Godox paleidėjas X2T TTL Fuji X-Paleidėjai ir priėmėjai-Fotostudijos įranga
IŠPARDUOTA
Pristatymas GREITAS

Godox paleidėjas X2T TTL Fuji X

52,99 €

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Godox X2T-F Transmitter for Fujifilm 
Godox X2T-F Transmitter for Fujifilm belaidis radijo siųstuvas yra atnaujinta populiaraus Strobepro/Godox XT valdiklio versija. Šis valdiklis yra visiškai suderinamas su visais Strobepro ir Godox žibintais. Tai nepaprastai naudingas įrankis, galintis veikti tiek kaip nuotolinis valdiklis, tiek kaip reporterių ir studijos lempų valdiklis, tiek kaip belaidis fotoaparato paleidiklis. Įmontuotas „bleutooth“ modulis leidžia prisijungti prie išmaniojo telefono ir galite valdyti lemputes iš savo išmaniojo telefono naudodamiesi „Godox“ programa.
 
Godox X2T-C Transmitter for Canon 
Vartotojas gali naudoti blykstės ekspozicijos kompensavimą arba rankiniu būdu nustatyti blykstės energiją. Taip pat galima sinchronizuoti su labai trumpu ekspozicijos laiku (HSS) ir blykstės režimais pirmajai ir antrajai užuolaidai. paleidiklis gali paleisti vieną blykstę arba kelis specialius blykstės įrenginius 5 grupėse, 32 kanaluose ir 99 ID nustatymuose, kad būtų išvengta kitų netoliese esančių sistemų trukdžių. Siekiant didesnio patogumo, integruota nuskaitymo nustatymo funkcija gali padėti automatiškai rasti ID kanalą, kuriame būtų kuo mažiau trukdžių.
 
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
Godox

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Godox paleidėjas X2T TTL Fuji X

Godox paleidėjas X2T TTL Fuji X

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Godox paleidėjas X2T TTL Fuji X

52,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį