• −25%
Pristatymas GREITAS

AHMAD ARBATA 25g arbaros Asorti

7,38 €
5,54 € Sutaupote 25%

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

ARBATOS RUTULIO RINKINYS – patirkite išties džiaugsmingą gaivaus ir sodraus „Majestic English Breakfast“, aromatingo ir gėlėto „Elegant Earl Grey“ bei gyvo ir egzotiško „Splendid Ceylon“ skonį, supakuotą į gražaus dizaino metalinį kalėdinį papuošalą, kuris jūsų Kalėdų eglutei suteiks šiek tiek gardžios sezoninės magijos.
ARBATOS KILMĖ – mūsų meistrai maišytojai specialiai atrenka aukštos kokybės juodąsias arbatas iš etiškų sodų, augančių garsiuose Asamo Indijos, Šri Lankos ir Rytų Afrikos regionuose, kad patirtų autentiškiausią ir kokybiškiausią patirtį.
KJU SODAI – įkvėptas nuotykių ir turtingos Kju karališkojo botanikos sodo tyrinėjimų istorijos, šiuo bendradarbiavimu siekiama pagerbti gamtos grožį ir kuklų arbatžolės augalą, stengiantis ištobulinti mūsų mėgstamiausius klasikinius mišinius.
ŠVIEŽIAS IŠ SODO – kiekviena arbata, esanti mūsų arbatos puodeliuose, yra šviežiai uždaroma, kad būtų kuo geriau išsaugotas jos skonis ir aromatas, todėl ja galėsite mėgautis, kai tik panorėsite.
RANKOMIS NUSKINTA – visos mūsų arbatos kruopščiai skinamos rankomis, todėl kiekviename mišinyje paliekami tik geriausi arbatos lapeliai. „Ahmad Tea“ didžiuojasi, kad priklauso Etiškos prekybos partnerystei (ang. ETP), taip tęsdama savo įsipareigojimą atsakingai tiekti arbatą.
Ahmad Tea

Charakteristikos

Kilmės šalis
Jungtiniai arabų emiratai
Prekės ženklas
Ahmad Tea

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


AHMAD ARBATA 25g arbaros Asorti

AHMAD ARBATA 25g arbaros Asorti

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

AHMAD ARBATA 25g arbaros Asorti

7,38 € 5,54 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį