Pristatymas GREITAS

POLAROID GO FILM DOUBLE PACK

18,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Kurkite mažesnes nuotraukas su naujosiomis „Polaroid Go“ fotoplokštelėmis. 16 vnt. tradicinių „Polaroid“ fotoplokštelių, bet mažyčių - miela, ar ne? Šios mažos  fotoplokštelės yra paruoštos užfiksuoti jūsų didžiausias idėjas ir gražiausias akimirkas. Suderinamos ir skirtos naudoti tik su „Polaroid Go“ fotoaparatais!
 

 


DVIGUBAS RINKINYS - 16 FOTOPLOKŠTELIŲ
 

Pasaulis po jūsų kojomis - ir kišenėje, ir galbūt jūsų kuprinėje. Pasiimkite dvigubą „Polaroid Go“ spalvotų fotoplokštelių rinkinį ir pasiimkite kūrybiškumą visur, kur jūs ir jūsų fotoaparatas klajoja. Kiekvienoje pakuotėje yra 16 spalvotų fotoplokštelių, įrėmintų blizgiai baltame rėmelyje ir paruoštų fotografuoti pasaulį. Dėmesio: temperatūra turi įtakos fotoplokštelių veikimui. Laikykite jas šaltai šaldytuve, bet niekada neužšaldykite. Idealiu atveju prieš naudodami turėtumėte leisti joms prisitaikyti prie kambario temperatūros. Tai - apie 13–28 ° C. Kai šalta, laikykite fotoplokšteles šiltoje vietoje, kol jos ryškinasi. Arba jei karšta diena, įsitikinkite, kad jos išlieka vėsios.



 
FOTOGRAFUOKITE ŠVIESOJE
 

Kuo daugiau jūsų kadre bus šviesos, tuo geriau atrodys jūsų nuotrauka. Momentinės fotoplokštelės mėgsta šviesą, ypač natūralią. Blykstę naudokite visoms  nuotraukoms, kurias fotografuojate uždarose patalpose. Norint pasiekti geriausių rezultatų, taip pat rekomenduojama naudoti blykstę fotografuojant lauke, išskyrus atvejus, jeigu dierna yra itin šviesi irsaulėta.


 


RYŠKINIMASIS TAMSOJE
 

Iš pradžių visos padarytos nuotraukos atrodo tuščios. Šiuo metu jos jautriausios, todėl jų nelenkite ir nepurtykite. Apsaugokite jas nuo šviesos ir kol ryškinasi, padėkite vaizdu į apačią. Spalvotos nuotraukos turi būti apsaugotos nuo šviesos maždaug 6 minutes.


 

 
SPECIFIKACIJOS
 

Tipas: fotoplokštelės
Fotoplokštelės dydis: 66.6 × 53.9 mm
Vaizdo plotas: 47 × 46 mm
Suderinamumas: suderinama tik su „Polaroid Go“ fotoaparatais
Gamintojas: Polaroid
Vienetų kiekis: 16 vnt. fotoplokštelių vienoje pakuotėje
Spalvingumas: nuotraukos spalvotos, rėmelis baltas
Išryškėjimo laikas: 10–15 minučių

  •  
POLAROID

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


POLAROID GO FILM DOUBLE PACK

POLAROID GO FILM DOUBLE PACK

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

POLAROID GO FILM DOUBLE PACK

18,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį