• −10%
Bevielė klaviatūra Logitech MX Keys Mini For Business, US, Grafitas-Klaviatūros, pelės ir
IŠPARDUOTA
Pristatymas GREITAS

Bevielė klaviatūra Logitech MX Keys Mini For Business, US, Grafitas

141,57 €
127,41 € Sutaupote 10%

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

„MX Keys Mini“ verslui
AUGIAU VIETOS KURTI

„MX Keys Mini for Business“, pasižymintis pažangiomis funkcijomis ir elegantišku minimalistiniu dizainu, puikiai tinka tiems, kuriems reikia daugiau darbo vietos, ypač kūrėjams, kurių darbo eiga yra sudėtinga.

 

LOGITECH MX MASTER SERIJA
BŪTINA SPECIALIAMS DARBUI

 

ATEITIES STATYTOJAI
MX serija skirta žmonėms, turintiems labai specializuotų darbo eigos poreikių, pavyzdžiui, programuotojams, kūrėjams ir analitikams. Naudodami MX Keys Mini for Business, vartotojai gali rašyti klaviatūra, sukurta stabilumui ir tikslumui, kur kiekvienas klavišo paspaudimas yra sklandus, natūralus ir tikslus. Jei jie gali tai galvoti, jie gali tai valdyti.

 

ĮVAIRUS SUDERINAMUMAS SUDERINAMUMAS SU KRYŽIAMU PLATFORMU
MX verslui produktai veikia su pirmaujančiomis įmonių operacinėmis sistemomis ir verslo programomis – staliniuose, nešiojamuosiuose kompiuteriuose, planšetiniuose kompiuteriuose ir išmaniuosiuose telefonuose. Dėl to pasaulinis diegimas yra sklandus.

 

UNIKALI MEISTERINĖS SERIJOS PATIRTIS
Remdamiesi dešimtmečių moksline patirtimi žmonių sąveikos srityje, kuriame intuityvią, į žmogų orientuotą patirtį, o „MX Keys Mini for Business“ nėra išimtis. Nuo „Perfect Stroke“ mygtukų iki išmaniojo apšvietimo, kuris automatiškai pritaiko foninį apšvietimą prie judėjimo ir apšvietimo sąlygų, MX serija suteikia priklausomybę sukeliančių įspūdžių ir pagerina žmonių našumą.

 

DIDESNIS PRODUKTYVUMAS SU PARINKTIMIS
„Logitech Options“ yra programinė įranga, leidžianti vartotojams tinkinti savo MX serijos patirtį, įskaitant „MX Keys Mini for Business“. Tai padeda supaprastinti pasikartojančias užduotis, kad būtų padidintas produktyvumas, derinant metų aparatinės įrangos tobulumą su programinės įrangos išmanumu.

 

MINIMALISTINĖ FORMA
VERSLUI PARUOŠTOS FUNKCIJOS. ERDVĘ TAUPANTIS DIZAINAS.

„MX Keys Mini for Business“ siūlo pažangias erdvę taupančias funkcijas. Šioje kompaktiškoje klaviatūroje kiekvienas klavišas, komanda ir spartusis klavišas yra po ranka, kad atlaisvintumėte darbo paviršių nuo klavišų, kurių kai kuriems žmonėms nereikia. O dėl minimalistinės formos pele pelė yra lengvai pasiekiamoje zonoje, išlaikant pečius natūralesnėje padėtyje.

 

STABILI
METALO PLOKŠČIŲ DIZAINAS

Klaviatūros korpusas yra paremtas viena metaline plokštele ir sukurtas taip, kad būtų stabilus. Tai nepaprastai tvirta konstrukcija, kuri niekada neslysta aplink stalą. Padidėjęs klavišų stabilumas sumažina triukšmą ir optimizuoja reagavimą. Subalansuotas dizainas ir kokybiškos medžiagos užtikrina komfortą, įkvepia pasitikėjimo ir susikaupimo prie stalo.

 

ĮVEIKITE BELAIDĮ SPŪSTĮ
REŽIMAS TIK SAUGIAI RYŠIAI

„MX Keys Mini for Business“ yra pirmoji kompaktiška klaviatūra su „Logi Bolt“. Ši technologija įveikia IT iššūkius, kylančius biure ar dirbant nuotoliniu būdu. Visiškai užšifruotas ir turintis tik saugaus ryšio režimą, užtikrina patikimą ir saugų ryšį net ir perpildytoje belaidžio ryšio aplinkoje.


Savybės, kurios pristato

ILGALAIKIA GALIA
Įkraunama baterija veikia iki 10 dienų visiškai įkrauta arba iki 5 mėnesių išjungus foninį apšvietimą. Tęskite darbą, kol jis įkraunamas be prastovų. Be to, mygtukai su foniniu apšvietimu automatiškai prisitaiko prie aplinkos ir išsijungia, kai jie nenaudojami, kad sunaudotų optimalų energijos kiekį.

 

PRIJUNK KELIUS ĮRENGINIUS
Kartais užtenka vienos mašinos, bet ne užimtiems kūrėjams. Galite prijungti savo MX Keys Mini for Business prie trijų Windows®, macOS, Linux®, Chrome OS™, iPadOS, iOS arba Android™ kompiuterių. Tada sklandžiai perjunkite tarp jų palietę Easy-Switch™ mygtuką.

 

DAUG PLATFORMŲ. VIENA GALINGA KLAVIATŪRA.
„MX Keys Mini for Business“ yra universaliau suderinamas nei dauguma pirmaujančių periferinių prekių ženklų rinkoje. Dviejų tipų jungtys, Bluetooth® Low Energy ir Logi Bolt USB imtuvas, užtikrinantis galingą ir saugų belaidį ryšį, ši klaviatūra veikia beveik su kiekviena OS ir platforma.

 

PAGAMINTA IŠ PERDIRBTO PLASTIKSO
„MX Keys Mini for Business“ plastikinės dalys apima po vartojimo perdirbtą plastiką – 30 % grafito ir 12 % šviesiai pilkos spalvos – kad suteiktų antrą gyvenimą nebenaudojamam plastikui iš senos plataus vartojimo elektronikos ir sumažintume anglies pėdsaką.

 

IT NUOTOLINIS VALDYMAS
IT administratoriai gali nuotoliniu būdu įdiegti ir valdyti masinius „Logi Bolt“ įrenginio programinės aparatinės įrangos atnaujinimus (DFU) ir „Logitech“ vartotojo darbo eigos ir produktyvumo programinę įrangą „Logitech Options“. Apibrėžkite programinės įrangos nustatymus centralizuotai. Perkelti į „Windows“ ir „MacOS“ sistemas.

 

TRYS RAKTAI GERESNIAM SUSITIKIMUMS
Kalbant apie kasdienį bendravimą, laiko efektyvumas yra būtinas. Trys F klavišai pakeičia komandos pokalbių, susitikimų ir net saviraiškos būdus. Klavišas „Talk-to-Text“ leidžia diktuoti paspaudus klavišą. Mikrofono nutildymo/įjungimo mygtukas užtikrina sklandų vaizdo skambutį. O jaustukų mygtukas akimirksniu atveria jaustukų langą, kad galėtumėte reaguoti puikiai laiku.

Trumpas santraukos aprašymas Logitech MX Keys Mini for Business klaviatūra RF Wireless + Bluetooth QWERTY US

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Bevielė klaviatūra Logitech MX Keys Mini For Business, US, Grafitas

Bevielė klaviatūra Logitech MX Keys Mini For Business, US, Grafitas

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Bevielė klaviatūra Logitech MX Keys Mini For Business, US, Grafitas

141,57 € 127,41 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį