Loupedeck Live Console-Fotoaparatų priedai-Fotoaparatai ir jų priedai
Pristatymas GREITAS

Loupedeck Live Console

268,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

„Loupedeck Live“ yra konsolė, leidžianti perjungti įrankius, kurių reikia norint redaguoti nuotraukas / vaizdo įrašus / garso įrašus, valdyti tiesioginę transliaciją ir naršyti internete. Prisijungus ją prie „Mac“ arba „Windows“ kompiuterio per pridedamą USB laidą, „Loupedeck Live“ veikia kaip natūralus klaviatūros, pelės ir (arba) grafinio planšetinio kompiuterio tęsinys, kad būtų galima supaprastinti ir efektyviai valdyti populiarią redagavimo programinę įrangą ir srautinio perdavimo platformas. „Loupedeck Live“ yra integruota su daugeliu programų, tokių kaip „Adobe Lightroom Classic“, „Premiere Pro“ ir „OBS Studio“, taip pat yra suderinama su daugeliu kitų.
 
Loupedeck Live Console  
 
 

Valdymas 


Sukurta atsižvelgiant į kontekstą, „Loupedeck Live“ suteikia jums visus redagavimo ar srautinio perdavimo programų įrankius, kuriems sukuriate profilį. Srautiniam perdavimui skirta „Loupedeck Live“ sukurta integruota su „Twitch“, „Streamlabs“ ir „OBS Studio“ („Streamlabs“ ir „OBS Studio“ integracijos šiuo metu palaikomos tik sistemoje „Windows“). Konsolė leidžia tinkinti ir tvarkyti visus veiksmus, pradėti transliuoti per kelias sekundes, perjungti scenas ir šaltinius, įrašyti žaidimo eigą ir išsaugoti pakartojimus.
 
Loupedeck Live Console
 

Dizainas 


Kompaktiška „Loupedeck Live“ siūlo jutiklinį ekraną, mygtukus ir spalvinius mygtukus, kurie veikia itin greitai. Galite tinkinti savo įrankių rinkinius kiekviename iš šių valdiklių savo redagavimo ir tiesioginės transliacijos operacijoms arba nemokamai atsisiųsti paruoštus profilius iš Loupedeck. Pasirinktiniai profiliai ir papildiniai gali būti sukurti arba atsisiųsti nemokamai bet kuriai programinei įrangai, su kuria norite naudoti „Loupedeck Live“, įskaitant programas, kurios palaikomos savaime. Tinkinti profiliai priklauso nuo sparčiųjų klavišų ir makrokomandų, o papildiniai taip pat leidžia naudoti API pagrįstus veiksmus.
 
Loupedeck Live Console  
 

Suderinamos programos 

„Loupedeck Live“ gali valdyti šias programas: Twitch, Streamlabs OBS (Windows Only) & OBS Studio, Adobe Lightroom Classic, Adobe Photoshop CC with Camera Raw, Adobe Premiere Pro CC, Final Cut Pro, Adobe Illustrator, Adobe Audition, Adobe After Effects CC, Philips Hue Bridge.
 
 

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Loupedeck Live Console

Loupedeck Live Console

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Loupedeck Live Console

268,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį