• Sumažinta kaina
Indaplovė Bosch SMV4EVX10E-Indaplovės-Stambi virtuvės technika
IŠPARDUOTA
Pristatymas GREITAS

Indaplovė Bosch SMV4EVX10E

629,50 €

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

EfficientDry funkcija: Automatinis durelių atidarymas geresniems džiovinimo rezultatams

Gali būti nemalonu išimti pakankamai sausus arba per karštus indus. Dėl EfficientDry funkcijos indaplovės durelės atsidarys automatiškai pasibaigus programai. Šis praktiškas sprendimas pagreitina džiovinimo procesą, apsaugo nuo kondensato ir švelniai atvėsina indus, kad juos būtų galima išimti, nereikia šluostyti rankomis. Ši funkcija ne tik prisideda prie geresnio džiovinimo rezultato, bet ir taupo energiją. 

InfoLight – raudona darbo būsenos lemputė.

InfoLight® plovimo ciklo metu ant grindų skleidžia raudoną šviesą, todėl žinosite, kada indaplovė veikia. Pasibaigus programai, lemputė automatiškai išsijungia. Dėl to jums nereikia atidaryti prietaiso durelių, kad patikrintumėte, ar indaplovė baigta plauti. 

Dozavimo asistentas užtikrina optimalius rezultatus efektyviai ištirpindamas valymo tabletę.

Dozavimo asistentas naudojamas optimizuoti indų plovimo tablečių veikimą. Tabletė lašinama tiesiai į specialų indelį viršutiniame krepšelyje, kur ji palaipsniui ir kontroliuojamai ištirpsta. Tinkamai sumaišius su vandeniu, ploviklis veikia indus su didesne jėga, užtikrinant puikų plovimo rezultatą kiekvienam įkrovimui. 

Vario3 stalčius: dabar jūsų indaplovėje yra daugiau galimybių.

Vario3 stalčius yra papildomas lygis indaplovės viršuje. Tai puiki vieta stalo įrankiams ir mažiems virtuvės reikmenims, tokiems kaip šaukštai, plaktuvai ir net espreso puodeliai. Papildomas lygis suteikia daugiau laisvės kraunant indaplovę ir daugiau vietos. Vario3 gali pakeisti stalo įrankių krepšį ir apatiniame krepšyje sukurti daugiau vietos. Vario3 – daugiau galimybių! 

Automatinė programa – efektyvus plovimas be spėlionių

Automatinė programa užtikrina optimalų skalbimo efektyvumą. Vandens suvartojimas ir temperatūra bei skalavimo laikas tiksliai priderinami prie jutiklių patikrinto nešvarumo ir apkrovos lygio, o tai užtikrina efektyvų plovimą taupant vandenį ir energiją. Tai reiškia, kad su automatine programa sunaudosite tik tiek vandens, kiek reikia tobuliems skalbimo rezultatams. Tinkama programa įvairioms apkrovoms – vienu mygtuko paspaudimu. 

Tyla pagal poreikį – labai tylu, kai to reikia

Kartkartėmis dienos metu kiekvienam reikia tylos akimirkos susikaupti. Funkciją „Silence on demand“ galima suaktyvinti per „Home Connect“ programėlę, kuri prireikus išjungs indaplovę. Nutildymo režimas sumažina triukšmą bet kuriuo metu, kol indaplovė veikia iki 30 minučių. Naudodami funkciją „Tyla pagal poreikį“ galite sutelkti dėmesį į tai, kas jums svarbiausia. 

Mėgstamiausi programų ir funkcijų deriniai vienu mygtuko paspaudimu – mėgstamiausia parinktis

Palengvinkite kasdienes užduotis ir išnaudokite visas išmaniosios indaplovės galimybes. Naudodami parinktį Mėgstamiausias išsaugokite mėgstamus programų ir papildomų funkcijų derinius. Užprogramuotą nustatymą galima įjungti tiesiai indaplovės valdymo skydelyje. Galite prisiminti tam tikrą derinį, pavyzdžiui, sujungdami ExtraDry - Extra Dry su programa Eco 50 ° ir vienu prisilietimu paleiskite indaplovę. Naudodami „Home Connect“ programą iš savo išmaniojo telefono galite nustatyti kelias mėgstamiausias programas. Išplauti indus taip, kaip norite, dėka parinkties „Mėgstamieji“ – vienu prisilietimu! 

Daugiau jokių nuotėkių iš indaplovės.

„Bosch“ rūpinasi mūsų namų saugumu, o apsauga nuo indaplovės nuotėkio yra būtina, kad jie būtų saugūs. Mūsų AquaStop sistema garantuoja be gedimų apsaugą nuo vandens nutekėjimo. Kai jutiklis aptinka nuotėkį, indaplovė automatiškai sustoja ir išpumpuoja vandenį per dvisienę žarną. „AquaStop“ dėka jūsų namai yra apsaugoti nuo vandens žalos – visą įrenginio naudojimo laiką. 

ActiveWater technologija: mažiau sunaudojama vandens ir energijos, didesnis efektyvumas.

Novatoriška technologija, užtikrinanti maksimalų efektyvumą ir ekologišką skalbimą bei puikų rezultatą. Vandenį ir energiją taupo tiksliai suprojektuota tikslinga vandens paskirstymo sistema, optimizuota filtrų technologija, greitesnis šildymas ir didesnis siurblio efektyvumas. Visi šie veiksniai prisideda prie efektyvesnio vandens srauto ir geresnių plovimo rezultatų. 

Laikmatis: lengvai suplanuokite skalbimo pradžios laiką

Naudodami atidėto paleidimo funkciją, galite nustatyti norimą programą ir jos pradžios laiką. Ši funkcija palengvina naudojimąsi prietaisu, leidžiančią paleisti programą bet kuriuo metu dienos metu, kai esate darbe, taip pat ir naktį. 

Tyli 50°C programa

„Silent 50 ° C“ programa leidžia valyti indus su minimaliu triukšmo sklidimu, netrikdant ramios atmosferos namuose. Jis sumažina prietaiso triukšmo lygį bent 1,5 karto, palyginti su etaloninės programos Eco 50 ° C garsumu. Tai ypač vertinga naktį ir namuose su virtuve, atidaryta į svetainę. 

Rackmatic: viršutinio krepšio aukščio reguliavimas.

Viršutinio krepšio padėties reguliavimo sistema „Rackmatic“ naudojama interjerui pritaikyti prie esamų poreikių. Sistema leidžia keisti krepšelio padėtį į skirtingus aukščius, o pasirinkta padėtis gali būti lengvai keičiama net ir pilnai krepšiui. Dėl to galite pritaikyti interjerą pagal savo poreikius, net ir labai aukštoms lėkštėms apatiniame krepšyje arba aukštoms stiklinėms ar puodeliams viršutiniame krepšyje. 

EcoSilenceDrive™ variklis: itin patvarus, energiją taupantis ir itin tylus variklis be šepetėlių.

Gali būti sunku palaikyti švarą namuose. O tylėjimas kartais gali atrodyti visiškai neįmanomas. Mūsų indaplovės su EcoSilence Drive varikliu siūlo aukštą skalbimo kokybę ir mažai triukšmo. Įrengtas bešepetėlis, energiją taupantis variklis su optimaliai slopinamu trinties triukšmu, EcoSilence Drive užtikrina sklandų ir tylų įrenginio veikimą. Dabar galite mėgautis namais, kuriuose tylu ir švaru. 

Nuotolinio valdymo pultas: jūsų įrenginys klausosi jūsų.

Priverskite indaplovę paklusti jūsų komandoms, kai norite paleisti arba pristabdyti jos veikimą arba atpažinti esamą plovimo ciklo fazę. Jūsų modernioje indaplovėje yra valdymas balsu*, suderinamas su Alexa, Google Assistant. * Galimas sprendimas, priklausomai nuo šalies ir naudojimo kalbos 

„Push“ pranešimai – naudodami „Home Connect“ visada sužinosite apie naujausią informaciją

Laukimas ir nuolatinis tikrinimas, kol baigs plovimo mašiną, gali būti laiko švaistymas ir nereikalingas stresas. „Home Connect“ mobilioji programėlė išlaisvina jus ir padeda efektyviau naudoti laiką. Jei pageidaujate, iš indaplovės tiesiai į mobilųjį įrenginį galima siųsti automatinius tiesioginius pranešimus, kurie patogiai informuos apie esamą indaplovės programos būseną bei suteiks kitos naudingos informacijos. Daugelį užduočių atlikti namuose ir išvykoje tapo lengviau! 

Planšetinių kompiuterių skaitiklis

Jokių indaplovių tablečių yra paskutinis dalykas, apie kurį svajojate, kai reikia išplauti indus. „Home Connect“ programėlės planšetinių kompiuterių skaitiklis seka planšetinių kompiuterių suvartojimą ir, atsižvelgdamas į paskutinį pirkinį, automatiškai praneša, kai liko paskutiniai penki planšetės. Pagaliau yra indaplovė, kuri pati pasirūpina. 

Easy Start – rekomendacija kiekvienam skalbimui.

Tinkamos skalbimo programos pasirinkimas kartais gali atrodyti sudėtingas, o naudojant netinkamą skalbimo programą rezultatai gali būti nepatenkinami. Naudodami Home Connect programėlę jums nebereikia spėlioti, kuri programa yra geriausia naudojant Easy Start funkciją. Tereikia įvesti nešvarumo laipsnį, indų tipą ir skaičių. Programa rekomenduos atitinkamą nustatymą. Taigi galite lengvai pasirinkti tinkamą programą tiesiai iš savo mobiliojo įrenginio ir kiekvieną kartą ciklą po ciklo pasiekti puikių skalbimo rezultatų. 

Techninės specifikacijos:

  • Energijos vartojimo efektyvumo klasė¹: C
  • Energija² / vanduo³: 74 kWh / 9,5 litro
  • Programos trukmė⁴: 4:55 (val.: min.)
  • Talpa: 13 stalčių
  • Triukšmo lygis: 46 dB (A) re 1 pW
  • Triukšmo emisijos klasė: C.
  • Garsumas programoje Cichy: 44 (A) re 1 pW 

Programos ir papildomos funkcijos:

  • 6 programos: Eco 50 ° C, Auto 45-65 ° C, Puodai 70 ° C, Valandinė 65 ° C, Tyli 50 ° C, Mėgstamiausia
  • Mėgstamiausios programos gamyklinis nustatymas: išankstinis skalbimas
  • 4 papildomos funkcijos: Home Connect – nuotolinis paleidimas, EfficientDry, HalfLoad – pusiau apkrova, SpeedPerfect Plus
  • MachineCare – indaplovės valymo programa
  • Tyla pagal poreikį – laikinas nutildymo režimas (naudojant programą) 

Skalbimo ir džiovinimo technologija:

  • EfficientDry ir šilumokaitis
  • AquaSensor, pakrovimo jutiklis
  • Dozavimo asistentas
  • Inovatyvi 3 dalių filtrų sistema
  • GlassProtect stiklo apsaugos sistema 

Krepšelio sistema:

  • Vario stalčius3
  • Sistema koszy VarioFlex
  • 3 pakopų „Rackmatic“.
  • 2 sulankstomos lentynos viršutiniame krepšyje
  • 2 puodelių lentynos viršutiniame krepšyje
  • 4 sulankstomi lėkščių laikikliai apatiniame krepšyje
  • Apatinio krepšelio ritinėlių lygus pailgėjimas
  • RackStopper – blokada, neleidžianti per giliai, netyčia išslysti iš apatinio krepšio 

Naudojimo paprastumas ir veikimo rodikliai:

  • Nuotolinis valdymas per Home Connect mobiliąją programėlę per Wi-Fi
  • Valdymo skydelis iš viršaus
  • Mišinio kalba: anglų
  • Pradžios laiko programavimas: 1-24 val
  • Ekranas su informacija apie likusį laiką iki programos pabaigos
  • InfoLight - taškinio darbo indikatorius, raudonos spalvos 

Technologiniai sprendimai ir įranga:

  • EcoSilence Drive
  • Automatinis ploviklio atpažinimas
  • Paklodė, apsauganti stalviršį nuo garų
  • AquaStop: Bosch garantija nuo vandens pažeidimų – visam prietaiso gyvavimo ciklui.
  • Medžiaga, iš kurios pagamintas indaplovės skyrius: nerūdijantis plienas / Polinox dugnas 

Matmenys:

  • Prietaiso matmenys (AxPxG): 81,5 x 59,8 x 55 cm 

Bendra informacija:

  • Konstrukcijos tipas Įmontuotas
  • Montavimo būdas Visiškai integruota
  • Spalva Netaikoma
  • Spalva Juoda
  • Nuimamas dangtelis Ne
  • Vario stumdomi vyriai Ne
  • Cokolio reguliavimas Aukštis / gylis
  • Nauja energijos vartojimo efektyvumo klasė C
  • Triukšmo lygis (ES 2017/1369) 46 dB(A) 1 pW
  • Skleidžiamo triukšmo klasė (ES 2017/1369) C
  • Energijos sąnaudos kWh [per ciklą] Eco programoje 0,736 kWh
  • Vandens suvartojimas litrais per Eco programos ciklą (ES 2017/1369) 9,5 l
  • Ekologinės programos trukmė (ES 2017/1369) 4:55 val
  • Energijos sąnaudos 100 ciklų pagal ekologinę programą (ES 2017/1369) 74 kWh
  • Maksimalus diskų skaičius 13
  • Programų sąrašas Automatinis 45-65 °C, Tylus, Ekologiškas, Mėgstamiausias, Puodai, Kas valandą
  • Papildomos funkcijos Džiovinimo pagalbinė priemonė, Pusė įkrova - pusė įkrovos, MachineCare - indaplovės valymo programa, Vario Speed ​​​​Plus, nuotolinis paleidimas
  • Apsaugos nuo užtvindymo sistema: AquaStop Taigi
  • Džiovinimo būdas Šilumokaitis + EfficientDry
  • Trečiasis pakrovimo lygis Vario3 stalo įrankių stalčius
  • Rackmatic Taigi
  • Standartinė įranga 2 Paklodė, apsauganti nuo garų 

Matmenys ir svoris:

  • Įrenginio matmenys (mm) 815 x 598 x 550 mm
  • Prietaiso gylis, kai durys atidarytos 90 ° (mm) 1150 mm
  • Maksimalus montavimo aukštis (mm) 875 mm
  • Minimalus montavimo plotis (mm) 600 mm
  • Didžiausias montavimo plotis (mm) 600 mm
  • Montavimo gylis (mm) 550 mm
  • Nuimamo viršutinio stalo aukštis (mm) 0 mm
  • Masa netto (kg) 34,5 kg 

Energijos efektyvumo etiketė:

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

BOSCH yra pasaulyje pirmaujanti buitinės technikos gamintoja. Įmonės strateginis tikslas yra kurti sprendimus skaitmenizuotam gyvenimui, ir gerinti gyvenimo kokybę visame pasaulyje savo gaminiais ir paslaugomis, kurios yra inovatyvios ir kelia entuziazmą. Kompanijos ateities augimo pagrindas yra jos stiprybė kuriant inovacijas. 

Bosch

Charakteristikos

Meistras
Buitinės technikos pajungimas

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Indaplovė Bosch SMV4EVX10E

Indaplovė Bosch SMV4EVX10E

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Indaplovė Bosch SMV4EVX10E

629,50 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį