Pristatymas GREITAS

Loupedeck CT Editing Console

497,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Optimizuokite savo kūrybinę darbo eigą naudodami galingiausią ir lengvai pritaikomą redagavimo pultą Loupedeck CT, skirtą novatoriškiems ir ambicingiems kūrybingiems profesionalams.

g


MAKSIMALIAI PADIDINKITE SAVO KŪRYBINĮ POTENCIALĄ

Nepaisykite ribų su begaline kūrybine laisve. Kalbant apie kūrybinį darbą, kuo laisviau susikoncentruosite, tuo geriau. Loupedeck CT yra pritaikoma ir funkcionali konsolė, kuri pakeičia jūsų darbo eigą ir kūrybinius rezultatus. Atlikite tikslius koregavimus, kuriuos galite jausti, ir pagyvinkite bet kokią viziją – visa tai vienoje intuityvioje sąsajoje.



g




SUTAUPYKITE LAIKO IR BŪKITE TVARKINGI

Grupuokite savo įrankius ir funkcijas į darbo sritis, suskirstytas pagal redagavimo etapą, projekto tipą arba kaip norite, kad galėtumėte organizuoti ir visada valdyti. Mėgaukitės įvairių gilių vietinėmis integracijomis į pirmaujančią programinę įrangą, pvz., „Lightroom Classic“, „Photoshop“, „Premiere Pro“, „After Effects“, „Final Cut Pro“ ir „Ableton Live“, ir atrakinkite išskirtines laiką taupančias funkcijas. Valdykite viską viena ranka ir tiksliai koreguokite tokias ypatybes kaip kontrastas, aiškumas ir ekspozicija. Sklandžiai perjunkite programinę įrangą, įrankius ir funkcijas naudodami vieną nuoseklią sąsają. Sukurkite savo individualius profilius, kad galėtumėte dirbti su bet kokia norima programine įranga ar programa, visiškai išplėsdami savo konsolės suderinamumą.


g


GREITAI ĮGYVENDINKITE KŪRYBINES VIZIJAS

Pasiekite savo įrankius ir taikykite funkcijas akimirksniu spustelėdami jutiklinį mygtuką ir perbraukite ekraną, kad pereitumėte tarp jutiklinių puslapių ir pasietumėte dar daugiau valdiklių. Su aukštos kokybės aliuminio dangteliu ir ciferblatais, jutikliniais ekranais, LED foniniu apšvietimu ir dar daugiau, Loupedeck CT yra galingas ir puikus ir dailus jūsų darbo vietos papildymas. „Loupedeck CT“ visi naudojami įrankiai bus jums po ranka. Kurkite ir perjunkite tiek tinkintų darbo sričių, kiek jums reikia. Darbo sritys gali būti skirstomos pagal redagavimo etapą, projekto tipą arba kaip kitaip norite. Supaprastinkite įvairius darbo eigos etapus, kad galėtumėte visiškai pasinerti į savo kūrybiškumą.

g


YPATYBĖS

- Galimybė grupuoti įrankius ir funkcijas į darbo sritis.
- Susiejama su „Lightroom Classic“, „Photoshop“, „Premiere Pro“, „After Effects“, „Final Cut Pro“ ir „Ableton Live“.
- Individualių profilių kūrimo galimybė.
- Skalandus programinės įrangos, įrankių ir funkcijų perjungimas naudojant vieną nuoseklią sąsają.


SPECIFIKACIJOS

Gamintojas: Loupedeck
Spalva: juoda
Matmenys: 160 mm x 150 mm x 30 mm
Svoris (su akumuliatoriumi ir atminties kortele): 365 g
Jungtys: USB ir Bluetooth
Maitinimo šaltinis: USB-C
Adapteris: USB-C
Jungties tipas: USB-C, USB
Operacinė sistema: Windows
Sąsaja: Sistemos reikalavimai: „Windows 10“, „Mac OS 10.12“ arba naujesnė versija, USB 2.0 A (USB-C į USB-A laidas įtrauktas), norint atsisiųsti „Loupedeck“ programinę įrangą, reikalingas interneto ryšys, „Bluetooth 5“ mažos galios, reikalingas išorinis maitinimo šaltinis.


Loupedeck

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Loupedeck CT Editing Console

Loupedeck CT Editing Console

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Loupedeck CT Editing Console

497,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį