Canon photo paper Zink ZP-2030 50 sheets-Fotoplokštelės momentiniams fotoaparatams-Tradicinė
Pristatymas GREITAS

Canon photo paper Zink ZP-2030 50 sheets

29,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Naudokite šį ZINK lipnų fotopopierių su turimu "Canon Zoemini" spausdintuvu ir paverskite savo mobiliojo telefono bei planšetinio kompiuterio nuotraukas brangiais suvenyrais, dovanomis ir dekoracijomis. Nuotraukas galima eksponuoti beveik bet kur - nulupkite popieriaus pagrindą, kad atsivertų lipnioji pusė, ir priklijuokite prie telefono dėklo, nešiojamojo kompiuterio ar baldų, kad iškart galėtumėte jas personalizuoti. Nuotraukų popierius puikiai tinka socialinės žiniasklaidos nuotraukoms, o inovatyvi ZINK technologija leidžia akimirksniu padaryti nuotraukas, kurios nesutepa, yra atsparios vandeniui ir plyšimui, be rašalo ir rūpesčių, todėl idealiai tinka spausdinti išvykstant ir keliaujant.

 

 


YPATYBĖS
 

- Jokio rašalo, jokio rūpesčio: ZINK fotopopierius padengtas mikrokristalais, kurie reaguoja, kai yra kaitinami, todėl per kelias akimirkas gausite tobulą nuotrauką.
- Visiškai suderinamas su "Canon Zoemini", todėl ypatingas akimirkas galite užfiksuoti ir atspausdinti kada panorėję ir kur panorėję.
- Mėgstamiausias mobiliuoju telefonu fotografuotas nuotraukas galite iš karto atsispausdinti - 2 x 3 colių (5,08 cm x 7,62 cm) formatu.
- ZINK fotopopieriaus dydis yra puikus socialiniams tinklams skirtoms nuotraukoms.
- Nulupkite ZINK fotopopieriaus pagrindą, kad atsivertų lipni apatinė pusė, ir paverskite savo nuotraukas asmeniniais lipdukais, kuriais galima dalytis arba eksponuoti.
- Pasisemkite įkvėpimo ir demonstruokite nuotraukas kur tik norite - pabandykite papuošti telefono dėklą, nešiojamąjį kompiuterį, sienas ar baldus ir uždėkite asmeninį antspaudą ant visų savo daiktų.
- Dalydamiesi galite nustebinti draugus momentinėmis nuotraukomis, kurios yra atsparios sutepimams, vandeniui ir plyšimui, paruoštos eksponuoti.

 

 


SPECIFIKACIJOS
 

Tipas: lipnus fotopopierius
Gamintojas: Canon
Dydis: 5,08 × 7,62 cm
Vienetų kiekis: 20 vnt.
Suderinamumas: suderinama su "Canon Zoemini" spausdintuvais
Atsparumas vandeniui: yra
Svoris: 30 g

 

  •  
Canon

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Canon photo paper Zink ZP-2030 50 sheets

Canon photo paper Zink ZP-2030 50 sheets

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Canon photo paper Zink ZP-2030 50 sheets

29,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį