• −15%
Belaidės žaidimų ausinės Razer RZ04-03480200-R3M1 Kaira for Xbox, Bluetooth
IŠPARDUOTA
Pristatymas GREITAS

Belaidės žaidimų ausinės Razer RZ04-03480200-R3M1 Kaira for Xbox, Bluetooth, Juoda/Balta

108,54 €
92,26 € Sutaupote 15%

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

VARŽYBOMS PARUOŠTAS KONSOLINIS GARSAS 
Perkelkite savo konkurencinį pranašumą į kitą lygmenį ir užtikrinkite tikrą dominavimą konsolėje su "Razer Kaira for Xbox" - "Xbox Series X|S" belaidėmis ausinėmis, kurios užtikrina aukščiausios kokybės garsą krištolo skaidrumo balso ryšį su geriausiu kada nors sukurtu ausinių mikrofonu. 
 
RAZER™ TRIFORCE 50 MM GARSO MEMBRANOS 
Mūsų visiškai nauja patentuota konstrukcija leidžia mūsų inžinieriams individualiai sureguliuoti kiekvieną garso membraną taip, tarsi jos būtų trys - tai leidžia individualiai atkartoti aukštus, vidutinius ir žemus garso dažnius, kad būtų išgauti sodresni aukšti dažniai, ryškesnis garsas ir galingi žemieji dažniai. 
 
RAZER™ HYPERCLEAR KARDIOIDINIS MIKROFONAS 
Šios "Xbox Series X|S" belaidės ausinės su lenkiamu mikrofonu, užtikrinančiu geresnį kalbos surinkimą ir triukšmo slopinimą, turi optimizuotą mikrofono korpusą, kuris yra atviresnės konstrukcijos, kad kuo mažiau trukdytų, todėl yra aiškesnis ir geriau atkuria jūsų balsą. 
 
FLOWKNIT ATMINTIES PUTŲ AUSŲ PAGALVĖLĖS 
Kad per žaidimų maratonus būtumėte geriausios formos, mūsų naujas kvėpuojantis pynimas sumažina prakaito ir karščio kaupimąsi dėl odos sąlyčio, o itin minkšto putplasčio pagerintas tankis gerokai sumažina ausinių prispaudimo jėgą. 
 
EQ PERJUNGIKLIS IR "XBOX" SUJUNGIMO MYGTUKAS 
Ant dešiniojo ausies kaušelio esantį mygtuką palaikykite nuspaudę, kad lengvai susietumėte ausines, o paspaudę jį du kartus perjunkite 4 ekvalaizerio nustatymus, pavyzdžiui, FPS režimą, kuris pagerina žaidimo garsą, pavyzdžiui, priešų žingsnius, ir žemų dažnių garsus sustiprinantį "Bass Mode" režimą. 
 
XBOX WIRELESS 
Atsisakykite sudėtingų nustatymų ir belaidžių raktų. Šios "Xbox Series X|S" belaidės ausinės užtikrina tiesioginį, mažo vėlavimo ryšį su konsole ir didelį signalo diapazoną, kuris leidžia sklandžiai žaisti ant sofos. 
 
WINDOWS SONIC 
Patirkite tikrovišką erdvinį garsą, kuris leidžia ausinėms tiksliai paskirstyti garsą, taip padidindamas jūsų suvokimą žaidime, kad įgytumėte konkurencinį pranašumą ir patirti išties svaiginančią patirtį. 
 
IŠPLĖSTINĖ PROGRAMĖLIŲ KONFIGŪRACIJA 
Palaikoma "Razer™ Headset Setup for Xbox" programėlės, kad ausinės skambėtų būtent taip, kaip norite, turėdami prieigą prie gilesnių garso pritaikymo parinkčių, tokių kaip asmeniniai ekvalaizerio nustatymai, mikrofono stebėjimas ir dar daugiau.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Turite klausimų?

Belaidės žaidimų ausinės Razer RZ04-03480200-R3M1 Kaira for Xbox, Bluetooth, Juoda/Balta

Belaidės žaidimų ausinės Razer RZ04-03480200-R3M1 Kaira for Xbox, Bluetooth, Juoda/Balta

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Belaidės žaidimų ausinės Razer RZ04-03480200-R3M1 Kaira for Xbox,...

108,54 € 92,26 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį