• −8%
Razer Viper Ultimate Žaidimų pelė, RF Wireless+USB Type-A, Optical 20000 DPI, įkrovimo dokas
IŠPARDUOTA
Pristatymas GREITAS

Razer Viper Ultimate Žaidimų pelė, RF Wireless+USB Type-A, Optical 20000 DPI, įkrovimo dokas, Juoda

141,57 €
130,24 € Sutaupote 8%

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Ne visos belaidės pelės yra lygios
Pamirškite apie vidurkį ir išreikalaukite nesąžiningo pranašumo naudodamiesi “Razer Viper Ultimate” - belaide žaidimų pele, sukurta laimėti. Sukurtas taip, kad būtų tikras žaidėjo pratęsimas, šis mirtinas plėšrūnas ateina su mūsų pažangiausiomis technologijomis ir yra pasirengęs nugrimzti į varžybas.

“Razer HyperSpeed” belaidis
25% greičiau nei bet kuri kita prieinama belaidė technologija, jūs net nesuvoksite, kad žaidžiate su belaide pele dėl didelės spartos perdavimo, mažiausio paspaudimo delsos ir sklandaus dažnio perjungimo triukšmingiausioje, duomenų prisotintoje aplinkoje.

“Razer Focus+” optinis jutiklis
Mūsų naujasis patobulintas jutiklis turi pirmaujančią 20 000 DPI su 99,6% skiriamosios gebos tikslumu, užtikrinančiu, kad net geriausias šios belaidės pelės judesys būtų stebimas nuosekliai. Įrengtas intelektualiomis funkcijomis, jutiklis tampa dar tikslesnis, leidžiantis pasiekti aukštą tikslumo lygį žaidimui laimėjusiems galvos smūgiams.

Razer™ optinis pelės jungiklis
Naudojant infraraudonųjų spindulių šviesos spindulį, kad būtų galima užregistruoti kiekvieną paspaudimą, šios belaidės pelės jungikliai įsijungia su pirmaujančia pramonės reakcijos laiku - 0, 2 milisekundės. Kadangi tai nebereikia tradicinio fizinio kontakto, ši įjungimo forma pašalina vėlavimo poreikį ir niekada nesukuria netyčinių paspaudimų, suteikdama jums artimesnę kontrolę ir nepriekaištingą vykdymą.

74G lengvas dizainas
Mėgaukitės greitesniu ir sklandesniu valdymu naudodami lengviausią rinkoje belaidę žaidimų pelę. Sveriantis vos 74 g, jis pasiekia savo svorį nepakenkiant savo ambidextrous formos faktoriaus stiprumui.

70 valandų baterijos veikimo laikas
Pagerintas belaidžio energijos vartojimo efektyvumas užtikrina, kad jis veiktų didžiausiu našumu iki 70 nuolatinių valandų - įkraukite jį tik kartą per savaitę, kad galėtumėte maitinti 10 valandų kasdienio žaidimo.

5 lokomotyvo atminties profiliai
Pareikšti savo nustatymus bet kur ir būti rungtynėms pasiruošę ne kartą. Suaktyvinkite iki 5 profilio konfigūracijų iš savo borto atminties arba pasirinktinių nustatymų per debesies saugyklą.

8 programuojami mygtukai
Visiškai konfigūruojama per “Razer Synapse 3”, 8 programuojami mygtukai leidžia pasiekti makrokomandas ir antrines funkcijas, kad galėtumėte lengvai atlikti išplėstus judesius.

“Razer” pelės dokas
Įtraukite daugiau simbolių į savo mūšio stotį naudodami efektyvų įkrovimo doką, kuris gali sklandžiai integruotis su kitais “Razer Chrome” įrenginiais.

100% PTFE pelės kojos
Mėgaukitės slidžiu pelės judesiu per bet kokį paviršių, naudodami pelės kojas, pagamintas iš gryniausios, aukščiausios rūšies PTFE - medžiagos, naudojamos nelipnioms keptuvėms padengti.

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Turite klausimų?

Razer Viper Ultimate Žaidimų pelė, RF Wireless+USB Type-A, Optical 20000 DPI, įkrovimo dokas, Juoda

Razer Viper Ultimate Žaidimų pelė, RF Wireless+USB Type-A, Optical 20000 DPI, įkrovimo dokas, Juoda

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Razer Viper Ultimate Žaidimų pelė, RF Wireless+USB Type-A, Optical...

141,57 € 130,24 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį