Newell LCD dual-channel charger with power bank and SD card reader for NP-W126 batteries for
Pristatymas GREITAS

Newell LCD dual-channel charger with power bank and SD card reader for NP-W126 batteries for Fujifilm

28,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

"Newell LCD" dviejų kanalų įkroviklis su maitinimo banko funkcija ir SD kortelių skaitytuvu - tai viskas, ko jums reikia, kad sėkmingai papildytumėte "Fujifilm" NP-W126 baterijas. Naujoviškas prietaisas leis dar geriau tvarkyti kasdien jus lydinčius fotografijos priedus. Integruotas SD atminties kortelių skaitytuvas leidžia akimirksniu perkelti failus, nereikalaujant papildomų įrankių. Į įkroviklio vidų įdėję baterijas, jį taip pat galite paversti energijos banku. Prietaisas taip pat turi integruotą USB laidą. Intuityvus valdymas, skystųjų kristalų ekranas ir tikslios prievadų bei lizdų žymos užtikrina sklandų naudojimą. Tai ne tik įkroviklis - tai jūsų partneris, padėsiantis geriau organizuoti foto-video projektus.

 

 

 

 

 

 

PATOGIAI ĮKRAUKITE 2 BATERIJAS

 

Naujoviškas "Newell" LCD įkroviklis leidžia patogiai įkrauti NP-W126 baterijas, naudojamas "Fujifilm" fotoaparatuose. Du nepriklausomi įkrovimo kanalai suteikia dar daugiau patogumo. Galite įkrauti vieną bateriją, o kitą palikti visiškai įkrautą, arba galite pasirinkti įkrauti abi vienu metu. Tai idealiai tinka "Fujifilm" įrangos, įskaitant tokius fotoaparatų modelius kaip X-A1, X-A2, X-A3, X-A5, X-A10, X-E1 ir daugelį kitų, savininkams.

 

 

 

KABELIS, KURIS VISADA PO RANKA

 

Negaiškite laiko ieškodami tinkamo kabelio. Dviejų kanalų "Newell LCD" įkroviklyje yra įmontuotas USB kabelis, kuris įdėtas į specialų kreiptuvą. Taip užtikrinama, kad niekas nesusipainios transportuojant. Tai idealus pasirinkimas užmaršiems žmonėms arba tiems, kurie vertina tvarką ir švarą savo būtiniausiuose fotografijos reikmenyse. Su šiuo įkrovikliu laidas visada bus po ranka.

 

 

 

 

 

INTEGRUOTAS ATMINTIES KORTELIŲ SKAITYTUVAS

 

Pateikta įranga yra daugiau nei dviejų kanalų NP-W126 baterijų įkroviklis. Integruotas SD atminties kortelių skaitytuvas leis jums tapti nepriklausomiems nuo kito įrenginio, kuris labai dažnai yra nepakeičiamas fotografams ir filmų kūrėjams. Tereikia įdėti duomenų laikmeną į korpuso priekyje esančią angą ir prijungti įkroviklį prie kompiuterio. Naudojant šį prietaisą skaitytuvas visada bus po ranka ir bus paruoštas akimirksniu perduoti failus.

 

 

 

 

"POWER BANK" FUNKCIJA

 

"Newell LCD" dviejų kanalų įkroviklis skirtas ne tik NP-W126 baterijoms papildyti. Jį galite akimirksniu paversti energijos banku ir, be kita ko, naudodami USB-A jungtį įkrauti išmanųjį telefoną, belaides ausines, elektroninę cigaretę ar "Bluetooth" garsiakalbį. Viskas, ko jums reikia, tai bent viena įkrauta baterija įrenginyje.

 

 

 

YPATINGA APSAUGA

 

"Newell LCD" dvikanaliame įkroviklyje su maitinimo banko funkcija ir SD kortelių skaitytuvu, skirtame "Fujifilm" NP-W126 baterijoms, įrengti pažangūs valdikliai, reguliuojantys įkrovimo proceso parametrus. Jie apsaugo prietaisą nuo perkaitimo ir per didelio įkrovimo, kartu užtikrindami maksimalų baterijos veikimo laiką. Nesvarbu, kur ateisite įkrauti fotoaparatui skirtų elementų, būsite tikri, kad jie bus saugūs ir ilgai išliks su jumis.

 

 

 

 

LCD EKRANAS

 

Užtenka vieno žvilgsnio, kad pamatytumėte, kiek procentų įkrautos į kameras įdėtos baterijos. Dėl permatomo langelio tai padarysite net tada, kai įkroviklis bus uždarytas. LCD ekrane taip pat sužinosite, ar SD kortelė tinkamai įdėta į lizdą. Naudodamiesi apšviestu ekranu, galėsite visiškai kontroliuoti įkrovimo procesą.

 

 

APSAUGINIS DĖKLAS

 

"Newell LCD" dviejų kanalų įkroviklis taip pat yra funkcionalus apsauginis dėklas, kuriame apsaugosite 2 NP-W126 baterijas. Kiekvienas įkrovimo lizdas tiksliai pritaikytas prie elementų formos. Naudodami šį prietaisą galite būti tikri, kad atsarginės baterijos bus tinkamai apsaugotos transportuojant ir visada bus vietoje.

 

 


INTUITYVUS VALDYMAS

 

Visi prievadai ir lizdai, kuriuos rasite ant "Newell LCD" dvikanalio įkroviklio korpuso, yra tiksliai paženklinti. Toks sprendimas užtikrins patogų ir nesudėtingą naudojimą. Net jei turite kelis tokius įkroviklius ir kiekvienas jų skirtas darbui su skirtingo tipo akumuliatoriais, tikrai greitai rasite tinkamą.

 

 


YPATYBĖS

- Kompaktiškas įkroviklis, kuriuo vienu metu galima papildyti 2 baterijas.
- Suderinamas su "Fujifilm" NP-W126 baterijomis.
- Įmontuotas SD atminties kortelių skaitytuvas.
- Į skyrių įdėjus 1 arba 2 baterijas, jis gali veikti kaip energijos bankas.
- USB-A išvestis leidžia įkrauti išmaniuosius telefonus, elektroninių knygų skaitytuvus arba belaides ausines ir kt.
- Puikiai suformuotos įkrovimo angos, atitinkančios NP-W126 baterijų formą.
- Į dėklą integruotas USB-A laidas (visada po ranka).
- Saugi 2 baterijų laikymo vieta.
- LCD ekranas su apšvietimu.
- Atskiri kiekvienos baterijos skyriaus įkrovimo lygio indikatoriai.
- Indikatorius, rodantis, kad lizde yra SD kortelė.
- Apsauga nuo perkaitimo, perkrovimo ir viršįtampio.
- Rakinamas dėklas saugiam laikymui.
- Langelis įkrovimo procesui stebėti, kai dėklas uždarytas.
- Patogus įkrovimas naudojant integruotą USB-A kabelį.
- USB-C lizdas, leidžiantis naudoti savo kabelį.
- Puikus būdas geriau organizuoti rankinį bagažą keliaujant.
- Lengvas, patogus ir patvarus.

 

 

 

 

SPECIFIKACIJOS

 

Suderinamumas: suderinama su PN-W126 baterijomis

Modelis: Newell LCD dviejų kanalų įkroviklis su maitinimo banko funkcija ir SD kortelių skaitytuvu, skirtas Fujifilm NP-W126 baterijoms

Įvestis: 2,5 V / 2 A
Įkrovimo išvestis: 2 x 8,4 (0,5-1 A)
USB-C išvestis: 8,4 V / 2 A
Matmenys: 137 x 78 x 29 mm
Svoris: 103 g

Rinkinio turinys: "Newell LCD" dviejų kanalų įkroviklis su maitinimo banko funkcija ir SD kortelių skaitytuvu, skirtas "Fujifilm" NP-W126 akumuliatoriams

 

 

Newell

Charakteristikos

Tinkami modeliai
suderinama su PN-W126 baterijomis

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Newell LCD dual-channel charger with power bank and SD card reader for NP-W126 batteries for Fujifilm

Newell LCD dual-channel charger with power bank and SD card reader for NP-W126 batteries for Fujifilm

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Newell LCD dual-channel charger with power bank and SD card reader...

28,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį