Pristatymas GREITAS

Kavos aparatas Melitta LatteSelect F63/0-211

867,33 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Kavos stiprumo reguliavimas

Kavos aparatuose, kurie užtikrina kavos stiprumo reguliavimą, yra specialių rankenėlių, mygtukų ar pažangių elektroninių skydelių, kuriais vartotojas gali atlikti reikiamus nustatymus. Ši sistema tinka ruošiamos kavos skoniui ir jos poveikiui organizmui reguliuoti. Tam dažniausiai reikia pasirinkti vieną iš kelių lygių – nuo ​​silpno iki stipraus. Toks reguliavimas dažniausiai yra pasirinktuose espreso kavos aparatuose, automatiniuose, užpilamuose, portafiltruose, kapsulėse ir įmontuotuose kavos aparatuose.

Vandens lygio indikatorius

Vandens talpyklose esanti speciali skalė leidžia tiksliai išmatuoti ruošiant pasirinktus gėrimus vienam, dviem ar daugiau žmonių. Jis randamas daugumoje kavos aparatų. Tai apima automatinius, slėgio, kolbos, kapsulės, perpildymo ir įmontuotus modelius. Vandens lygio indikatorius leidžia reguliuoti vandens kiekį, kad išgautumėte ne tik reikiamą kavos kiekį, bet ir geriausią skonį bei aromatą. Nepriklausomai nuo jo žanro.

Nuimamas vandens bakas

Pasirinktuose automatiniuose, espreso, užpilamuose, portafiltriniuose ir kapsuliniuose kavos aparatuose yra nuimami vandens rezervuarai, todėl juos lengva užpildyti. Tai taip pat leidžia kruopščiai išvalyti ir nukalkinti. Jei reikia, tiesiog nuimkite juos ir vėl padėkite atgal. Dėl jų paruošimo būdo abi veiklas galima atlikti labai lengvai. Išimamos vandens talpyklos gali būti papildomai reguliuojamos pagal talpą. Jie atsiranda daugelyje įrenginių.

Dozatoriaus aukščio reguliavimas

Pasirinkti automatiniai, portafiltriniai ir kapsuliniai kavos aparatai leidžia pakelti ir nuleisti dozatorių, prisitaikant prie taurės dydžio ir ruošiamo gėrimo specifinio pobūdžio. Tai atliekama rankiniu būdu arba automatiškai (priklausomai nuo įrangos tipo). Šis mechanizmas puikiai veikia kasdien – tai savotiška apsauga nuo užplikytos kavos išsiliejimo. Juo taip pat labai paprasta naudotis, nepaisant to, ar jis buvo įdiegtas šiuolaikiniame kavos aparate, ar labiau riboto veikimo modelyje.

ECO režimas

Platus ECO režimas naudojamas automatiškai reguliuoti pagrindinius įrenginio techninius parametrus, kad būtų sumažintas elektros energijos suvartojimas. Tai turi teigiamos įtakos ne tik aplinkai, bet ir sąskaitoms už elektrą. Priklausomai nuo įrenginio modelio, ECO režimas keičia įrangos galią ir kiekvieno proceso trukmę. Jis taip pat gali išjungti įrenginį, kai jis ilgą laiką nenaudojamas. Ši technologija dažniausiai atsiranda šiuolaikiniuose espreso ir automatiniuose kavos aparatuose.

Aromato ekstrakto sistema

Išmanioji Aroma Extract sistema automatiškai reguliuoja užplikymo temperatūrą, kad padidintų kavos aromato išgavimo proceso efektyvumą. Dėl to jis yra daug stipresnis ir geriau jaučiamas, o tai, žinoma, reiškia patirtį geriant gėrimą. Technologija palaiko koreguotus parametrus viso proceso metu, todėl vartotojui nereikia jų kiekvieną kartą konfigūruoti. Aroma Extract sistemą dažniausiai palaiko moderniausi slėginiai ir automatiniai kavos aparatai.

Pieno putojimo funkcija

Pieno putojimo sistema yra pasirinktuose automatiniuose, espreso, portafiltro, kapsulės, užpylimo ir įmontuotuose kavos aparatuose. Priklausomai nuo įrenginio modelio, jį sudaro specialus antgalis, kuris turi būti dedamas į pieno indą arba talpyklą, integruotą su kavos aparatu. Jis valdomas pasirinkus tinkamą parinktį. Tai leidžia paruošti daugybę gėrimų, tokių kaip pieno kava, kapučino ar latte macchiato. Pieno putojimo procesas vyksta automatiškai.

Įmontuotas malūnėlis

Malūnėlis, esantis po aparato korpusu, leidžia naudoti kavos pupeles. Jis sumalamas prieš pat virimo procesą, o tai suteikia dar geresnį skonį ir aromatą. Be to, išsaugoma daugiau maistinių medžiagų ir gėrimo savybių. Gamintojai montuoja ir plienines, ir keramines malūnėles – jos dažniausiai sutinkamos automatiniuose kavos aparatuose, nors jų galima rasti ir pasirinktuose kitų tipų modeliuose (pvz., portafiltriniai ir slėginiai kavos aparatai). 

Techniniai duomenys:

  • Slėgis 15 barų
  • Galia 1450 W
  • Vandens rezervuaro talpa 1,8 l
  • Tipas Automatinis, Suslėgtas
  • Įmontuotas malūnėlis Taip
  • Pieno putojimo funkcija Taip
  • Kavos bako talpa 2,70
  • Spalva Juoda
  • Kavos dozatoriaus aukščio reguliavimas Taip
  • Ekranas Taip
  • Kavos kiekio reguliavimas Taip
  • Kavos stiprumo reguliavimas Taip
  • Valdymas išmaniuoju telefonu NE
  • Vandens lygio indikatorius Taip
  • Papildomos funkcijos Dvigubas puodelis, energijos taupymo funkcija, priminimas nukalkinimui, intensyvus aromatas, dvigubas dozatorius, dozatoriaus aukščio reguliavimas, išankstinio infuzijos technologija, nuimamas vandens bakas 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

„Melitta“ – tai vokiškas ilgaamžiškumas, minimalistinis dizainas, inovatyvumas ir tobulo skonio kava viename. Ne vieną apdovanojimą pelnę „Melitta“ kavos aparatai tobulai pritaikyti šiuolaikiniam kavos mėgėjui. Už minimalistinio dizaino slypi kokybė ir funkcionalumas bei tvarus kavos aparatų gamybos procesas. Lengvai valdoma „Melitta“ kavos aparatų sistema padės naudotojui ne tik susikurti asmeninius kavos įpročius, bet ir itin palengvins kavos aparato priežiūrą. O su kavos ekspertų pagalba ištobulinti kavos gaminimo procesai užtikrins tokią kavos paruošimo kokybę, kuria nenusivils net patys griežčiausi kritikai. Išbandykite mūsų siūlomus „Mellita“ kavos paratus ir vienu mygtuko paspaudimu tapsite geriausias savo namų baristomis.  

MELITTA

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Turite klausimų?

Kavos aparatas Melitta LatteSelect F63/0-211

Kavos aparatas Melitta LatteSelect F63/0-211

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Kavos aparatas Melitta LatteSelect F63/0-211

867,33 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį