arba sumažinti įrenginio greitį ir reguliuoti jį pagal tešlos ar svorio konsistenciją ir reikalavimus. Tai patogus ir intuityvus sprendimas, kurį įvertins tiek pradedantieji, tiek patyrę maisto mėgėjai. 

2 MAIŠYTUVŲ KOMPLEKTAI
DVIEJŲ TIPŲ MAIŠYTUVAI PATENKINS KIEKVIENĄ IŠŠŪKĮ

Dėl 2 nerūdijančio plieno maišytuvų rinkinių plakdami putas ar minkydami tešlą, užtruksite tiesiog akimirką. Standžios ir blizgios kiaušinių baltymų putos, tobula picos tešla, gerai išmaišytas sviestas ir cukrus, purus purus kremas... Su jais virtuvėje nėra nieko neįmanomo. Jie pagerins darbo komfortą, o valymo paprastumas reiškia, kad jie bus dažnai naudojami specialioms užduotims, taip pat kasdieniams desertams, pyragams ir patiekalams gaminti. 

TECHNINIAI DUOMENYS

Funkcijos:

  • 5 greičių greičio reguliavimas + TURBO funkcija
  • maišytuvo atleidimo mygtukas
  • apsauga nuo atsitiktinio maišytuvų pašalinimo darbo metu

Įranga:

  • du besisukantys dubenys, kurių kiekvieno talpa 3,0 litro
  • kabliukai tešlai minkyti
  • plaktuvų maišytuvai putoms plakti

Parametrai:

  • didžiausia galia 750W
  • vardinė galia 500W
  • maitinimas: 220-240V 50-60Hz 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

MPM

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Mikseris MPM MMR22Z

Mikseris MPM MMR22Z

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Mikseris MPM MMR22Z

50,14 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį