Kolonėlė Blaupunkt PB10DB-Nešiojamos ir stacionarios kolonėlės-Garso technika
Pristatymas GREITAS

Kolonėlė Blaupunkt PB10DB

361,65 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

BLUETOOTH IR TWS FUNKCIJA

Garsiakalbyje yra „Bluetooth“ funkcija. Prisijungę prie išmaniojo telefono ar kitų įrenginių, pvz., planšetinio kompiuterio ar kompiuterio, galite belaidžiu būdu leisti garsą tiek iš išorinio įrenginio atmintyje saugomos muzikos bibliotekos, tiek iš srautinio perdavimo paslaugų ar interneto radijo stočių. Esant tokioms plačioms galimybėms pasirinkti tinkamą muziką kiekvienai progai atrodo itin paprasta. PB10DB taip pat yra TWS (True Wireless Stereo) funkcija, kuri leidžia sujungti du vienodus garsiakalbius, kad muzika skambėtų dar garsiau ir būtų malonu mėgautis dar didesniame plote. Po tinkamo paleidimo ir susiejimo įrenginys taip pat suteikia klasikinį stereo efektą.

USB/microSD GROTUVAS

Įrenginyje taip pat yra MP3 failų grotuvas. Failai gali būti saugomi nešiojamose USB atmintinėse arba „microSD“ kortelėse. Grotuvas palaiko medijos įrenginius iki maksimalios 32 GB talpos, o tai leidžia leisti labai ilgą takelių sąrašą. USB / microSD atkūrimo režimu yra funkcija kartoti pasirinktą takelį, visus takelius tam tikrame medijos įrenginyje arba leisti juos atsitiktinai. Tiesiog nustatykite atitinkamą režimą, o visu kitu pasirūpins garsiakalbis.

TUNER FM

PB10DB taip pat yra FM imtuvas su PLL skaitmenine sinteze. Paspaudus tik vieną mygtuką, įrenginys pats atliks paiešką ir išsaugos turimas radijo stotis. Įrenginio atmintyje galima išsaugoti net 40 skirtingų radijo stočių. Atitinkamais mygtukais, esančiais tiek viršutiniame garsiakalbio skydelyje, tiek nuotolinio valdymo pulte, taip pat galima rankiniu būdu reguliuoti norimą dažnį.

GARSO EKVALAIZATORIUS IR GALIA

Skirtingų tipų muzikai reikia atitinkamai pakoreguoti garso nustatymus. Blaupunkt PB10DB garsiakalbis turi įmontuotą parametrinį ekvalaizerį su penkiais programuojamais garso režimais. Vartotojas gali rinktis FLAT, POP, ROCK, JAZZ ir CLASSIC režimus. Be to, galima atskirai reguliuoti tiek aukštuosius, tiek žemuosius dažnius. Ši funkcija leidžia pritaikyti garso profilį pagal skirtingų vartotojų pageidavimus.

Aukštų dažnių garsiakalbis ir du 10 colių vidutinių žemų dažnių garsiakalbiai buvo įtraukti į žemųjų dažnių reflekso korpusą ir suderinti su galingu stiprintuvu, todėl bendra galia yra 1000 W, o tai leidžia leisti muziką dideliame kambaryje.

KARAOKĖ

„PartyBox“ garsiakalbis turi karaokės funkciją. Komplekte yra du belaidžiai mikrofonai, kurie automatiškai susijungia su garsiakalbiu, kai tik yra įjungiami. Tiesiog įjunkite mikrofoną ir dainuokite! Naudojant karaokės funkciją galima mikrofono prioriteto parinktis – tai reiškia, kad ją įjungus prietaisas automatiškai nutildys foninę muziką dainuodamas. Jei jaučiatės tam pasiruošę, suaktyvinkite parinktį ir dainuokite „a capella“! Karaokės režimu galite nustatyti mikrofono garsumą, nustatyti aidą, kad pašalintumėte bet kokį atgarsį, ir reguliuoti aukštus bei žemuosius dažnius, kad jie geriausiai atitiktų tembrą. Pagrindiniame skydelyje taip pat yra du lizdai pasirenkamiems laidiniams mikrofonams, kurie nėra priedų dalis.

MUZIKOS INSTRUMENTAI IR AUX ĮĖJIMAI

Be dainavimo ir karaokės funkcijų, galima prijungti ir muzikos instrumentą, pavyzdžiui, gitarą. 6,3 mm gitaros įvestis yra viršutiniame įrenginio skydelyje.

Jei tokio plataus galimų garso šaltinių pasirinkimo nepakanka arba reikia prijungti kitą konkretų garso įrenginį, taip pat yra AUX lizdas. Prijunkite išorinį garso grotuvą, garsą iš maišytuvo ar paprastą CD grotuvą ir mėgaukitės garsiakalbiu perduodamu garsu.

LED APŠVIETIMAS

Jūsų mėgstama muzika ir geros kokybės garsas gali sukurti nuotaiką, tačiau pritaikę tinkamą apšvietimą gauname paprastą nepaprasto vakarėlio receptą. PB10DB garsiakalbis turi kelių spalvų LED priekinį skydelį, kuris sklandžiai generuoja visą spalvų paletę. Vartotojas gali pasirinkti iš aštuonių galimų šviesos režimų ir užtikrinti atitinkamus vaizdo efektus.

Įrenginyje yra įmontuota 12 V baterija, kurios talpa 9 Ah, kuri leidžia apie 3,5 valandos nepertraukiamo atkūrimo. Kai akumuliatorius išsikrauna, galite prijungti jį prie maitinimo šaltinio ir toliau naudoti. Pilnas įkrovimas trunka maždaug 7 valandas. 

Savybės:

  • Garso transliacija per „Bluetooth“ (A2DP profilis)
  • Tikra belaidė stereofoninė įranga
  • USB/SD grotuvas (iki 32GB)
  • MP3 atkūrimas
  • FM radijas su iš anksto nustatyta 40 stočių atmintimi
  • Žemųjų / aukštųjų dažnių reguliavimas
  • Karaoke funkcija su dviem belaidžiais mikrofonais
  • Nuotolinio valdymo pultas
  • 2 laidiniai mikrofonai + 1 gitaros įvestis
  • LED ekranas
  • Disco LED lemputės
  • Bendra muzikos galia: 1000 vatų
  • Akumuliatoriaus galia: įkraunama baterija 12 V 9 Ah
  • Maitinimas: AC 100-240 V~50/60 Hz
  • Baterijos veikimas: 4-5 valandos
  • Įkrovimo laikas: 6-8 valandos
  • Matmenys: 342 (plotis) x 862 (aukštis) x 330 (g.) mm
  • Svoris: 16,9 kg 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

BLAUPUNKT

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Kolonėlė Blaupunkt PB10DB

Kolonėlė Blaupunkt PB10DB

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Kolonėlė Blaupunkt PB10DB

361,65 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį