Rode VideoMicro II-Mikrofonai-Vaizdo kameros ir jų priedai
Pristatymas GREITAS

Rode VideoMicro II

71,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

„VideoMicro II“ yra profesionalios kokybės mikrofonas, kuris akimirksniu pakels jūsų fotoaparato ar išmaniojo telefono garsą į aukštesnį lygmenį. Itin kompaktiškas, lengvas ir paprastas naudoti, jis puikiai tinka filmuoti, kurti turinį arba jegu tiesiog norite įrašyti geresnį vaizdo įrašų garsą.
 

Stulbinantis garsas ir paprastumas

Nesitenkinkite žemesnio lygio garsu. Suderindamas profesionalią garso kokybę ir paprastą valdymą, „VideoMicro II“ siūlo geriausią iš abiejų aspektų. Jam nereikia baterijų – tiesiog prijunkite jį ir paspauskite fotoaparatą ar išmanųjį telefoną – ir jis puikiai sureguliuotas taip, kad garsas būtų aiškus, be jokių sudėtingų jungiklių ar valdiklių.
 
 
k 

Itin fokusuotas ir itin aiškus garsas

„VideoMicro II“ yra tikras superkardioidinis "šautuvo" tipo mikrofonas su revoliucine RØDE žiedinio vamzdelio technologija, skleidžiančiu natūralų, pilnavertį garsą, dar niekada negirdėtą tokioje kompaktiškoje formoje. Tai labai kryptingas mikrofonas, kuris aiškiai paims garsą iš priekio ir sumažins foninį triukšmą iš šonų ir galo. Puikiai tinka filmų kūrimui, vaizdo įrašų rašymui ar turinio kūrimui išmaniajame telefone.
 

Inovatyvus HELIX™ izoliacinis laikiklis

HELIX™ yra novatoriškas izoliacinis laikiklis, kurį RØDE komanda sukūrė specialiai „VideoMicro II“. Naujoviškas dizainas, meistriškai sukurtas pagal tikslias mikrofono specifikacijas, užtikrina puikią apsaugą nuo smūgių ir bendro naudojimo, dėl kurio jūsų įrašuose gali būti nemalonaus triukšmo. Jis taip pat yra ypač žemo profilio, todėl jūsų sąranka yra aptaki ir užtikrina optimalų akustinį našumą. Laikiklis turi patogius kabelių valdymo lizdus, taip pat fotoaparato priedą ir sriegį, skirtą tvirtinti ant stovo ir kitų priedų.
 
 
k 


Itin kompaktiškas. Itin tvirtas.

Vos 80 mm ilgio ir vos 39 gramus sveriantis „VideoMicro II“ yra neįtikėtinai kompaktiškas ir lengvas, todėl puikiai papildys bet kokį kūrėjų rinkinį ar fotoaparato krepšį – net kuprinę ar rankinę. Nepaisant mažo dydžio, jis yra neįtikėtinai tvirtas, su tvirtu metaliniu korpusu ir aukščiausios kokybės komponentais. Pasiimkite jį su savimi visur.
 

Pilnas rinkinys neįtikėtiniems įrašams

„VideoMicro II“ komplektuojamas su prabangiu putplasčio ir kailio uždangom nuo vėjo ir triukšmo, todėl galite įrašyti krištolo skaidrumo garsą bet kur – patalpose ar gamtos sąlygomis. Taip pat pridedamas 3,5 mm TRS į TRS laidas, skirtas prijungti prie fotoaparatų, ir 3,5 mm TRS į TRRS laidas, skirtas prijungti prie išmaniųjų telefonų, kad galėtumėte užfiksuoti neįtikėtiną garsą visais savo įrenginiais.
 
 
k 

„VideoMicro II“ vartotojo vadovas

Atraskite viską, ką reikia žinoti apie itin kompaktišką vaizdo kameros mikrofoną „VideoMicro II“. Šiame išsamiame vartotojo vadove rasite viską, ką reikia žinoti, kad galėtumėte įrašyti fotoaparatą, išmanųjį telefoną ar kitą įrenginį.
 

Pagrindiniai bruožai:

- Profesionalios kokybės kapsulėje sumontuotas kryptinis mikrofonas
- Itin kompaktiškas ir lengvas – tik 39 g
- Žiedinių vamzdelių technologija natūraliam, visaverčiui garsui
- Superkardioidinis poliarinis raštas labai kryptingam, sufokusuotam garsui
- Nereikia akumuliatoriaus ir sudėtingo perjungimo – neįtikėtinai paprasta naudoti
- HELIX™ izoliacinė tvirtinimo sistema, užtikrinanti puikią apsaugą nuo smūgių ir valdymo triukšmo
- Pridedami putplasčio ir kailio uždangos bei laidai, skirti prijungti prie fotoaparatų ir išmaniųjų telefonų
- Tvirta visiškai metalinė konstrukcija
- Sukurta ir pagaminta naujausiose RØDE gamybos patalpose Sidnėjuje, Australijoje 
 
 
Rode

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Rode VideoMicro II

Rode VideoMicro II

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Rode VideoMicro II

71,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį