HUAWEI GT 3 (46 MM) JUPITER-B19S 1.43”, SMART WATCH-Išmanieji laikrodžiai ir
Pristatymas GREITAS

HUAWEI GT 3 (46 MM) JUPITER-B19S 1.43”, SMART WATCH

218,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

HUAWEI GT 3 (46 MM) JUPITER-B19S 1,43" išmanusis laikrodis yra tikras šedevras - elegantiškas 46 mm ciferblatas gaudo šviesą ant 3D išlenkto stiklo ir suteikia švelnų, tarsi vandens spindesį. Laikrodis pasižymi supaprastintu korpuso dizainu su blizgia apdaila, o kartu su rafinuotais dirželiais sukuria modernią ir rafinuotą išvaizdą.









 

LENGVA NAUDOTI

Tiesiog pasukite "sukamąją karūnėlę", kad priartintumėte ir atitolintumėte ant skydelio esančias programas ir greitai pasiektumėte norimą funkciją. Dėl didelio atnaujinimo dažnio galite lengvai nustatyti garsumą ir žadintuvo laiką net tada, kai rankos yra šlapios, todėl galėsite sklandžiai ir be trikdžių naudotis laikrodžiu.


 

TIKSLUS ŠIRDIES RIMTO STEBĖJIMAS

Atnaujintame širdies ritmo modulyje yra aštuoni fotodiodai, išdėstyti apskritimu, ir du šviesos šaltinių komplektai, sujungti su lenkto stiklo lęšiu, kad būtų patogu nešioti ir kartu sumažėtų išorinės šviesos trukdžiai. Atnaujintas dirbtinio intelekto algoritmas, kad efektyviau filtruotų triukšmingus signalus, todėl širdies ritmas stebimas tiksliau net ir atliekant įtemptus pratimus, o sveikatos duomenų, pavyzdžiui, deguonies kiekio kraujyje, tikslumas padidėja.

 

 

VISOS DIENOS SPO2 STEBĖJIMAS

Kraujo prisotinimas deguonimi (SpO2) yra vienas iš svarbių gyvybiškai svarbių požymių, atspindinčių organizmo aprūpinimą deguonimi. "Huawei Watch GT 3" automatiškai nustato 24 valandų SpO2 lygį, nesvarbu, ar dirbate, sportuojate, ar miegate, ir rūpestingai saugo jūsų sveikatą visą parą.

 

GERESNI ĮPROČIAI

Laikas keltis, gerti vandenį ir mankštintis - laikrodis nustato dienos tikslus ir siūlo apgalvotus priminimus, kad padėtų ugdyti sveikus įpročius. Susiformuokite nuoseklų miego grafiką, kad dieną pradėtumėte anksti su energija. Pajutę nuovargį, atsikelkite, pasivaikščiokite, įkvėpkite gryno oro ir tęskite dieną.








 

MIEGO SEKIMAS

Laikrodis gali sekti jūsų miegą, kad padėtų suformuoti miego režimą, stebėti širdies ritmą, reguliuoti kvėpavimą ir sumažinti įtampą, kai esate įsitempę. Jis taip pat fiksuoja jūsų menstruacijų ciklą bei organizmo būklę, kad nuramintumėte savo mintis ir galėtumėte atsipalaiduoti bei mėgautis gyvenimu.


 

DUAL-BAND FIVE-SYSTEM GNSS

Laikrodis palaiko GPS, Beidou, GLONASS, Galileo ir QZSS palydovines sistemas, todėl pasižymi geresnėmis apsaugos nuo trikdžių savybėmis, o tai veiksmingai pagerina lauko padėties nustatymo signalų stiprumą ir stabilumą. Jūsų treniruotes galima tiksliai užfiksuoti ir skaičiuoti kiekvieną prakaito lašą. Dviejų juostų L1 ir L5 signalų "Huawei Watch GT 3" užtikrina didesnį atsparumą signalams, todėl galima tiksliai nustatyti buvimo vietą.



 

MARŠRUTO ATGALINĖ NAVIGACIJA

Su tikslia neprisijungus prie interneto vykdoma navigacija "Huawei Watch GT 3" siūlo funkciją "Route Back", kuri gali nukreipti jus atgal, kai prarandate kryptį. Tarsi patyręs gidas, ji balsu pateikia pasiūlymus apie numatomą atvykimo laiką, likusį atstumą ir rekomenduojamus maršrutus, kai tyrinėjate naujas vietas. Baigus treniruotes, ji automatiškai sukuria kelionės maršrutus "Huawei Health" programėlėje, kad galėtumėte jais dalytis ir pakviesti draugus prisijungti arba išsaugoti juos būsimiems pakartotiniams apsilankymams.



 

PRATIMAI PAGAL RITMĄ

Laikrodis "Huawei Watch GT 3" palaiko daugiau nei 100 sporto režimų, pavyzdžiui, bėgimo, važiavimo dviračiu, žygių pėsčiomis, plaukimo, šokinėjimo per virvutę ir slidinėjimo. Nesvarbu, ar maudotės baseine, ar prakaituojate lauke, galite mėgautis treniruotėmis iki soties. Laikrodį taip pat galite naudoti muzikai groti, kad bėgimo laiką galėtumėte suderinti su išskirtine BGM ir atsikratyti treniruočių monotonijos.

 

JŪSŲ ASMENINIS DIRBTINIO INTELEKTO BĖGIMO TRENERIS

"Huawei Watch GT 3" gali įvertinti jūsų sportinius gebėjimus, remdamasis jūsų istoriniais bėgimo duomenimis, ir pateikti jums mokslinį ir profesionalų bėgimo planą, skirtą kasdieniam bėgimui ir pasiruošimui varžyboms, nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar pažengęs bėgikas, ir pateikti išsamias sekimo gaires.Treniruočių ciklo metu treniruočių programą galima automatiškai ir reguliariai koreguoti pagal faktinį trasos vykdymą ir grįžtamąjį ryšį apie duomenis, taip padedant pagerinti treniruočių efektyvumą ir lengviau pasiekti bėgimo tikslus.

 

TRENIRUOKITĖS, KAD TAPTUMĖTE PROFESIONALU

 

Remiantis stebėjimo rodikliais, tokiais kaip tempas, širdies susitraukimų dažnis ir bėgimo atstumas, protingai įvertinamas bėgimo indeksas ir treniruočių stresas, taip pat treniruočių krūvis, atsigavimo lygis ir atsigavimo širdies susitraukimų dažnis, pateikiami profesionalūs treniruočių patarimai, kad galėtumėte geriau suplanuoti treniruočių intensyvumą ir laiką ir pagerinti treniruočių kokybę.

 

PASIRUOŠKITE NETIKĖTUMAMS

 

Laikrodis kasdien nurodo saulėtekio ir saulėlydžio laiką, palaiko įvairių mėnulio fazių rodymą ir informuoja apie potvynių ir atoslūgių pokyčius realiuoju laiku.Įmontuotas aukščio barometras realiuoju laiku stebi esamą oro slėgį ir įspėja prieš prasidedant ekstremalioms oro sąlygoms, taip pridėdamas papildomą apsaugos priemonę jūsų nuotykiams gamtoje.

 










 

PALAIKYKITE RYŠĮ

Kai sportuojate lauke, atliekate namų ruošos darbus ar gaminate maistą, "Bluetooth" ryšiu prijunkite "Huawei Watch GT 3" prie savo išmaniojo telefono ir mėgaukitės patogia galimybe peržiūrėti skambučių istoriją, atsiliepti į skambučius ir juos atmesti laikrodyje.

 

ILGAS BATERIJOS VEIKIMO LAIKAS

Laikrodis "Huawei Watch GT 3" palaiko belaidį įkrovimą, todėl pamiršę įkroviklį galite naudoti telefoną atvirkštiniam įkrovimui ir atsisveikinti su nerimu dėl baterijos veikimo laiko. Visiškai įkrautas "Huawei Watch GT 3 46 mm" laikrodis veikia iki 14 dienų, todėl esate visiškai pasirengę sekti kiekvieną treniruotę ir nepraleisti nė vieno sveikatos patikrinimo.


 

YPATYBĖS

- Elegantiškas dizainas.
- Visada įjungtas 1,43 colio ekranas.
- Keičiami laikrodžio dirželiai.
- Tikslus širdies ritmo jutiklis su pažangiais algoritmais.
- Deguonies kiekio kraujyje stebėjimas visą dieną.
- Priminimai judėti, gerti vandenį, mankštintis.
- Miego, moterų sveikatos ir streso stebėjimas.
- Tiksli navigacija su maršruto grąžinimo funkcija.
- Idealiai tinka nuotykiams dėl integruoto barometro.
- Bėgimo treneris su dirbtiniu intelektu.
- Palaiko "Bluetooth" skambučius.
- Muzikos palaikymas.
- Patvari baterija - iki 14 dienų.
- Suderinamas su "Android" ir "iOS" įrenginiais.

 

SPECIFIKACIJOS

Ekrano tipas: AMOLED
Ekrano dydis: 1.43"
Ekrano skiriamoji geba: 466 × 466
Jutiklinis ekranas: taip
Foninis apšvietimas: taip
Pranešimai: žadintuvas, el. paštas, kalendorius, skambučiai, programėlės, SMS, social media, orai
Išmaniosios funkcijos: skambinimas
Veiklos stebėjimas: greitis, atstumas, dienos aktyvumas, kalorijų skaitiklis, širdies ritmas, žingsnių skaičius, tempas, pratimų laikmatis, miegas, streso lygis, deguonies kiekis kraujyje, VO2 max
Tinkamos operacinės sistemos: "Android 6.0" arba naujesnė versija, "iOS 9.0" ar naujesnė versija
Bluetooth: yra
Giroskopinis jutiklis: taip
Akselerometras: taip
Širdies ritmo monitorius: įmontuota
Žingsnių skaitiklis: taip
Aukštimatis: taip
GPS: GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS
Kompasas: taip
NFC: ne
Garsas: įmontuotas garsiakalbis, integruotas mikrofonas
Maitinimo šaltinis: įmontuotas ličio jonų akumuliatorius
Baterijos veikimo laikas: iki 7 dienų
Įkrovimas: belaidis įkrovimas
Matmenys: 45.9 mm x 45.9 mm x 10.2 mm; juostos dydis 140-210 mm
Svoris: 42.6 g
Spalva: juoda
Korpuso medžiaga: nerūdijantis plienas, plastikas
Atsparumas vandeniui: atsparus vandeniui iki 50 m
Darbinė temperatūra: -20 - 45 °C




HUAWEI

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


HUAWEI GT 3 (46 MM) JUPITER-B19S 1.43”, SMART WATCH

HUAWEI GT 3 (46 MM) JUPITER-B19S 1.43”, SMART WATCH

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

HUAWEI GT 3 (46 MM) JUPITER-B19S 1.43”, SMART WATCH

218,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį