• −25%
Pristatymas GREITAS

AHMAD TEA Gardens Selection arbatos rinkinys

10,55 €
7,91 € Sutaupote 25%

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

KJU SODŲ RINKINYS - bendradarbiaujant su Kju sodais sukurta nuostabaus dizaino arbatos pakuotė, kurią sudaro 3 firminės juodosios arbatos, įkvėpta egzotiškos Kju sodų istorijos. Puiki dovana juodosios arbatos mėgėjams, ieškantiems kažko ypatingo.
ARBATOS RINKINYS – tai elegantiškas 3 firminių juodosios arbatos mišinių pasirinkimas, sudėtas į 30 arbatos maišelių (po 10 kiekvienam mišiniui), kurį sudaro „Majestic Breakfast“, „Elegant Earl Grey“ ir „Garden Afternoon“ arbatos.
KJU SODAI – įkvėptas nuotykių ir turtingos Kju karališkojo botanikos sodo tyrinėjimų istorijos, šiuo bendradarbiavimu siekiama pagerbti gamtos grožį ir kuklų arbatžolės augalą, stengiantis ištobulinti mūsų mėgstamiausius klasikinius mišinius.
ŠVIEŽIAS IŠ SODO – kiekvienas rinkinio pakuotėje esančių mišinių derlius yra šviežiai supakuotas, kad būtų kuo geriau išsaugotas jo skonis ir aromatas, ir juo galima mėgautis, kai tik panorėsite.
RANKOMIS PAKUOTOS – dirbant su specialiai atrinktais arbatos sodais, visos mūsų arbatos su meile renkamos rankomis, naudojant tradicinius metodus, todėl kiekviename mišinyje paliekami tik geriausi arbatos lapeliai. „Ahmad Tea“ didžiuojasi, kad priklauso Etiškos prekybos partnerystei (ang. ETP), taip tęsdama savo įsipareigojimą atsakingai tiekti arbatą.
Ahmad Tea

Charakteristikos

Kilmės šalis
Jungtiniai arabų emiratai
Prekės ženklas
Ahmad Tea

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


AHMAD TEA Gardens Selection arbatos rinkinys

AHMAD TEA Gardens Selection arbatos rinkinys

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

AHMAD TEA Gardens Selection arbatos rinkinys

10,55 € 7,91 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį