Karšto oro gruzdintuvė Philips HD9867/90-Gruzdintuvės-Maisto ruošimo prietaisai
Pristatymas GREITAS

Karšto oro gruzdintuvė Philips HD9867/90

403,20 €

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Šilumos palaikymo funkcija

Naudodami patogią pašildymo funkciją galėsite mėgautis maistu kada tik jums tinka. Jis palaiko jūsų maistą šiltą ir pakankamai šiltą iki 30 minučių.

1,5 karto greičiau nei orkaitėje

Su Philips Airfryer gaminimas yra greitesnis ir malonesnis nei bet kada. Dėl „Rapid Airflow“ technologijos ir tiesioginio prieinamumo jūsų patiekalas bus paruoštas 1,5 karto greičiau nei naudojant orkaitę. Geriausia tai, kad jums nereikia iš anksto šildyti „AirFrier“. Įjunkite prietaisą ir pradėkite virti.

Smart Chef funkcijos

Mūsų profesionalūs virėjai sukūrė Smart Chef funkcijas, kad galvotų ir paruoštų maistą jums Šviežios arba šaldytos gruzdintos bulvytės, vištienos kojos, visa vištiena, lašišos filė ar net visa žuvis – vienu prisilietimu Airfryer XXL galvoja ir paruoš maistą už jus.

Išmanioji jutiklių technologija

Naujos kartos Philips Airfryer galvoja už jus. Du paprasti žingsniai tobuliems rezultatams pasiekti. Norėdami pradėti gaminti, pasirinkite maisto rūšį ir paspauskite mygtuką. Išmanusis jutiklis automatiškai nustato laiką ir temperatūrą už jus. Puikūs rezultatai be vargo kiekvieną kartą.

Pašalinkite riebalų perteklių iš maisto

Dabar galite mėgautis sveikesniu maistu ir pašalinti iš maisto riebalų perteklių. „Philips XXL Airfryer“ turi riebalų šalinimo technologiją, kuri atskiria ir surenka riebalų perteklių. Mėgaukitės visa traškia ir sultinga vištiena, naudodami iki 50 % mažiau sočiųjų riebalų.

Mažiau riebalų su Rapid Air.

Mėgaukitės sveikesniu gruzdintu maistu, kurio paviršius yra traškus, o vidus sultingas ir kuriame yra 90 % mažiau riebalų nei keptuvėje. Philips Airfryer XXL naudoja karštą orą (vietoj aliejaus) kepimui be aliejaus arba su nedideliu kiekiu aliejaus. „Philips Rapid Air“ naudoja septynis kartus greitesnį oro srautą, todėl galite mėgautis vis ryškesniu galutiniu rezultatu ir skaniu skoniu. 

Savybės:

  • Galingumas (W) 2200
  • Aliejaus talpa (l) 7,3
  • Danga neprisvylanti
  • Maksimalus maisto kiekis (kg) 1,4
  • Indikacinė temperatūros lemputė Yra
  • Barkodas 8710103937364 Korpusas vėsiomis sienelėmis Yra
  • Garantija (mėn.) 24 Stebėjimo langelis Nėra
  • Gamintojas PHILIPS Rankena Yra
  • Laikmatis yra Reguliuojamas termostatas Yra

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

Philips buvo įkurta 1891m., kai Gerardas Philipsas ir jo tėvas įsteigė „Philips & Co“ Nyderlanduose, kur buvo gaminamos elektros lemputės ir kiti smulkūs elektros prietaisai. Į įmonę prisijungus broliui, per keletą metų Philips tapo viena iš pirmaujančių elektros lempučių gamintojų pasaulyje. Iki šių dienų kompanija nenustojo tobulėti ir siūlo labai platų elektros gaminių pasirinkima: Garso ir vaizdo aparatūra, asmeninės priežiūros įrenginai, motinos ir vaiko priežiūros gaminiai, buitiniai prietaisai, apšvietimo prekės, kompiuteriai ir jų priedai, planšetės, telefonai. Šiandien pagrindinis Philips tikslas yra padaryti pasaulį sveikesnį ir tvaresnį naujovių diegimo dėka. 

Philips

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Karšto oro gruzdintuvė Philips HD9867/90

Karšto oro gruzdintuvė Philips HD9867/90

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Karšto oro gruzdintuvė Philips HD9867/90

403,20 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį