Pristatymas GREITAS

UGREEN HD131 HDMI 2.0 5m Carbon Fiber Zink Alloy Cable

24,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

HDMI laidas UGREEN HD131 – patikima jungtis


HDMI laidas UGREEN HD131 garantuoja patikimą, greitą ryšį bei puikią vaizdo ir garso kokybę. Jis palaiko 4K raišką ir stereo garsą. Už perdavimo kokybę atsakingas įmontuotas signalo stiprinimo lustas, o gamybos procese naudojamos aukštos kokybės medžiagos užtikrina ilgą gaminio tarnavimo laiką.
 

Fantastiška vaizdo kokybė


Galimybė rodyti 4K @60Hz vaizdą leidžia džiaugtis detalių gausa ir spalvų aiškumu. Žiūrėdami filmus ar nuotraukas nesunkiai pamatysite beveik viską – nepraleisite net menkiausios smulkmenos.

 

Aplink jus garsu


Produktas taip pat leidžia leisti 3D stereo garsą. Dėl to jis suteikia unikalią klausymo patirtį ir neįtikėtiną panardinimą. Žaisdami mėgstamus žaidimus ar žiūrėdami filmus beveik visiškai pasinersite į jų pasaulį – tai tikrai įsimintina patirtis.

 
 
k
 

Atsisveikinkite su per silpnu signalu


Pamirškite perdavimo problemas. Kabelie yra įmontuotas specialus stiprinimo lustas, kuris leidžia dar stabiliau ir greičiau prisijungti. Silpnas signalas nebebus jūsų problema – UGREEN HD131 nustebins patikimu veikimu.

 

Momentinis perdavimas


Įrengta triguba apsauga, varinė šerdis puikiai praleidžia signalą. Jo dėka galimas momentinis ir stabilus perdavimas. Vėlavimai ir kitos tokio pobūdžio problemos nuotaikos nebegadins – UGREEN HD131 laidas leis lengvai žiūrėti filmą, žaisti žaidimą ar baigti darbą.

 

Dirbk ir ilsėkis kaip nori


Naudokite 2 ekranus skirtingais režimais, kad užtikrintumėte savo komfortą ir efektyvumą kiekvienoje situacijoje. Padarykite vaizdo kopiją arba išplėskite ekraną, atsižvelgdami į tai, ką darote ir kaip jausitės patogiai. Žiūrėkite filmus ir serialus, dirbkite ir net žaiskite dinamiškus žaidimus – UGREEN HD131 laidas tiks bet kokiai situacijai.

 

Patvarumas ir naudojimo komfortas


Pintas apvalkalas, pagamintas iš patvaraus nailono, apsaugo kabelį nuo pažeidimų. Jis itin atsparus trinčiai, įbrėžimams ar lenkimui. Tuo pačiu jis išsiskiria kompaktiškumu ir tik 5 mm storiu, todėl gaminį laikyti labai paprasta ir patogu.
 
 
 
k  
UGREEN

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


UGREEN HD131 HDMI 2.0 5m Carbon Fiber Zink Alloy Cable

UGREEN HD131 HDMI 2.0 5m Carbon Fiber Zink Alloy Cable

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

UGREEN HD131 HDMI 2.0 5m Carbon Fiber Zink Alloy Cable

24,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį