Neewer CARBON FIBER MONOPOD WITH FLUID HEAD 10101921-Monopodai-Trikojai, monopodai, galvos
Pristatymas GREITAS

Neewer CARBON FIBER MONOPOD WITH FLUID HEAD 10101921

159,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Neewer CARBON FIBER MONOPODAS su Fluid Head 10101921 - dėl nuimamo ir reguliuojamo trikojo pagrindo monopodas gali būti pasukamas 360° kampu ir pakreipiamas 45° kampu, jį galima pastatyti horizontaliai arba vertikaliai 90° kampu. Su patogia vertikalaus fiksavimo rankenėle kojos atrama gali stabiliai laikytis ant nelygaus pagrindo, idealiai tinka fotografuojant žemo kampo nuotraukas, sporto fotografiją, vestuves ir miesto peizažus. Vien tik iš trikojo kojelių taip pat galima sukurti stalinį trikojį.












PROFESIONALI KONSTRUKCIJA IR FUNKCIONALUMAS

360° pasukimo ir -70°/+90° pakreipimo kampai su balansavimo sistema ir amortizacijos valdymu, kad būtų lengva daryti panoramines ar daugiakampes nuotraukas. Viršuje su 1/4" ir 3/8" varžtais, skirtais DSLR fotoaparatams, sisteminiams fotoaparatams, vaizdo kameroms ir kt. tvirtinti. Šoninis 1/4" sriegis išoriniam monitoriui, led lemputėms, magic arm. Rankena nuimama, burbulinis gulsčiukas išlaiko horizontą tiesų, o kad būtų lengviau reguliuoti, įmontuotas magnetinis L formos šešiakampis raktas.




GREITAS IR PAPRASTAS QR REŽIMŲ PERJUNGIMAS

Suderinamas su DJI RS2 RS3 RS3 PRO kardaniniais stabilizatoriais ir "Manfrotto 501PL" greito nuėmimo sistemomis. Lyginant su tradicine slankiąja konstrukcija, galite paspausti greitojo atleidimo plokštelę tiesiai iš fluid head galvutės viršaus ir užfiksuoti ją per 1 s, taip pat greitai atleisti plokštelę šoniniu atleidimo mygtuku, efektyviau ir patogiau perjungti fotografavimą iš trikojo į gimbalą.




LENGVA ĮRENGTI

4 sekcijų teleskopinė centrinė kolona gali pakilti iki 182 cm ir susilankstyti iki 72 cm, kad užimtų mažiau vietos. Apverčiamieji užraktai greitai tvirtai pritvirtina monopodą. Aukštos kokybės guminė rankena užtikrina patogų ir tvirtą sukibimą naudojant, patobulinta konstrukcija užtikrina ilgą tarnavimo laiką ir profesionalų naudojimą.












KOMPAKTIŠKAS IR NEŠIOJAMAS

Profesionalus anglies pluošto monopodas pasižymi 6 kg keliamąja galia ir išlieka lengvas fotografuojant ir filmuojant vietoje. Gali būti naudojamas kaip trekingo lazda fotografuojant lauko kelionėse. Pridedamas dirželis ir krepšys, kad būtų lengva transportuoti ir laikyti.


FLIP FIKSAVIMO SISTEMA

Flip lock sistema gali greitai atsidaryti ir užsifiksuoti, todėl patogu greitai reguliuoti monopodo aukštį.


SPECIFIKACIJOS

Tipas: monopodas su fluid head galvute
Gamintojas: Neewer
Medžiaga: anglies pluoštas
Keliamoji galia: 6 kg
Pakreipimo kampas: pasukamas 360° kampu ir pakreipiamas 45° kampu, galima pastatyti horizontaliai arba vertikaliai 90° kampu, -70°/+90° galvos pakreipimas
Tvirtinimas: viršuje su 1/4" ir 3/8" varžtais, skirtais DSLR fotoaparatams, sisteminiams fotoaparatams, vaizdo kameroms ir kt. tvirtinti; šoninis 1/4" sriegis išoriniam monitoriui, led lemputėms, magic arm
Matmenys: 4 sekcijų teleskopinė centrinė kolona gali pakilti iki 182 cm ir susilankstyti iki 72 cm




Neewer

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Neewer CARBON FIBER MONOPOD WITH FLUID HEAD 10101921

Neewer CARBON FIBER MONOPOD WITH FLUID HEAD 10101921

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Neewer CARBON FIBER MONOPOD WITH FLUID HEAD 10101921

159,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį