VANGUARD VEO CITY CB24 GR CROSS Body BAG - GREEN-Dėklai ir krepšiai-Dėklai, kuprinės ir diržai
Pristatymas GREITAS

VANGUARD VEO CITY CB24 GR CROSS Body BAG - GREEN

99,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

VEO CITY kolekcija yra elegantiško ir modernaus dizaino, atitinka jūsų stilių ir užmaskuoja tai, kad nešiojate vertingą įrangąį po miestą. Dėmesys detalėms užtikrina išvaizdą be siūlių ir lytėjimo.
  
VEO CITY CB24 yra mažiausias, lengviausias 3 litrų talpos krepšys, kuriame yra du reguliuojami išmanieji skirstytuvai, kad galėtumėte pritaikyti vidaus išdėstymą savo poreikiams. Jis puikiai tinka nedideliui fotoaparatui su papildomu objektyvu (iki 28–70 mm f3,5–5,6) ir turi daugybę kitų protingų jūsų įrangos laikymo sprendimų.
 
 
k 
 

Visa kolekcija pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, kurios buvo išbandytos, kad garantuotų kokybę. Jis pagamintas naudojant „Air Textured“ verpalus, kurie naudoja oro srautą, kad atskirtų, atlaisvintų ir sulenktų pagrindinio verpalo pluoštus. Tada susidaro netaisyklingos kilpos, kurios yra tankiai išdėstytos ir susipynusios, kad susidarytų tvirta 1050D apsauginė nailono medžiaga, atspari plyšimui ir trinčiai (medžiaga trinčiai patikrinta daugiau nei 10 000 kartų toje pačioje vietoje). Tai kartu su vandeniui atspariu užtrauktuku (išbandyta daugiau nei 5000 kartų) ir rankena, atlaikančia iki 60 kg. Tai reiškia, kad galite būti tikri, jog VEO City kolekcija jūsų nenuvils.
 

Dėklas sukurtas taip, kad tilptų įvairi technika, nesvarbu, ar tai būtų kompaktiškas fotoaparatas, „GoPro“, ar išmanusis telefonas, su visais priedais, kuriuos reikia nešiotis fotografuojant. Arba tai yra patogus pasirinkimas norint tvarkyti ir nešioti fotografavimo reikmenis. „Cross Body Bags“ pirmiausia skirti naudoti su didesniais įrenginiais, pvz., mažesnėmis kameromis su objektyvu ar dviem, arba mažu dronu, tačiau vis tiek galima sutvarkyti įvairius priedus, tokius kaip kabeliai ar maitinimo blokai. Jame taip pat yra rankena arba nuimamas peties dirželis.
 

Ant pagrindo šis krepšys leidžia pritvirtinti dirželius, kad galėtumėte nešiotis lengvą priedą, pvz., trikojį. Jame taip pat yra nedidelis kabelio prieigos lizdas, leidžiantis viduje neštis nešiojamąjį maitinimo bloką ir įkrauti įrenginius kelyje. Nesvarbu, ar naudojate išmanųjį telefoną keliaudami po naują miestą, būsite tikri, kad jūsų prietaisas neišsikraus.
 
k 
 

Ypatybės: 

 - Elegantiškas ir modernus dizainas su odine apdaila
 - Tvirta, vandeniui atspari medžiaga ir apsauga nuo lietaus
 - Reguliuojamas kabelių ir kitų priedų laikiklis
 - Daug kišenių ir priedų laikymo sprendimai
 - Dirželiai, skirti laikyti papildomą riedą, pavyzdžiui, trikojį
 - Kabelio lizdas, leidžiantis įkrauti įrenginius keliaujant
 - Išorės imatavimai: 260 x 120 x 160mm
 - Vidaus išmatavimai: (220-240) x 80 x 145mm
 - Svoris: 580g 
 
Vanguard

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


VANGUARD VEO CITY CB24 GR CROSS Body BAG - GREEN

VANGUARD VEO CITY CB24 GR CROSS Body BAG - GREEN

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

VANGUARD VEO CITY CB24 GR CROSS Body BAG - GREEN

99,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį