Rode Wireless GO II-Mikrofonai-Vaizdo kameros ir jų priedai
Pristatymas GREITAS

Rode Wireless GO II

254,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.


 
Rode Wireless GO IIRode Wireless GO II yra ypač kompaktiška ir itin universali belaidžio mikrofono sistema, susidedanti iš dviejų kanalų imtuvo ir dviejų siųstuvų. „Wireless GO II" pasižymi daugybe galingų funkcijų, įskaitant visuotinį suderinamumą su fotoaparatais, mobiliaisiais įrenginiais ir kompiuteriais, išplėstą nuotolį (veikia iki 200m) ir pagerintą perdavimo stabilumą. Visa tai užtikrina naujos kartos belaidį garsą.
 
Rode Wireless GO II 
„Wireless GO II" pakelia belaidį universalumą į naujas aukštumas. Su 3,5 mm TRS analogine išvestimi, skirta prijungti prie fotoaparatų, taip pat skaitmenine garso išvestimi per USB-C, kad būtų galima prijungti prie išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir kompiuterių. Sistema puikiai tinka turinio kūrimui, filmų kūrimui, vlog'ams, „YouTubing" ir tiesioginėms transliacijoms. Siųstuvai ir imtuvas sveria mažiau nei 32 g ir praktiškai neužima vietos fotoaparato rinkinio krepšyje. 
 
Rode Wireless GO II 
Siųstuvai ir imtuvas yra automatiškai suporuoti, todėl kiekvieną kartą užtikrinamas sklandus sąrankos procesas. „RØDE" IV serijos 2,4 GHz skaitmeninis perdavimas su 128 bitų šifravimu suteikia iki 200 m nuotolį (matymo linija) ir yra optimizuotas ypač stabiliai veikti vietovėse, kuriose yra didelis radijo dažnių aktyvumas, įskaitant tankią miesto aplinką, prekybos centrus, universitetus , konferencijų centrus ir biurus. Kiekviename siųstuve yra aukštos kokybės įmontuota įvairiakryptė kondensatoriaus kapsulė, skirta visiškai belaidžiui įrašymui, taip pat 3,5 mm TRS įvestis, skirta prijungti mikrofoną.
  
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
Rode

Charakteristikos

Svoris
2 g

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Rode Wireless GO II

Rode Wireless GO II

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Rode Wireless GO II

254,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį