VANGUARD VEO CITY CB24 NV CROSS Body BAG - BLUE-Dėklai ir krepšiai-Dėklai, kuprinės ir diržai
Pristatymas GREITAS

VANGUARD VEO CITY CB24 NV CROSS Body BAG - BLUE

99,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

VANGUARD VEO CITY CB24 yra lengvas 3 litrų talpos krepšys, kuriame telpa beveidrodis fotoaparatas ir papildomas objektyvas (iki 28-70 mm f3,5-5,6) su visais reikalingais priedais. "VEO CITY" kolekcija yra elegantiško ir modernaus dizaino, atitinkanti jūsų stilių ir paslepianti faktą, kad mieste nešiojatės vertingą rinkinį. Dėmesys detalėms užtikrina nesiūlių išvaizdą ir malonų lietimąsi.

g

 

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS

Visa kolekcija pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, kurios buvo išbandytos, kad būtų užtikrintas efektyvumas.  Šis krepšys pagamintas iš oru tekstūruotų siūlų, kuriuose oro srautas atskiria, išlaisvina ir sulenkia pagrindinių siūlų pluoštus. Tada susidaro netaisyklingos kilpos, kurios tankiai išdėstytos ir susipynusios sudaro tvirtą 1050D apsauginę nailono medžiagą, atsparią plyšimui ir trinčiai (medžiaga išbandyta 10 000 kartų vietoje).  Kartu su vandeniui atspariu užtrauktuku (išbandytas daugiau kaip 5000 kartų) ir rankena, kuri gali išlaikyti iki 60 kg svorį, galite būti tikri, kad VEO City kolekcija jūsų nenuvils.


g

TALPUS KREPŠYS JŪSŲ ĮRANGAI

Nepaisant to, kad daugiausia dėmesio skiriama dizainui, kolekcijoje siūlomi praktiški laikymo sprendimai, skirti įvairiems fotografijos, vlogų kūrimo, veiksmo kamerų, dronų rinkiniams ir daugeliui kitų dalykų. Šis krepšys pirmiausia skirtas naudoti su didesniais prietaisais, pavyzdžiui, mažesniais fotoaparatais su vienu ar dviem objektyvais arba nedideliais dronais, tačiau į jį galima sutalpinti įvairius priedus, pavyzdžiui, laidus ar maitinimo blokus. VEO CITY CB24 yra mažiausias ir lengviausias 3 litrų skersinis krepšys, kuriame yra dvi reguliuojamos išmaniosios pertvaros, todėl jo vidų galima pritaikyti fotografavimo ar vloginimo reikmenims. Jame puikiai telpa beveidrodis fotoaparatas su papildomu objektyvu (iki 28-70 mm f3,5-5,6) ir daugybė kitų išmanių jūsų rinkinio laikymo sprendimų. Ant šio krepšio pagrindo galima pritvirtinti pateiktus dirželius, kad galėtumėte nešiotis lengvą atramą, pvz., stalinį trikojį arba gimbalą. Jame taip pat yra nedidelis laido prieigos lizdas, todėl jame galite nešiotis nešiojamąjį maitinimo banką ir taip įkrauti savo įrenginius keliaudami.  Nesvarbu, ar naudojate išmanųjį telefoną navigacijai po naują miestą, ar užtikrinate, kad jūsų įrenginiui nepritrūktų energijos, tai reiškia, kad jums nereikės nerimauti, jog lemiamu momentu pritrūks energijos.

g
 

YPATYBĖS

- Elegantiško ir modernaus dizaino, su odos apdaila.
- Tvirtos, vandeniui atsparios medžiagos ir apsauga nuo lietaus.
- Reguliuojamas laidų ir kitų priedų organizatorius.
- Daugybė kišenių ir priedų laikymo sprendimų.
- Dirželiai nedideliam laikikliui, pvz., staliniam trikojui arba kardaniniam svyruokliui, laikyti.
- Laidų lizdas, kuriuo galite įkrauti įrenginius keliaudami.

 

SPECIFIKACIJOS

Tipas: krepšys per petį
Spalva: tamsiai mėlyna
Talpa: 3 litrai, telpa beveidrodis fotoaparatas su pritvirtintu objektyvu, 1 papildomas objektyvas ir priedai (atminties kortelės, laidai, akumuliatorius ir įkroviklis)
Trikojo laikiklis: yra
Matmenys: išoriniai 260 x 120 x 160 mm, vidiniai (220-240) x 80 x 145 mm
Svoris: 580 g
Medžiaga: nailonas

Vanguard

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


VANGUARD VEO CITY CB24 NV CROSS Body BAG - BLUE

VANGUARD VEO CITY CB24 NV CROSS Body BAG - BLUE

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

VANGUARD VEO CITY CB24 NV CROSS Body BAG - BLUE

99,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį