Pristatymas GREITAS

Lomography Konstruktor F DIY 35mm Film SLR Camera Kit

36,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

„Lomography Konstruktor F „pasidaryk pats“ 35 mm juostos veidrodinio fotoaparato rinkinys suteikia jums visus komponentus, kurių reikia norint sukurti visiškai veikiantį fotoaparatą. Į komplektą įeina visos detalės, instrukcijos ir atsuktuvas, skirti fotoaparatą sukonstruoti per maždaug 1-2 valandas. Be to, taip pat yra daugybė spalvotų lipdukų rinkinių, skirtų pritaikyti unikalios, rankomis sukurtos kameros išvaizdą.
 
Lomography Konstruktor F DIY 35mm Film SLR Camera Kit  
 

Konstruktor F 

Sukomplektuotas, Konstruktor F turi nuimamą 50 mm f/10 fiksuotos diafragmos objektyvą, galintį sufokusuoti nuo 1,6 colio iki begalybės, juosmens lygyje esantį refleksinį vaizdo ieškiklį su apverčiamu didintuvu, kompiuterio lizdą išorinei blykstei prijungti pasirenkamu laidu ir rankinį ekspozicijos valdymą. Užraktas yra atjungtas nuo juostos vyniojimo mechanizmo, kad būtų galima atlikti daugybę ekspozicijų, o konstrukcijoje integruotas 1/4"-20 trikojo lizdas, kad būtų galima stabiliai fotografuoti.
 
Lomography Konstruktor F DIY 35mm Film SLR Camera Kit
 

Pagrindinės savybės 

- „Pasidaryk pats“ veidrodinis fotoaparatas.
- „Konstruktor F“ yra pilnas fotoaparato rinkinys, kuriame rasite visas mechanines dalis ir įrankius, kurių reikia norint sukurti visiškai funkcionalų 35 mm SLR fotoaparatą. Pridedamos išsamios instrukcijos, atsuktuvas ir visos detalės, kad sukurtumėte fotoaparatą maždaug per 1-2 valandas.
- Išmokite mechaniką.
- Konstruktor F ne tik sukuria veikiančią kamerą, bet ir yra vertinga mokymosi priemonė, padedanti suprasti vidinį vaizdo įrašymo filme veikimą ir mechaniką.
- Į komplektą įtraukta daugybė spalvotų lipdukų paketų, leidžiančių kūrybiškai pakeisti fotoaparato korpuso išvaizdą, kad jis atitiktų jūsų asmeninį stilių.
- Nuimamas 50 mm f/10 fiksuotos diafragmos objektyvas užtikrina normalią perspektyvą ir leidžia fokusuoti nuo 1,6 colio iki begalybės.
- Refleksinis vaizdo ieškiklis su gobtuvu juosmens lygyje leidžia aiškiai matyti vaizdą, o jame yra atverčiamas didintuvas, skirtas tiksliai kompozicijai ir fokusavimo valdymui.
- Integruotas kompiuterio lizdas leidžia prijungti papildomą išorinę blykstę per blykstės laidą.
- 1/80 sek., „N“ ir trumposios ekspozicijos nustatymai leidžia kūrybiškai valdyti ir palaiko kelias ekspozicijas.
- 1/4"-20 trikojo lizdas leidžia stabiliai pastatyti fotoaparatą, kad būtų užtikrintas ryškus ilgas ekspozicija ir nuoseklios kompozicijos.
- Rankinis juostos vyniojimas ir paėmimas leidžia įdėti bet kokios rūšies 35 mm juostelę, taip pat leidžia sukurti dvigubą ekspoziciją ir kitus kūrybinius efektus.
 
 
Lomography

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Lomography Konstruktor F DIY 35mm Film SLR Camera Kit

Lomography Konstruktor F DIY 35mm Film SLR Camera Kit

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Lomography Konstruktor F DIY 35mm Film SLR Camera Kit

36,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį