• Nauja
Mini orkaitė SAGE SOV860BSS the Smart Oven™ Air Fry Stambi virtuvės technika
Pristatymas GREITAS

Mini orkaitė SAGE SOV860BSS the Smart Oven™ Air Fry

474,32 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

10 išmaniųjų gaminimo funkcijų, įskaitant „Air Fry“.

„Smart Oven™“ oro gruzdintuvė, maitinama mūsų „Element iQ™“ sistemos, užtikrina maksimalų našumą ir universalumą. Išmanieji algoritmai atkartoja idealią kepimo aplinką ore kepimui ir 9 papildomus gaminimo būdus. Aukštesnė temperatūra ir super konvekcija pagreitina gaminimo laiką ir suteikia puikų traškumą. 

Specialus oro gruzdintuvės nustatymas

Kodėl verta pirkti atskirą oro gruzdintuvą, kai iš Smart Oven™ oro gruzdintuvės galite gaminti traškučius, vištienos sparnelius, šeimos mėgstamus patiekalus ir dar daugiau. Aukštesnė temperatūra kartu su super konvekcija (maksimaliu oro srautu) suteikia skanų, traškų auksinės spalvos ore keptą maistą. 

Element IQ™ sistema

Išmanieji algoritmai nukreipia maitinimą ten, kur ir kada reikia, kad būtų sukurta ideali maisto gaminimo aplinka įvairiems gaminimo technikams. Su jutikliu ir skaitmeniniu PID temperatūros valdymu pašalina šaltas vietas, kad gamintumėte tiksliai ir tolygiai. Nepriklausomi kaitinimo elementai ir idealios lentynos padėties neleidžia spėlioti gaminant maistą. 

Super universalus

10 kepimo funkcijų, padėsiančių pasiekti tobulumą: paskrudinkite 6 griežinėlius, susmulkinkite, kepkite ant grotelių, kepkite, kepkite, šiltai, pica, orkaitėje, pašildykite ir lėtai kepkite ilgai, žemoje temperatūroje. 

Dviejų greičių konvekcija

Konvekcija gali sumažinti gaminimo laiką iki 30%. Jis pagreitina gaminimo procesą, pakeldamas karštesnį orą ir nuleidžiant šaltesnį, mažiau tankų orą, kad greičiau įkaistų. „Super Convection“ užtikrina išskirtinį oro srautą, idealiai tinkantį „Air Fry“. 

LCD ekranas

Skystųjų kristalų ekranas, kad galėtumėte lengvai pasiekti integruotą išmaniąją funkciją, pasirinkite iš 10 išmaniųjų gaminimo funkcijų. Skystųjų kristalų ekranas taip pat rodo, kai baigiamas išankstinis pašildymas, ir automatiškai pradeda skaičiuoti gaminimo laiką, kad būtų pasiekti puikūs rezultatai. 

Vidinis orkaitės apšvietimas

Integruotas orkaitės apšvietimas automatiškai įsijungia gaminimo ciklo pabaigoje, kad būtų lengviau matyti vidų. Jį galite bet kada įjungti, kad pamatytumėte savo pažangą. Keičiami komponentai, kaip ir įprasta didelė orkaitė. 

Savybės:

  • Kaitlentės tipas Elektrinė
  • Galingumas (W) 2400
  • Montavimo tipas Laisvai pastatoma
  • Talpa (l) 22
  • Laikmatis yra
  • Valdymas mygtukinis/sukamomis rankenėlėmis
  • Kvarciniai kaitinimo elementai Yra
  • Temperatūros reguliatorius Yra
  • Matmenys: 47 x 37 x 28 cm 

Daugiau  informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

SAGE yra populiarus prekės ženklas gaminantis virtuvinius prietaisus maisto ruošimui, gaminimui. Tai yra virtuvės prietaisų prekės ženklas, kuris teikia naujoves, yra grindžiamas vartotojų įžvalgomis, suteikiant žmonėms daugiau galimybių padaryti ką nors įspūdingiau ar lengviau, nei jie manė, kad tai įmanoma jų virtuvėje. 

SAGE

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Turite klausimų?

Mini orkaitė SAGE SOV860BSS the Smart Oven™ Air Fry

Mini orkaitė SAGE SOV860BSS the Smart Oven™ Air Fry

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Mini orkaitė SAGE SOV860BSS the Smart Oven™ Air Fry

474,32 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį