GRAVASTAR SIRIUS space gray bluetooth earphones-Live stream įranga-Vaizdo kameros ir jų priedai
Pristatymas GREITAS

GRAVASTAR SIRIUS space gray bluetooth earphones

81,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Futuristinės kosminės pilkos spalvos "GravaStar Sirius" ausinėse "GravaStar Earbuds" suderinta išskirtinai moderni išvaizda, galingi 7,2 mm dinaminiai garsiakalbiai ir "Bluetooth 5.2" technologija, kad klausymasis būtų unikalus ir belaidis. Ausinės siūlo 3 skirtingus klausymosi režimus, pritaikytus žaidimams, filmams ir muzikai, o mikrofono aplinkos triukšmo slopinimo funkcija užtikrina aiškų ir suprantamą telefono skambutį. Integruotos įkraunamos baterijos užtikrina 4 valandų veikimo laiką, o pridedamas įkrovimo dėklas suteikia 3 papildomus įkrovimus. Kad ausinės tinkamai priglustų, pridedamos 3 poros ausų antgalių (S, M, L). Skambučiai ir pokalbiai skamba geriausiai dėl aplinkos triukšmo slopinimo - mažiau triukšmo, daugiau balso. Dėl galingų 7,2 mm dinaminių garsiakalbių "Sirius" ausinės gali skleisti rimtus žemus dažnius, kurie sukrės jus iki širdies gelmių. Dėl IPX5 atsparumo vandeniui "GravaStar Sirius" yra atsparios prakaitui ir vandeniui, todėl treniruotės ir nuotykiai lauke nekelia problemų. Ausinės taip pat turi trijų skirtingų dydžių silikoninius antgalius, kad galėtumėte rasti geriausiai tinkantį ir blokuoti nepageidaujamą triukšmą.









MOKSLINĖS FANTASTIKOS ĮKVĖPTAS DIZAINAS

Įkrovimo dėklas pagamintas iš cinko lydinio medžiagos, kuri apsaugo jį nuo įbrėžimų ir smūgių. Jame taip pat yra fizinis mygtukas ir lazeriu graviruotas jutiklinis skydelis, suteikiantis ne šio pasaulio įspūdį.




PERJUNGIAMI GARSO REŽIMAI

"GravaStar Sirius" ausinės pasižymi 65 ms vėlavimo trukme ir turi tris režimus, kad klausymasis būtų maksimaliai patogus. Žaidimų režimas: Nustatykite priešo žingsnių kryptį naudodami 5.1 virtualų erdvinį garsą. Filmų režimas: Režimas: mėgaukitės visa kino patirtimi su HD erdviniu garsu ir atsidurkite pačiame veiksmo centre. Muzikos režimas: Jauskitės tarsi pirmoje koncerto eilėje - aiškus, natūralus vokalas ir gilūs žemieji dažniai, kuriuos galite jausti visu kūnu.


ĮSPŪDINGAI ILGAS BATERIJŲ VEIKIMO LAIKAS

Ausinėse yra įkraunamos baterijos, kurios gali veikti iki 16 valandų, todėl jos pritaikytos ilgesniems žaidimams. Tai yra 4 valandos nepertraukiamo grojimo ausinėse ir 3 papildomi įkrovimai dėkle.





LENGVAS VALDYMAS

Keiskite dainas, reguliuokite garsą ir priimkite skambučius neliesdami telefono. Dėl išmaniojo valdymo "Sirius" ausines lengviau valdyti. Vienu bakstelėjimu atsakysite į skambutį iš darbo, o kitu bakstelėjimu vėl pasinersite į būgnų solo.


Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


GRAVASTAR SIRIUS space gray bluetooth earphones

GRAVASTAR SIRIUS space gray bluetooth earphones

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

GRAVASTAR SIRIUS space gray bluetooth earphones

81,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį