Panasonic Pro Power battery LR03PPG/6B (4+2)-Fotoaparatų baterijos-Fotoaparatai ir jų priedai
Pristatymas GREITAS

Panasonic Pro Power battery LR03PPG/6B (4+2)

4,49 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Panasonic "Pro Power" serijos baterijos tinka didelės galios prietaisams, pavyzdžiui, elektroniniams žaislams, nuotolinio valdymo pultams, asmeniniams prietaisams ir kt. Panasonic Pro Power LR03PPG/6B (4+2) baterijos yra aukštos kokybės šarminės baterijos, skirtos suteikti ilgalaikį ir patikimą energijos tiekimą įvairiems elektroniniams prietaisams. Šios baterijos yra supakuotos į patogią pakuotę po 6 vienetus (4+2), suteikdamos papildomų dviejų baterijų atsargų ir patogų naudojimą.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PATIKIMAS ENERGIJOS ŠALTINIS

LR03PPG/6B modelio baterijos priklauso Panasonic Pro Power serijai, kuri garsėja aukštu veikimo efektyvumu ir patikimumu. Tai patikimas energijos šaltinis mažo ir vidutinio energijos reikalaujančioms priemonėms, tokios kaip bevielės ausinės, vaikų žaislai, nuotolinio valdymo pultai, šviesos diodai ir kitos priemonės, reikalaujančios ilgo veikimo laiko. Baterijos naudoja specialią šarminę chemiją, užtikrinančią stabilų energijos tiekimą ir ilgalaikį veikimą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori efektyvaus ir ilgaamžio maitinimo savo elektroniniams įrenginiams. Pakuotė, kurioje yra 4+2 baterijos, suteikia papildomų dviejų baterijų atsargą, kas padeda pasirūpinti, kad energijos šaltiniai visada būtų po ranka, ypač kelionėms ar skubantiems atvejams. Panasonic Pro Power LR03PPG/6B baterijos yra patrauklus ir patikimas pasirinkimas tiek kasdieniam naudojimui, tiek ir situacijoms, kur ilgas ir patikimas veikimo laikas yra svarbiausias aspektas.
 
 
 

SPECIFIKACIJOS

Tipas: LR03 / AAA tipo šarminės baterijos
Vienetų kiekis: 6 baterijos
Suderinamumas: geriausiai tinka daug energijos suvartojantiems prietaisams, naudojantiems AAA tipo baterijas; gali tikti bevielėms ausinėms, vaikų žaislams, nuotolinio valdymo pultams ir kt.
Įtampa: 1.5 V
Baterijų technologija: šarminės baterijos
Matmenys: aukštis 44.5 mm, skersmuo 10.5 mm
 
 
 
 
 
 
 
 
Panasonic

Charakteristikos

Įtampa
1.5 V
Tinkami modeliai
geriausiai tinka daug energijos suvartojantiems prietaisams, naudojantiems AAA tipo baterijas; gali tikti bevielėms ausinėms, vaikų žaislams, nuotolinio valdymo pultams ir kt.

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Panasonic Pro Power battery LR03PPG/6B (4+2)

Panasonic Pro Power battery LR03PPG/6B (4+2)

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Panasonic Pro Power battery LR03PPG/6B (4+2)

4,49 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį