• −12%
Razer Huntsman Mini Laidinė žaidimų klaviatūra, USB, RGB LED, US Int, Clicky Optical Switch
IŠPARDUOTA
Pristatymas GREITAS

Razer Huntsman Mini Laidinė žaidimų klaviatūra, USB, RGB LED, US Int, Clicky Optical Switch, Juoda

133,71 €
117,66 € Sutaupote 12%

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Huntsman Mini, Clicky Optical Switch

 

Dominuoja skirtingu mastu

Įveskite naują mirtino aspektą naudodami “Razer Huntsman Mini" - 60% žaidimų klaviatūrą su pažangiausiais “Razer” optiniais jungikliais. Labai nešiojamas ir idealiai tinka supaprastintoms sąrankoms, atėjo laikas patirti žaibišką įjungimą mūsų kompaktiškiausiu formos faktoriumi.

 

RAZER optiniai jungikliai

Siūlo greitesnius, lengvesnius ir sklandesnius įjungimus nei mechaniniai jungikliai ir trunka ilgiau, nes reikia mažiau judančių dalių, kurios veikia mažiau trinties.

 

RAZER CLICKY optiniai jungikliai

“Go-to” pasirinkimas žaidėjams, kurie nori gauti aiškų, lytėjimo grįžtamąjį ryšį, kuris skamba taip pat patenkinamai, kaip jaučiasi.

 

Patobulinti RAZER linijiniai optiniai jungikliai

Pristatydamas sklandų, momentinį klavišų paspaudimą be lytėjimo smūgio, šis 2nd-gen dizainas labai pagerina jungiklio akustiką, su garso slopintuvais, kad sumažintumėte triukšmą, kai išleidžiate savo klavišus.

 

60% FORMA FACTOR

“Razer Huntsman Mini” neturi tradicinės pilno dydžio klaviatūros funkcijų eilutės, namų klasterio ir numpad, tačiau nepraranda jokių funkcijų, nes visi šie įėjimai vis dar pasiekiami per antrines funkcijas ir nuorodas. Idealiai tinka minimalistinėms ar mažesnėms sąrankoms, kur stalo erdvė yra priemoka, kompaktiška konstrukcija taip pat reiškia, kad ji gerai keliauja ir yra lengviau pozicionuojama žaidžiant - leidžia žaisti patogiau.

 

DOUBLESHOT PBT Keycaps su šoniniu atspausdintu antrinėmis funkcijomis

Sukurtos siekiant didesnio patvarumo, šios 60% žaidimų klaviatūros klaviatūros klaviatūros klaviatūros klaviatūros kokybė yra aukščiausios kokybės tekstūra, kuri niekada nepablogės iki blizgios apdailos arba jų ženklinimas nublanksta intensyviai naudojant. Kad būtų lengviau nurodyti vykdant komandas ir sparčiuosius klavišus, taip pat pridėtos šoninės atspausdintos antrinės funkcijos.

 

Borto atminties ir apšvietimo išankstiniai nustatymai

Nuimkite nustatymus bet kur, kai saugote, ir suaktyvinkite iki 5 klaviatūros profilių, nereikalaudami programinės įrangos, ir pritaikykite juos toliau naudodami iš anksto įkeltą “Razer Chroma RGB” apšvietimo efektų rinkinį.

 

Nuimamas C tipo KABELIS

Išpakuokite, prijunkite ir žaiskite su minimaliu šurmuliu visoms savo LAN partijoms ir turnyrams. Kabelio fiksatorius užtikrina, kad žaidimo metu jis liktų saugiai prijungtas.

 

Aliuminio konstrukcija

Šios 60% žaidimų klaviatūros korpusas yra pakankamai tvirtas, kad atlaikytų ilgas intensyvaus, reguliaraus naudojimo valandas ir turi švarią matinę apdailą.

 

Powered by RAZER CHROMA RGB

Mėgaukitės didesniu panardinimu su dinaminio apšvietimo efektais, kurie atsiranda žaidžiant daugiau nei 150 chromo integruotų pavadinimų, tokių kaip “Fortnite”, “Apex Legends”, “Warframe” ir kt.

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Razer Huntsman Mini Laidinė žaidimų klaviatūra, USB, RGB LED, US Int, Clicky Optical Switch, Juoda

Razer Huntsman Mini Laidinė žaidimų klaviatūra, USB, RGB LED, US Int, Clicky Optical Switch, Juoda

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Razer Huntsman Mini Laidinė žaidimų klaviatūra, USB, RGB LED, US...

133,71 € 117,66 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį