KIPON ADP F MFT Body EF-MFT AF-Objektyvų konverteriai-Objektyvai ir jų priedai
Pristatymas GREITAS

KIPON ADP F MFT Body EF-MFT AF

349,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Šiais laikais, kai daugėja žmonių, naudojančių skaitmeninius fotoaparatus su keičiamais objektyvais, numatytieji fotoaparato objektyvų ir korpusų deriniai nebegali patenkinti vis sudėtingesnių daugybės fotografijos entuziastų poreikių. Atsiradus objektyvo adapteriams, naudotojai gali visiškai pritaikyti savo įrangą, kad geriausiai atitiktų jų poreikius, naudojant skirtingus objektyvų ir fotoaparatų korpusų derinius. Tačiau, nors atskiri fotoaparatų gamintojai sukūrė savo pritaikytus adapterius, skirtingų gamintojų objektyvai ir fotoaparatų korpusai negali būti naudojami tiesiogiai. KIPON, visame pasaulyje žinomas fotoaparato adapterių gamintojas, sukūrė daugiau nei 400 adapterių tipų. Naudodami įvairius adapterius siūlome savo vartotojams laisvę ir objektyvų bei fotoaparatų korpusų suderinamumą, kuris pranoksta skirtingus laikus ir skirtingus gamintojus. 


KIPON kameros adapteriai gali būti klasifikuojami taip:
makro adapteriai, elektroniniai adapteriai, adapteriai su įmontuotu stiklu, optinio židinio mažinimo adapteriai, pakreipimo adapteriai, perjungimo adapteriai, pakreipimo ir perjungimo adapteriai ir kt.
 
k 

KIPON EOS-M4/3 A adapteris gali tvirtinti Canon EOS EF serijos objektyvus ant Panosonic ir Olympus M4/3 serijos veidrodinių fotoaparatų korpusų ir MFT/mikro keturių trečdalių profesionalių vaizdo kamerų korpusų. Atkreipkite dėmesį, kad prijungus adapterį, kol galimas begalybės fokusavimas, fotografuojant bus pasiekiamas tik rankinis režimas. Dėl automatinio Canon EOS EF objektyvų pobūdžio diafragmos paprastai negalima reguliuoti prijungus prie kito fotoaparato korpuso. Tačiau prijungus KIPON EOS-M4/3 A adapterį, diafragmą vėl galima reguliuoti naudojant vidines rainelės mentes. Diafragmos atskaitos taškai yra ant adapterį supančio žiedo.


Visiems KIPON adapteriams gamybos metu taikoma CNC tekinimo centro procedūra, kad mūsų klientams būtų užtikrintas tik didžiausias tikslumas ir kokybė. Garantuojame idealų prigludimą tarp fotoaparatų ir objektyvų, kad būtų lengviau ir tiksliai fotografuoti. Visi adapteriai pagaminti iš žalvario ir (arba) aliuminio lydinio.


Atminkite, kad ne visi fotoaparatų modeliai ir objektyvai yra suderinami su šiuo adapteriu. Būkite ypač atsargūs ir atkreipkite dėmesį, kai bandote naudoti adapterį su plataus kampo ir žuvies akies objektyvais. 
 
k 
Kipon

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


KIPON ADP F MFT Body EF-MFT AF

KIPON ADP F MFT Body EF-MFT AF

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

KIPON ADP F MFT Body EF-MFT AF

349,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį