Karšto oro gruzdintuvė Zyle ZY895SAF, 7 l-Gruzdintuvės-Maisto ruošimo prietaisai
Pristatymas GREITAS

Karšto oro gruzdintuvė Zyle ZY895SAF, 7 l

158,56 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Sunaudosite net 80% mažiau riebalų

Maistas, paruoštas šioje gruzdintuvėje, bus daug sveikesnis, kadangi patiekalus pasiruošite naudodami net 80 % mažiau aliejaus, negu gamindami įprastu būdu.

Naudojant šią „Zyle“ gruzdintuvę, Jūsų gaminami patiekalai išlaiko savo originalų skonį – taigi tai naujas ir sveikas būdas mėgautis skrudintu maistu be jokio kaltės jausmo.

Karšto oro technologija

Unikali „Zyle“ karšto oro gruzdintuvėje naudojama technologija leidžia paruošti maistą, naudojant tik orą. Dėl greitos ir tikslios karšto oro cirkuliacijos bei optimalaus temperatūros balanso Jūs galėsite kepti, skrudinti, gruzdinti savo mėgstamą maistą. Kepimas karštu oru yra žymiai saugesnis, sveikesnis bei padeda išvengti nemalonaus kepto aliejaus kvapo, kas yra dažnas reiškinys naudojant įprastas gruzdintuves.

Traškūs patiekalai

Greitas karšto oro pasiskirstymas gruzdintuvėje užtikrina greitą ir tolygų maisto iškepimą. Dėl skirtingų temperatūros nustatymų, Jūs galėsite gaminti pasirinkę tokią temperatūrą, kuri yra reikalinga Jūsų ruošiamam patiekalui. Be to, gruzdintuvė turi iki 60 min. laikmačio funkciją, kas leidžia prietaisui automatiškai išsijungti kai maistas jau yra paruoštas.

Net 7 l talpa

Ši „Zyle“ karšto oro gruzdintuvė išsiskiria itin didele talpa, kuri siekia net 7 l. Tai leis kepti didesnius maisto kiekius, taip pat pyragus ar duoną.

Nelimpanti gruzdinimo indo danga

Gruzdinimo indo vidus yra padengtas nelimpančia danga, todėl Jūsų ruošiami patiekalai neprilips ir juos bus lengva išimti.

Liečiamas ekranas

Ši „Zyle“ karšto oro gruzdintuvė turi ekraną su liečiamais mygtukais, kuriais lengvai pasirinksite vieną iš 8 automatinių gruzdinimo programų arba galėsite papildomai reguliuoti kepimo laiką ir temperatūrą pagal savo poreikius.

Techniniai duomenys

  • Galingumas: 1800 W;
  • Karšto oro technologija sveikesniam maistui;
  • Karšto oro gruzdintuvės talpa: 7 l;
  • Reguliuojama temperatūra: 80-200°C;
  • 8 skirtingos maisto ruošimo programos;
  • Nelimpanti gruzdinimo indo danga;
  • Laikmatis: 1- 60 minučių;
  • Liečiamas LED ekranas. 

Apie gamintoją

ZYLE – tai smulkios virtuvės technikos gamintojas. Zyle siūlo kokybišką ir modernų prekių asortimentą: lėtaeiges sulčiaspaudes, maisto produktų džiovykles, elektrinius grilius, mėsmales, ledų gaminimo aparatus, pieno putų plakiklius, kokteilines ir daugelį kitų kokybiškų bei ergonomiško dizaino prekių.  

ZYLE

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Karšto oro gruzdintuvė Zyle ZY895SAF, 7 l

Karšto oro gruzdintuvė Zyle ZY895SAF, 7 l

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Karšto oro gruzdintuvė Zyle ZY895SAF, 7 l

158,56 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį